Prachtige accommodatie met veel voorzieningen. Schoon en ruim. Absoluut top!
Beste Freddie Leeman, Hartelijk dank voor uw recensie. Fijn om te horen dat u genoten hebt van uw verblijf in de Braampeel. Wij hebben inderdaad in elk appartement een airconditioning geplaatst om het lekker koel te houden in de zomer. Met vriendelijke groet, Daphne Janssen
Vrijwel alles was tip top in orde, zoals u boven kunt zien. Prachtige lokatie, vriendelijke ontvangst, héérlijk eten, mooie luxe appartementen.
Beste Rob Dekker, Hartelijk dank voor uw recensie. Fijn om te horen dat u genoten hebt van uw verblijf in de Braampeel. Wij hebben nu in elk appartement een airconditioning geplaatst om het lekker koel te houden in de zomer. Met vriendelijke groet, Daphne Janssen
De benadering was heel persoonlijk, met name van Ria zelf. Onze wensen werden snel en prima uitgevoerd; bijvoorbeeld het hout dat we kregen voor een vuurtje. Leuk! En de locatie is echt heel mooi en comfortabel. Net ls de omgeving. Er zijn ook veel faciliteiten, ook heel fijn dat je goede fietsen kunt huren!
Beste Erna Heeren, Hartelijk dank voor uw recensie. Fijn om te horen dat u genoten hebt van uw verblijf in de Braampeel. Wij hebben inderdaad in elk appartement een airconditioning geplaatst om het lekker koel te houden in de zomer. Met vriendelijke groet, Daphne Janssen
Bij aankomst wilden wij graag bloemen op een vaas zetten. Meteen kwamen ze aan met een aantal vazen. Op het moment van ons verblijf werd er naast onze accommodatie verbouwd. Na een opmerking daarover werd de bouw meteen stil gelegd. Super!
Wij waren met 34 leden van onze familie te gast. Iedereen van ons vond het een heel plezierige locatie met veel mogelijkheden om met de groep dingen te ondernemen maar ook je eigen privacy te hebben, ideale combi !
Wat een prachtige locatie midden in het boerenland, rust, gastvrijheid en luxe voeren de boventoon. wij hebben allemaal genoten en ontspannen. de kinderen waren zeer blij met de pony;'s en de speelweide en wij van de rust! Terwijl in de nabije omgeving ook nog volop te doen is ! top en zeer bedankt !
Beste Albert Zuurveld, Hartelijk dank voor uw recensie. Fijn om te horen dat u genoten hebt van uw verblijf in de Braampeel. Wij hebben inderdaad in elk appartement een airconditioning geplaatst om het lekker koel te houden in de zomer. Met vriendelijke groet, Daphne Janssen
Goede ontvangst, mooie ambiance, luxe accommodaties, goed bereikbaar, verblijf was TOP.
Prachtig groepsuitje gehad op deze bijzonder mooie locatie. 2 mooie dagen gehad, alle luxe voor handen en als er iets was werd het meteen opgelost. Nogmaals dank voor het top aanbod!
mooie accommodatie, veel rust en ruimte, goede bedden, mooie appartementen, ruim en goed geoutilleerd
Wehebben genoten Alles prima voor elkaar Ook aan de kinderen is gedacht
Beste Anja Boer-Zuidhof, Hartelijk dank voor uw recensie. Fijn om te horen dat u genoten hebt van uw verblijf in de Braampeel. Wij hebben inderdaad in elk appartement een airconditioning geplaatst om het lekker koel te houden in de zomer. Met vriendelijke groet, Daphne Janssen
Het totaal plaatje klopt, prachtige appartementen, gastvrij, fijn welkom, culinaire top kwaliteit, alles top tip verzorgd, ontzettende fijne plek om twee dagen met elkaar te zijn. Echt zo veel leuker dan in een hotel.
Beste Hanneke van Dijk, Hartelijk dank voor uw recensie. Fijn om te horen dat u genoten hebt van uw verblijf in de Braampeel. Wij hebben inderdaad in elk appartement een airconditioning geplaatst om het lekker koel te houden in de zomer. Met vriendelijke groet, Daphne Janssen
Erg mooie accommodatie en veel privacy. Nieuw een mooi overdekt terras en veel natuur in de omgeving.top plek!
allemaal heel netjes, ruim opgezet
Beste Gijs Holthuis, Hartelijk dank voor uw recensie. Fijn om te horen dat u genoten hebt van uw verblijf in de Braampeel. Wij hebben inderdaad in elk appartement een airconditioning geplaatst om het lekker koel te houden in de zomer. Met vriendelijke groet, Daphne Janssen
Zeer vriendelijk personal :)
Gezellige ruimtes. Grote keuken. Ideale familievakantie. Vriendelijk en gastvrij. Geweldig voor kinderen. Er was speelgoed voor binnen en buiten, een buitenspeeltoestel en grasvelden.
Beste Fam. Verrijken, Hartelijk dank voor uw recensie. Fijn om te horen dat u genoten hebt van uw verblijf in de Braampeel. Wij hebben inderdaad in elk appartement een airconditioning geplaatst om het lekker koel te houden in de zomer. Met vriendelijke groet, Daphne Janssen
Ruim opgezet gemeenschappelijk gedeelte met een prima keuken. Afzonderlijke appartementen heel mooi en goed ingericht met goede bedden.
Bedankt voor uw reactie. We hebben de temperatuur verlaagd en in alle appartementen extra kachels die zelf te bedienen zijn geplaatst, zodat u de temperatuur zelf kunt regelen.
Zeer goede ervaring.
Nice house, very beautiful facility! Good service. Everything perfect!!!
Thank you for your feedback, we will work on the control of the system.
sfeervolle inrichting / wandelmogelijkheden in de buurt
Naar aanleiding van uw advies hebben we de ventilatie vanaf 20.00u 's avonds uitgeschakeld. Bedankt voor uw advies.
Het personeel is erg gastgericht en de appartementen zien erg schitterend uit! We hebben een top weekend gehad met onze familie in de Braampeel.
De ruimtes en vooral ook de catering, nadeel, in de zomer kan het erg benauwd zijn op de kamers zonder airco.
Financiële afhandeling erg rommelig; organisatie voor verbetering vatbaar (geen handdoekenpakket aanwezig; buffet pas na 24 uur opgeruimd; barbeque matig georganiseerd) Tip: reserveer parkeerplaatsen voor de verblijfsgasten!!!
Er zijn nieuwe parkeerplaatsen speciaal voor gasten van De Braampeel aangelegd, onze excuses voor bovenstaande punten.
prachtige locatie, goede bedden,héél lekker eten en een correcte levering volgens afspraak. Omgeving zeer goed om uitstappen te maken. We hadden natuurlijk ook het weer mee wat alles nog leuker maakte. Nieuwe aanbouw aan groepsruimte is een pluspunt. Jacuzzi zeer aangenaam. Alleen maar positieve reacties gekregen van de groep. Zouden graag nog terugkeren. Een echte aanrader !
Bedankt voor uw reactie. Ondertussen is er een nieuwe professionele keuken bijgebouwd waardoor er extra ruimte gecreëerd is. De volgende keer zullen wij ervoor zorgen dat de tafels op de juiste manier klaarstaan.