Beste Lise, Hartelijk dank voor het invullen van de review. Graag wil ik een reactie geven op uw tip. Wij komen altijd na het plaatsen van uw keuken en/of badkamer foto's maken en opleveren met een presentje. Daaruit willen wij laten blijken dat we u willen bedanken voor uw vertrouwen en opdracht. Uit ervaring is gebleken dat mensen houden van korte lijnen door zelf contact op te nemen met de leverancier van uw apparatuur. Dat dan het probleem met de apparatuur het snelst verholpen worden, i.v.m. directe afspraak te maken met de leverancier. Helaas is dit bij u niet gebleken. U mag ons altijd bellen als u wilt dat wij voor u bijspringen om dit probleem op te lossen. Mocht dit nodig zijn horen we dat graag. Met vriendelijke groet, Diepeveen Keukens en Badkamers