Beste meneer Gosselink, Bedankt voor uw beoordeling van 'Aan de Hammermolen' via klantenvertellen.nl. Klanttevredenheid is voor ons erg belangrijk en deze willen wij waar nodig graag verbeteren. Wij zagen dat u de factor comfort heeft beoordeeld met het cijfer 1 en waren benieuwd of u de motivatie van deze beoordeling met ons zou willen delen, zodat we deze feedback kunnen verwerken. Met vriendelijke groet,
Heerlijk ruime vakantiewoning om met een grote groep te vertoeven. Sfeer en aankleding van de woning is erg mooi. Ook zeer schoon! Zeer veel servies en glazen, prettig bij het bereiden van een kerstdiner voor een grote groep Goede bedden Prettig ontvangst Voldoende sleutels van de voordeur om als groep op te splitsen. Goede service achteraf (we waren iets vergeten en dat werd keurig opgelost).
Super mooie locatie, zeer sfeervol ingericht. Ruime slaapkamers, goede bedden. Ook ontbijt en lunch waren voortreffelijk.
De verzorging is echt top. Overal is aan gedacht en alles wordt snel opgepakt. Heerlijk om aan de Hammermolen te werken
Mooie locatie met fijne atmosfeer. Verzorging zeer goed; wij waren zeer tevreden en komen beslist nog eens terug
Ruim gzellige vertrekken
geweldige ambiance, heel leuke combinatie met kookworkshop.
Bedankt voor uw reactie. De douchekoppen zijn inmiddels vervangen.
Kookworkshop en gastvijheid
De douches zijn inmiddels aangepast en hebben tevens een nieuwe douchekop gekregen. Hartelijk dank voor uw feedback.