Filters

10

Unieke keuken

We zijn erg goed geholpen bij het uitzoeken en plaatsen van onze nieuwe keuken. Ons idee werd goed vertaald en Gijsbert kwam met een heel mooi concept, dat aan onze wensen beantwoordde en heel mooi is uitgevoerd. Warm aanbevolen!

 • Aanbevelen? Ja
9

Maatwerk voor elk budget, topservice!

Met het idee in het achterhoofd qua budget niet te kunnen slagen de showroom ingestapt om ideeën op te doen. We werden fijn en professioneel geholpen en na brainstormen zijn we er toch uitgekomen en een schitterende keuken naar onze wens gekocht. Een aanbeveling!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Gewoon GOED!

Ondertussen staat onze keuken alweer bijna 1,5 jaar. En we worden nog echt iedere dag blij als we onze mooie keuken zien. Dit fijne gevoel hebben we zeker te danken aan de zeer prettige, proffessionele en eerlijke manier van helpen, bij Diepenveen. Mochten er onverhoopt wat onvolkomenheden naar boven komen, wat natuurlijk altijd kan, dan worden deze op dezelfde prettige, proffesionele en eerlijke manier opgelosd. Hiermee heeft Diepenveen wat ons betreft een heel groot onderscheid vermogen ten opzichte van de concurentie. Binnenkort is onze badamer aan een update toe. Wij weten wel waar we naartoe gaan......

 • Aanbevelen? Ja
10

We zijn van het begin tot end erg goed geholpen!

Zoeken naar een passende keuken was even een puzzel, maar we zijn heel erg blij met het resultaat en de service. De keuken is precies zoals we het in gedachten hadden. Ook het contact verliep prima. Bedankt Diepeveen! Harry en Sandra

 • Aanbevelen? Ja
9

Diepeveen keukens is de ideale partner voor het ontwerpen en realiseren van (droom)keukens.

Toen wij binnenkwamen bij Diepeveen keukens hadden wij een bepaalde gedachte over onze keuken en de optimale opstelling. Twee uur later lag er een plan wat totaal anders was dan onze gedachte. Diepeveen keukens is duidelijk een zaak met hart voor keukens. Ze kunnen perfect een keuken ontwerpen en realiseren wat aansluit bij de totale woning. Ook het meedenken over het ontwerp/plaatsen van de cine Wall hebben wij als zeer prettig ervaren. Wij zijn dan ook zeer tevreden met het resultaat.

 • Aanbevelen? Ja
9

Diepeveen is een mooi bedrijf met deskundige mensen.

In het geval van vragen wordt er snel contact opgenomen en zo snel als mogelijk actie ondernomen, voor zover van toepassing. Diepeveen heeft een goed gevarieerd aanbod met een grote diversiteit aan materialen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Oprecht en meedenken is hier heel normaal

Vanaf het eerste contact tot en met de oplevering is alles perfect verlopen. Een compliment aan de mensen die de keuken hebben geplaatst.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel fijn familieberijf.

Diepenveen staat open voor nieuwe ideeën en zijn bijzonder nauwkeurig. Tevens werken de heren van de plaatsing erg netjes en zijn heel vriendelijk. Kortom een echte aanrader.

 • Aanbevelen? Ja
8

Prachtige keuken,prima service

Het verkoop proces, het leveren van de keuken en het plaatsen is prettig verlopen. Fijn contact, netjes gewerkt. Tip: ook na het plaatsen van de keuken het contact met je klant behouden. Zijn jullie tevreden met het resultaat? Etc. Daarnaast is het bij jullie zo dat je met problemen in de keuken zelf naar de leverancier moet bellen. Wij hebben dus al 2x Bosch gebeld, maar dit zou eigenlijk een service vanuit jullie moeten zijn.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Lise, Hartelijk dank voor het invullen van de review. Graag wil ik een reactie geven op uw tip. Wij komen altijd na het plaatsen van uw keuken en/of badkamer foto's maken en opleveren met een presentje. Daaruit willen wij laten blijken dat we u willen bedanken voor uw vertrouwen en opdracht. Uit ervaring is gebleken dat mensen houden van korte lijnen door zelf contact op te nemen met de leverancier van uw apparatuur. Dat dan het probleem met de apparatuur het snelst verholpen worden, i.v.m. directe afspraak te maken met de leverancier. Helaas is dit bij u niet gebleken. U mag ons altijd bellen als u wilt dat wij voor u bijspringen om dit probleem op te lossen. Mocht dit nodig zijn horen we dat graag. Met vriendelijke groet, Diepeveen Keukens en Badkamers

10

Fantastisch bedrijf met uitstekende service

Zeer prettig ontvangst en uitstekend advies op maat. Tekening komt exact overeen met zoals het uiteindelijk geworden is. Service is uitstekend staan altijd open voor vragen en opmerkingen. Zeer tevreden over het personeel wat de keuken heeft gebouwd denken mee in oplossingen, niet in problemen. Kortom, zeer tevreden en erg blij met onze keuken die nu volop in gebruik is.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede service en kwaliteit.

Komen afspraken na. Vriendelijke ontvangst.

 • Aanbevelen? Ja
8

Prachtige keuken

Wij hebben eind 2020 een keuken gekocht bij Diepeveen en zijn heel tevreden. Vrienden van ons hadden ook een keuken van Diepeveen en bedeelden het bedrijf aan. Diepeveen vind ik een professioneel bedrijf en ze zijn heel klantvriendelijk. Bij het ontwerpen van de keuken denken ze vooral in oplossingen in plaats van onmogelijkheden. Het resulteerde in een keuken waar we heel blij mee zijn. Ook de montage verliep eigenlijk vlekkeloos en heel prettig.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed advies, mooi resultaat.

Prettige ontvangst in de showroom. Uitgebreid de tijd genomen. Aris had een paar goede ideeën. Alles strikt volgens afspraak geleverd en gemonteerd. Verkeerd geleverd deurtje werd netjes geregeld, met een tijdelijke oplossing ook.

 • Aanbevelen? Ja
9

Geweldig blij met onze nieuwe keuken!

Een keuken uitzoeken is niet makkelijk. Maar wat ons betreft wel helemaal gelukt. Een heerlijk groot eiland waar we met het hele gezin van genieten.

 • Aanbevelen? Ja
7

Prima service

Goede service,alle afspraken prima nagekomen.Dit was onze tweede keuken die wij hier gekocht hebben.Gijsbert oefent zijn beroep over enthousiast uit,echt top.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goed en deskundig!

Wij hebben bij Diepenveen een fantastische keuken uitgezocht voor ons nieuwe huis. We zijn daarbij goed geadviseerd over de indeling en de apparatuur. We zijn super tevreden met onze mooie keuken. De plaatsing verliep vlot, restpuntjes werden goed en snel opgelost. Nu koken we met extra veel plezier!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed advies en nette afwerking van de keuken!

Op een fijne manier werd er met ons meegedacht in het uitkiezen van de keuken. Plaatsing en afwerking waren goed/netjes.

 • Aanbevelen? Ja
10

Wat een fijn, professioneel bedrijf!

In september 2020 is onze nieuwe keuken geplaatst. We zijn er erg blij mee! De samenwerking met Diepeveen verliep erg fijn, ze weten wie de klant is en wat er nodig is om de woonkeuken te realiseren. Wij kunnen Diepeveen van harte aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Verzorgde begeleiding vanuit een prachtige showroom

Goed advies gekregen, heldere offerte en levering en installatie door eigen personeel prima volgens afspraak verlopen. Ontzettend tevreden over een mooie sfeervolle maar toch ook bovenal functionele keuken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Diepeveen levert kwaliteit

Onze ervaring met Diepeveen is heel positief. Ze denken in alle fasen van het koop-/leverproces mee. Van de mensen in de showroom tot en met de mensen van de montage denken mee en stellen ideen voor. Wij zijn super tevreden met onze Diepeveen keuken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig!

Met onze wensen naar Diepenveen vertrokken. Werden daar erg fijn geholpen. Veel ervaring hebben de mannen daar en inzicht. Na 2 de bezoek waren wij er uit en werd de offerte getekend. De monteurs hebben de keuken profesioneel geplaatst alle lof ook voor hun en de tegelzetter die werkt op de mm nauwkeurig een top team!! Dus al met al een aanrader die Diepenveen !!

 • Aanbevelen? Ja
10

Deskundig vakmanschap!

We zijn heel blij met onze keus voor Diepeveen. Het resultaat is een prachtige keuken die voldoet aan al onze wensen die we vooraf hadden. Na een eerste vrijblijvend en prettig gesprek volgde een offerte en na meerdere vervolggesprekken en aanpassingen aan onze wensen werden we het eens zonder dat ons iets werd opgedrongen. Voor de plaatsing krijgen de nette vakmensen ruim voldoende de tijd en ze gaan niet weg voor alles perfect is afgewerkt. Tijdens het plaatsen werd een probleempje adequaat en naar tevredenheid opgelost.

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfecte keuken en badkamer plaatsing!

Zowel bij de verkoopafdeling als bij de mensen die de keuken en badkamer hebben geplaatst staat bij Diepeveen de klant op de eerste plaats iets wat je in deze tijd niet veel meer meemaakt. De keuken en badkamer is van hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs.

 • Aanbevelen? Ja
10

Echt ongekend goed!!

Totaal niet opdringerig! Heel erg meedenkend! Zeer goed gecontacteerd! Alle afspraken komen ze na! Tot in detail afgewerkt! Nette personen! Fantastisch stukje werk! Ook mijn eigen ideeën werden serieus genomen! In tegenstelling van zoveel andere bedrijven!! Dus echt een aanrader! Dus bedenk goed,waarom je het bij een ander zou halen!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Topservice en vakmanschap!

Onze voorwaarden waren helder toen wij in november 2019 de showroom van Diepeveen binnenstapte en aan tafel gingen met Gijsbert; kunnen jullie in 1 maand een keuken, badkamer en 2 toiletten verbouwen (inclusief sloop- en hakwerk)? We kregen al snel antwoord: Ja, dat kunnen wij. Na 2x terug te zijn geweest om alles uit te zoeken, konden ze aan de slag. Eén en al lof voor de uitvoerders! Ze verstaan hun vak, communiceren goed en zijn enorm vriendelijk. En het resultaat is fantastisch geworden. Dank jullie wel, Diepeveen!

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd