Filters

10

Er staat een schitterende keuken in ons huis

Vanaf het eerste bezoek aan Diepeveen keukens hebben wij heel prettig samengewerkt. Onze ideeën werden heel creatief vertaald in een prachtig plan. De offerte was heel overzicht en gespecificeerd. De plaatsing van de keuken is zorgvuldig voorbereid. Op de afgesproken dag werd de keuken gebracht en de dag daarop door 3 vriendelijke monteurs zeer vakkundig en met veel liefde neergezet. Na 3 dagen werd de keuken opgeleverd en was alles in orde. De gehele proces hebben wij als zeer prettig ervaren. Wij bevelen dit bedrijf van harte aan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch

Er werd geluisterd.

 • Aanbevelen? Ja
9

Fantastisch mooie keuken!

In de showroom werden we netjes te woord gestaan en er was al snel een afspraak te maken voor een ontwerp en offerte. Tijdens dit gesprek zijn we goeden kundig geadviseerd, waardoor wij precies de keuken kregen die we wilden. Communicatie verliep vrij goed en de montage van de keuken was absoluut vakkundig en zeer zorgvuldig.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede kwaliteit, klantvriendelijkheid en service.

Wij zijn zeer tevreden over de werkwijze, produkten, personeel, service en klantvriendelijkheid van Diepeveen Keukens & Badkamers. Blij met het eindresultaat en we genieten dagelijks van onze nieuwe badkamer!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch werk!

Wij hopen nog lang plezier te hebben van onze kantine keuken en proefkeuken!

 • Aanbevelen? Ja
10

Prettig

Fijne prettige ervaring met Diepenveen Keukens. Ook de plaatsing door het team ging soepel en fijn. Meedenkende mannen! Super blij met het eindresultaat.

 • Aanbevelen? Ja
10

Wens van de klant staat van begin tot eind centraal, met als resultaat een prachtkeuken!

Onze ervaring is dat bij Diepeveen de wensen van de klant centraal staan, van begin tot eind. De communicatielijnen zijn kort, geen vraag of aanpassing is teveel. Van showroombezoek en ontwerp tot de montage, alles wordt met de grootste zorg uitgevoerd. De afwerking is van hoog niveau. Wij raden Diepeveen aan iedereen aan!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig familiebedrijf waar vernieuwing, exclusiviteit en vakmanschap samen komen.

Onze 2 de keuken gekocht bij een heel fijn familiebedrijf. Aris heeft goed geluisterd naar onze wensen en met hele goede ideeen en inzichten gekomen, waardoor we nu een bijzondere droomkeuken van kwaliteit hebben. Complimenten aan de dames van de balie en de super monteurs, vaklui die heel erg secuur en netjes werken. Kortom Diepenveen keukens & badkamers is een TOP zaak!

 • Aanbevelen? Ja
10

Klantgericht, meedenkend, oftewel super geregeld!!

Tijdens het 1e gesprek hadden wij meteen al een heel goed gevoel. Vertrouwen, veel ervaring en onze wensen werden gerespecteerd. Wij mochten altijd bellen, mailen en werden super te woord gestaan!! Het plaatsen van onze droomkeuken was ook fantastisch geregeld, geen verrassingen, nee alles was goed en perfect!!! Wij raden iedereen aan om hun keuken of badkamer bij Diepeveen te regelen, in 1 woord grandioos!!!! Diepeveen nogmaals bedankt!!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Hele mooie keuken en super service!

Wij vonden prettig dat je niet met allerlei verkooppraatjes onder druk wordt gezet om meteen keuzes te maken. Er werd alle tijd voor je genomen en er zijn diverse ontwerpen gemaakt totdat het helemaal naar onze zin was. Ook de monteurs waren uiterst professioneel en prettig! En bij een probleem hoef je maar te bellen of mailen en het wordt snel opgelost.

 • Aanbevelen? Ja
10

D I E P E N V E E N

D - Deskundig I - Inspirerend E - Enthousiast P - Professioneel E - Ervaren N - Nauwkeurig V - Vakkundig E - Expert E - Excellent N - Nuchter Voor ons omvat dit onze tevredenheid over DIEPENVEEN KEUKENS en ze een dikke pluim te geven.

 • Aanbevelen? Ja
10

"Als een monteur een kleedje op de vloer legt voordat hij binnenkomt....Dan gebeurt er iets met me"

In die zin willen we graag ons gevoel samenvatten. Vanaf het eerste gesprek met Jesse hadden we een goed gevoel! Tijdens het intakegesprek voelde hij precies aan waar we naartoe wilden, een strakke keuken met goede apparatuur. Diezelfde middag hebben we besloten onze keuken te laten leveren en monteren door Diepeveen Keukens. De keuken werd op het afgesproken tijdstip geleverd en gemonteerd. De oven was er i.v.m. lange levertijd niet maar dat werd keurig opgelost door tijdelijk een andere oven te leveren en monteren. We raden mensen aan om met hun keukenwensen een afspraak te maken met de vriendelijke receptioniste en in een gesprek hun wensen te laten vertalen in een mooi ontwerp en gedetailleerde begroting. Dan nog even over de monteurs, wat we al zeiden, "Als een monteur een kleedje op de vloer legt voordat hij binnenkomt....Dan gebeurt er iets met me". De monteurs die bij ons aan het werk zijn geweest hebben vakwerk geleverd. Alles gebeurde in goed overleg, verder zijn ze vriendelijk en werken zij enorm netjes. Kortom, Diepeveen Keukens en Badkamers, warm aanbevolen! Erik en Netty van Hartingsveldt Hendrik-Ido-Ambacht

 • Aanbevelen? Ja
10

Klantvriendelijk

Nu enige tijd in het bezit van een nieuwe keuken van Diepeveen. Een paar weken geleden zijn de laatste puntjes op de i gezet. We zijn super tevreden, monteurs die goed meedenken en super vriendelijk zijn. Al met al TOP service!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende service en een prachtige keuken

Na prettige gesprekken en goede adviezen van Gijsbert zijn we uitgekomen bij onze droomkeuken. Veel keuze en mogelijkheden en een snelle plaatsing. Wij zijn erg tevreden en raden iedereen aan om in de mooie showroom een bezoekje te brengen aan Diepeveen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super goed.

We hebben een nieuwe vloer, keuken en badkamer bij Diepenveen gekocht. Ze werken heel netjes en alles is volgens wens gegaan. Ze denken goed mee en geven ter plaatsen nog advies voor kleine wijzigingen mocht dat nodig zijn

 • Aanbevelen? Ja
10

Wij zijn vakkundig geholpen waarbij er mooie kwaliteit is geleverd

Wij zijn door Gijsbert en Caroline zeer vriendelijk en vakkundig geholpen. Ze zijn hierbij creatief te werk gegaan en hebben onze wensen hierbij goed weten te verwezenlijken. Ook de service is van een hoog niveau.

 • Aanbevelen? Ja
9

Prachtige keuken en goed advies!

Na een warm welkom in de showroom zijn wij goed geadviseerd ddoor Jesse met het uitkiezen van onze droomkeuken. De monteurs die de keuken hebben geplaatst waren vriendelijk en werkte netjes!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super service van offerte tot plaatsen

Bij binnenkomst in de winkel gelijk prettig ontvangen en geholpen. Na doorspreken en offerte afronden planning gemaakt. Installatie zeer vakkundig gedaan, meedenken en goed op de details.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastische keukens en meedenkende medewerkers

We zijn fantastisch geholpen door het team van Diepeveen. De gesprekken liepen vlot en ze waren meedenkend in het advies. Bij de levering was het personeel kundig en uiterst vriendelijk. Over de kwaliteit en de service zij we erg tevreden en raden Diepeveen Keukens dan ook graag aan.

 • Aanbevelen? Ja
9

Uitstekend

Zijn erg tevreden over planning en plaatsing van de keuken.

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer tevreden

Alle medewerkers waren vriendelijk en behulpzaam, van het ontwerp tot de montage. Alles is netjes verlopen en de keuken is keurig opgeleverd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Resultaat: de keuken die ik graag wilde hebben.

Fijne mensen om mee te werken. Meedenkend. Flexibel. Vakmanschap.

 • Aanbevelen? Ja
9

Het is nog elke dag genieten van onze nieuwe badkamer en keuken.

Een jaar geleden begon onze zoektocht naar een bedrijf die onze keuken en badkamer konden renoveren. Via een advertentie in het huis-aan-huis krantje kwamen we de naam Diepenveen tegen. Na wat speurwerk op de website viel het ons op dat er veel positieve referenties stonden. De afspraak was daarna snel gemaakt. Het voelde als een warm welkom toen we de showroom binnen liepen. Het gesprek over onze wensen was open en eerlijk. De offerte die volgde was transparant. We kregen alle ruimte om een vergelijkend warenonderzoek te doen. Na het tekenen hadden wij een goed gevoel bij dit bedrijf en dit is ook na het renoveren niet verandert. Wat ons bij blijft is de professionele werkhouding van alle vakmensen die bij ons over de vloer zijn geweest. We zijn super tevreden over het resultaat.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel positief van begin tot einde van het project!

Onze ervaring met Diepeveen is heel positief. Het team komt afspraken na, medewerkers zijn heel klantgericht en doen echt alles om de keuken volledig naar je zin op te leveren. Dit goede gevoel kregen wij al zodra wij de showroom bezochten.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prachtige resultaat en goede service

Zeer vertrouwd gevoel al bij eerste gesprek .Niet opdringerig en meedenkend om tot een mooi resultaat te komen. Vanaf begin gelijk duidelijkheid over alle mogelijkheden , leveringstermijn ,enz . Prettig om mee samen te werken .

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd