Filters

10

Diepeveen levert kwaliteit

Onze ervaring met Diepeveen is heel positief. Ze denken in alle fasen van het koop-/leverproces mee. Van de mensen in de showroom tot en met de mensen van de montage denken mee en stellen ideen voor. Wij zijn super tevreden met onze Diepeveen keuken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig!

Met onze wensen naar Diepenveen vertrokken. Werden daar erg fijn geholpen. Veel ervaring hebben de mannen daar en inzicht. Na 2 de bezoek waren wij er uit en werd de offerte getekend. De monteurs hebben de keuken profesioneel geplaatst alle lof ook voor hun en de tegelzetter die werkt op de mm nauwkeurig een top team!! Dus al met al een aanrader die Diepenveen !!

 • Aanbevelen? Ja
10

Deskundig vakmanschap!

We zijn heel blij met onze keus voor Diepeveen. Het resultaat is een prachtige keuken die voldoet aan al onze wensen die we vooraf hadden. Na een eerste vrijblijvend en prettig gesprek volgde een offerte en na meerdere vervolggesprekken en aanpassingen aan onze wensen werden we het eens zonder dat ons iets werd opgedrongen. Voor de plaatsing krijgen de nette vakmensen ruim voldoende de tijd en ze gaan niet weg voor alles perfect is afgewerkt. Tijdens het plaatsen werd een probleempje adequaat en naar tevredenheid opgelost.

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfecte keuken en badkamer plaatsing!

Zowel bij de verkoopafdeling als bij de mensen die de keuken en badkamer hebben geplaatst staat bij Diepeveen de klant op de eerste plaats iets wat je in deze tijd niet veel meer meemaakt. De keuken en badkamer is van hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs.

 • Aanbevelen? Ja
10

Echt ongekend goed!!

Totaal niet opdringerig! Heel erg meedenkend! Zeer goed gecontacteerd! Alle afspraken komen ze na! Tot in detail afgewerkt! Nette personen! Fantastisch stukje werk! Ook mijn eigen ideeën werden serieus genomen! In tegenstelling van zoveel andere bedrijven!! Dus echt een aanrader! Dus bedenk goed,waarom je het bij een ander zou halen!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Topservice en vakmanschap!

Onze voorwaarden waren helder toen wij in november 2019 de showroom van Diepeveen binnenstapte en aan tafel gingen met Gijsbert; kunnen jullie in 1 maand een keuken, badkamer en 2 toiletten verbouwen (inclusief sloop- en hakwerk)? We kregen al snel antwoord: Ja, dat kunnen wij. Na 2x terug te zijn geweest om alles uit te zoeken, konden ze aan de slag. Eén en al lof voor de uitvoerders! Ze verstaan hun vak, communiceren goed en zijn enorm vriendelijk. En het resultaat is fantastisch geworden. Dank jullie wel, Diepeveen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Van Harte aan te bevelen als eens iemand vraagt naar waar hij goed geholpen kan worden.

Al bij ons eerste contact hadden wij een heel fijn gevoel door hoe je wordt ontvangen, hoe je wordt geholpen en te woord gestaan, maar vooral ook dat er naar je wordt geluisterd naar je wensen, bij een goede kop koffie en wat lekkers er bij en een amicaal gesprek met Gijsbert Diepeveen. Wij hebben alles door hun laten uitvoeren, ook het afvoeren van sloopmateriaal. En dat klopte allemaal. Ook de termijn waarin alles is afgewikkeld, Super!!!! Ook onze complimenten aan het personeel dat heeft gesloopt, gestucked, het elektrisch gedeelte en de montage zelf natuurlijk. Ik stond er versteld van hoe schoon er werd gewerkt. Het klopte helemaal en dan valt het uiteindelijke prijskaartje ook nog mee. Je koopt hem immers wel zelf en dat gebeurde zonder dat er druk op werd gezet of dat je naar een bepaalde prijshoek werd geduwd. Wij hebben er een heel fijne ervaring aan overgehouden. Ik zou zeggen, probeer dit zo vol te houden. Je bestaat immers niet voor niets al 25 jaar.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super

Bij de eerste afspraak zijn we vrij snel op een goed ontwerp gekomen met mooie materialen. De verdere communicatie was goed, we zijn altijd snel te woord gestaan voor vragen en eventuele aanpassingen aan de keuken. Het plaatsen van de keuken was zo gebeurd. De laatste paar dingetjes zijn later nog afgewerkt, volledig naar wens. We zijn erg blij met onze keuken!

 • Aanbevelen? Ja
10

Netjes gewerkt, goede ideeën

Er is veel gebeurt, slopen en weer opbouwen. Maar alles werkt perfect en is weer nieuw. We kunnen er weer jaren tegenaan.

 • Aanbevelen? Ja
8

Prettige samenwerking, mooi eindresultaat!

Prettig contact, men denkt goed mee over wensen, praktische uitvoering en oplossingen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige lieve mensen met een hart van goud!

Wij zijn zo ongelooflijk geholpen door Gijsbert Diepeveen. Wij zijn in 2018 door omstandigheden noodgedwongen een doneeractie gestart voor de verbouwing van ons huis. Ik heb heel wat bedrijven gemaild of ze ons wilden en konden helpen. En Gijsbert stuurde vrij snel een mail terug met wat we nodig hadden en hoe we geholpen konden worden. Zo’n mail alleen al is geweldig! Wat voor keuken zouden jullie willen?... En is er nog meer nodig? Op die vraag durf je bijna geen antwoord te geven als je iets aangeboden wordt....maar we mochten zelfs ‘onze keuken’ naar wens uitzoeken die met behulp van leveranciers aan ons geschonken werd. Zo ook een toilet en waskom voor in het toilet. Ongelooflijk, maar wat fijn om deze hulp te mogen ontvangen! Wat we ook geweldig, maar heel spannend vonden is dat ons hele verhaal bij “de grote tuinverbouwing” terecht is gekomen en op SBS6 is uitgezonden. Op 21-12-2019, dit kun je ook terug kijken. Dan kan iedereen zien hoe zo’n groot hart dit geweldige bedrijf heeft! En er voor ieder budget een geweldige keuken en/of badkamer te vinden is!

 • Aanbevelen? Ja
8

Hele fijne samenwerking met als resultaat en super fijne keuken.

Wij zijn heel tevreden, bij het zoeken naar onze keuken zijn we naar volle tevredenheid geholpen door Gijsbert. Ook bij het monteuren alle lof.

 • Aanbevelen? Ja
10

Meer dan te vreden

Zeer goede ervaring met diepeveen, keuken in 1 dag moegen uitzoeken met uitstekend advies en begeleiding.

 • Aanbevelen? Ja
8

Ik vind het goede service, afspraken worden nagekomen.

Persoonlijke benadering, persoonlijk contact. Installatie is goed verlopen. Professionele monteurs. De monteurs waren erg netjes, echte vakmannen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Heel benaderbaar en klantvriendelijk.

Heb het als zeer prettig ervaren, de personen waar contact mee is geweest waren allemaal zeer betrokken.

 • Aanbevelen? Ja
9

Top geregeld. Super kwaliteit. Zeer blij mee

Goed. Zou zo weer terug komen

 • Aanbevelen? Ja
10

Deskundig

Goed advies en deskundig geplaatst Alles van goede kwaliteit

 • Aanbevelen? Ja
9

Vakkundig advies en montage

Zeer duidelijke communicatie over het ontwerp en montage van onze keuken en badkamer.

 • Aanbevelen? Ja
10

Klantvriendelijk, deskundig en goede service

Deskundig advies, vriendelijk personeel. Wij zijn super blij met onze keuken. Helemaal naar onze wensen en precies zoals we bedacht hadden.

 • Aanbevelen? Ja
8

Zeer goede ervaring

Je wordt goed geholpen. Correcte plaatsing van de keuken. Zeer tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect.

Wij zijn heel tevreden met onze keuken. Ik kan het iedereen aanraden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super service, goede kwaliteit van keuken en betrokkenheid met het maksn van de keuze voor de keuken

We zijn goed geholpen door Aris, hij heeft goed meegedacht over de keuze voor deze keuken. Gaf tips over dingen die je wel of niet moest kiezen. Het monteren van de keuken is ook goed verlopen. Goede service, een aantal dingen moesten nog vervangen worden, maar dit is allemaal goed geregeld.

 • Aanbevelen? Ja
9

Fantastische keuken geleverd. Erg blij mee!

Onze ervaring bij firma diepeveen fantastisch. Fijn personeel en goed service. Wij zijn erg tevreden met onze keuken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed geregeld , erg tevreden !!!

Goed geluisterd naar de wensen , Erg tevreden !!!

 • Aanbevelen? Ja
9

Fijn personeel, perfecte afwerking

Goed en vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Op tijd de offerte binnen. Flexibel met de planning en in 1 week de oude eruit en de nieuwe erin. Als ik een keuken moest kopen en je wilt voor kwaliteit gaan dan ging ik naar Diepeveen in Giessen.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd