Prachtig en ruim huis. Alles was goed schoon. Bij aankomst hingen overal gastendoekjes, wc papier en er stond handzeep/afwasmiddel/koffie crups/zout/vaatwastabletten die je ‘gewoon’ mocht gebruiken. Super geregeld!
Een sfeervol en ruime accommodatie waarbij rust en comfort voor iedere slaapkamer prima in orde is. In de gezellige leefkeuken, chique eetkamer en knusse woonkamers is het goed vertoeven. De vloerverwarming in het hele huis maakte de woning erg comfortabel. Er is ruim voldoende serviesgoed aanwezig, een ruime extra keuken en voor ieder koppel een eigen douche en toilet. Het contact gedurende het boekingsproces en rondom het weekend waren prettig: een snelle reactietijd per mail, duidelijke antwoorden en vriendelijke en enthousiaste mensen aan de telefoon.
We hebben met onze familie met 19 personen een lang weekend d doorgebracht van 29 december 2017 t/m 01 januari 2018. We hebben het heerlijk gehad in deze pastorie waar het heerlijk vertoeven is in alle vertrekken die van alle gemakken is voorzien! Zeker een aanrader voor een familie bijeenkomst.
Mooie luxe woning met goede bedden en nette kamers.
Beste meneer van Alten, Hartelijk bedankt voor de mooie beoordeling, daar zijn wij heel blij mee! Om even op uw kritiekpuntjes terug te komen: wat de kookplaat betreft, er is naast de inductieplaat tevens een 4-pits gasstel aanwezig! Naar de kapotte kookplaat wordt direct gekeken, het kan ook dat er gebruik is gemaakt van een pan die niet werkt met inductie. Messen, snijplanken en koekenpannen zijn voldoende aanwezig in AandeHammermolen! Heeft u in elke lade/kast gekeken? Excuses dat er zo weinig filters voor het koffiezet apparaat aanwezig waren, deze hebben we bijgevuld. Het kleine koffiezet apparaat werkt met cups, niet met filters! Wat de warmte betreft, dat klopt. Het kan soms warm zijn in AandeHammermolen, dit kan niet zelf worden geregeld met de thermostaat. Nogmaals bedankt voor uw beoordeling en we hopen een volgende keer wederom te mogen verwelkomen in AandeHammermolen! Groet, Malu Team AandeHammermolen
Aparte douches in bijna alle kamers. Ruime woning met alle mogelijkheden in een rustig dorpje. Speelplein voor de woning is ook erg gemakkelijk. Parking aan de brouwerij is eigenlijk ook gemakkelijk bereikbaar. Ruime keuken met bijhorend alle keukenmateriaal. Superbegeleiding bij de boeking en bij onze vragen op voorhand. Verwarming was eveneens optimaal. Prima !
Mooie en sfeervolle ambiance
alle gasten waren enthousiast , we hebben genoten, zelf heel even van de tuin. De keuken inventaris is zeer uitgebreid. De kamers erg comforttabel. Een sfeervolle locatie met zeer vriendelijk mensen. Je kan met veel vragen terecht , waar je ook snel antwoord op krijgt.
Ik ben zeer tevreden over de accommodatie, de ontvangst en de contacten met o.a. mevr. Janssen. Ook het buffet was naar onze wens. Wij hebben met ons gezin een heerlijk weekend doorgebracht aan de Hammermolen. Voor mij was het bijzonder omdat ik oorspronkelijk uit Beesel kom en mijn vader in Neer geboren is.
sfeervol en gezellig
Zeer luxe verblijf met veel privacy. Het werd door alle gasten zeer gewaardeerd
Zeer warme sfeer. Verzorgd tot in alle details.
aangename omgeving, kort in centrum, zeer goed uitgeruste accommodatie
heerlijke ambiance; gezellig;overzichtelijk;perfecte bediening met groot compliment. Inrichting (38 personen in een ruimte) was zeer naar onze zin
Was een fantastisch weekend in een fantastische locatie. erg goede service en aandacht vanuit de verhuurder.
Contract is onduidelijk dat kan met een paar simpele wijzigingen veel overzichtelijker. Ook al die extra's zijn onnodig, iedereen heeft beddengoed en een handdoek nodig. Doe dat dus gewoon in de prijs
lekker warm / ruime kamers en luxe-verblijf
Fantastische ambiance, schitterende plek, een absolute aanrader om met een groep vrienden af te spreken!
Wij hebben een top weekend gehad. Wij hadden de levensmiddelen online besteld bij de plaatselijke SPAR. Echt een aanrader!! Alles werd keurig netjes in kratjes op het afgesproken tijdstip aangeleverd en ze hadden zelfs de kratten bier voor ons in de koeling gezet!!Wij waren de eerste online klant en wat mij betreft mogen er nog vele volgen!!! super service!
Gasten werden zeer goed ontvangen en diner voortreffelijk. Ook contacten tijdens offerte-aanvraag en bevestiging en last minute regelen van zaken gewoonweg heel goed.
Top locatie, wij hebben genoten van de luxe sfeer. Een warm ontvangst met een welkoms drankje. Alles was aanwezig. En de fietsen stonden klaar het was geweldig
De Hammermolen is onze bestuurder de heer Prevoo heel goed bevallen.
Mooie ruimtes, voldoende en mooi servies en keukengerei, vriendelijke ontvangst, goede WIFI in het hele huis, fijne bedden en schoon sanitair.
Beste, Hartelijk dank voor de recensie. Wat goed om te horen dat u een goede ervaring heeft met onze groepsaccommodatie. Wat betreft de vliegen; we hebben voor uw komst nog een professionele 'vliegen bestrijder' laten komen. Helaas heeft dit niet genoeg mogen baten en vinden wij dit ook erg vervelend voor u. We controleren nu elke dag of er nog overlast is van de vliegen en bestrijden deze waar nodig.