Het is ons prima bevallen en het waren drie perfecte dagen in De Braampeel. Catering Ria Joosten ook alle lof! U maakt waar wat u op de site beloofde. Onderstaande punten zijn uitsluitend POSITIEF bedoeld.
Beste heer Kersten, Hartelijk bedankt voor de mooie recensie. Wat betreft de tips: wij hebben sinds kort een nieuw catering aanbod waarin we het een en ander hebben gewijzigd. Ook is het terrein helemaal opgeruimd, schoongemaakt en staat alles netjes (ook het Ven). De afvalcontainers worden tijdig geleegd en goed bijgehouden. Het overdekt terras (de schuur) is tevens heringericht en wordt goed schoongehouden. De defecte voetbaltafel die hier staat is inmiddels gemaakt én het slot is eraf gehaald. De voetbaltafel is nu dus gratis :-). Hopelijk mogen wij jullie nog een keer begroeten bij onze groepsaccommodatie De Braampeel! Team De Braampeel
Wij hebben de hele Braampeel afgehuurd voor een familie weekend. Royale en heel gezellige accommodatie met veel ruimte en speelgoed voor kinderen. Vriendelijk en hartelijk ontvangst. Wij komen graag terug!
Beste Simone, Hartelijk bedankt voor de mooie recensie. Hopelijk mogen wij jullie nog een keer begroeten bij onze groepsaccommodatie De Braampeel! Team De Braampeel
Dikke proficiat aan het eetcafé 't Raodhoes waar we de zaterdagavond terecht konden om te dineren. Het was zeer lekker, vriendelijke jonge ondernemer en personeel die steeds de trap op en af moesten. Super
Ze hebben overal aangedacht, wasmachine en droger met bijbehorende producten. Kinderfietsjes, trapauto's, koffie, grote industriële keuken met alles erop en eraan, diverse zithoeken. Het is hier met een grote groep mensen goed vertoeven.
Wij waren met een groep van 32 bridgespelers en hebben een mooie week gehad,voldoende ruimte voor iedereen omdat er veel terrasjes zijn en het weer was ook prima.Heerlijke bedden.Zeker een aanrader ook voor gezinnen met kinderen.De verzameling dieren is indrukwekkend, veel pauwen en zelfs witte kangaroo's!
Tijdens een lange wandeling vanaf camping de Leistert kregen we koffie en een glas water van het huis. Waar maak je dit nog mee! Wat een gastvrijheid.
We hebben hier met onze vriendenploeg en kids een heerlijk verblijf gehad, zeker voor herhaling vatbaar
Het was heerlijk!
Ontzettende sfeervolle accommodatie. Zeer luxe!!!
We hebben met de familie een fantastisch weekend gehad. Alles was netjes in orde, huisjes schoon komplete gezamenlijke keuken. Hou om s'avonds een vuurtje te maken. Aparte huisjes waardoor mogelijk iemand zich kon afzonderen. Mooie hottub en sauna. kortom super
Erg sfeervol ingericht. Kerstversiering hadden we niet verwacht, groot pluspunt!
Erg fijne accomodatie. Alles netjes en goed geregeld. Heerlijke keuken.
Mooie, complete accommodatie. Gezellige sfeervolle inrichting.
Beste meneer Kauwenberg, Hartelijk dank voor uw recensie en de positieve ervaringen. Er hangen airco's boven én beneden in elk appartement, die u geheel zelf kunt bedienen. We hebben nu een raamopener bestelt voor de slaapkamer beneden, die vanzelf open gaat als het te warm wordt in de slaapkamer. Bij ontvangst wordt uitgelegd hoe het een en ander werkt in de groepsaccommodatie, als er nog vragen opkomen kunt u altijd contact opnemen met de huiseigenaren (het telefoonnummer staat in de informatiemap die in elk appartement ligt). Met vriendelijke groet, Team de Braampeel
Mooi huis aan de Hammermolen. Alles top geregeld! We hebben bij de plaatselijk Spar alle levensmiddelen online besteld en die werden netjes door de eigenaar op het afgesproken tijdstip afgeleverd. Zelfs het bier was van tevoren koud gezet!!! Een echte aanrader!!!
Top locatie met top organisatie !
Beste mevrouw Devos, Hartelijk dank voor de recensie en de positieve ervaring in onze groepsaccommodatie. We hebben deze week nieuwe wandelroutes uitgestippeld en deze liggen in de groepsruimte. Met vriendelijke groet, Team de Braampeel
Fijn twee huisjes zo aan elkaar, met in een een grote tafel. Veel fietsjes,'n skelter (ging stuk...al 'n beetje oud). Pony's. Fietsen te huur. Zwembad in de buurt. Zo ook bos.
Beste mevrouw Stulemeijer, Hartelijk dank voor uw recensie en wat fijn om te horen dat u genoten heeft van uw verblijf in de Braampeel. We hebben de poep rondom het klimhuis en de zandbak meteen opgeruimd. De pony's horen ook niet in het speelgedeelte rond te lopen als er gasten zijn. Ik heb dit met onze verzorgers gecommuniceerd en dit zullen we in de toekomst voorkomen! Ik heb tevens een 'instructieblaadje' ophangen, hoe om te gaan met de pony's. Bedankt voor de beoordeling!
Wij waren allen zeer verrast . De heerlijke ruimte binnen en buiten en de luxe. De ruime keuken was voor ons ook ideaal.
Super locatie. Echt heel goed. Zeer luxe uitstraling en ook nog meer dan er verwacht was.
gaaf ingerichte appartementen, zeer sfeervol! Meer dan alle benodigdheden aanwezig.
Beste meneer Kuypers, Hartelijk dank voor uw recensie en de tips/verbeterpunten. Onze tuinman is direct aan de slag gegaan met de speeltuin voor de kinderen en die ziet er nu weer tip en top (gesnoeid!) uit. Hopelijk tot een volgende keer!
Attentiepunt is het niet kunnen sluiten van ramen bij onverwachte regenval. Het ongemak voor ons daardoor ontstaan is overigens daarna attent en correct opgelost. Wel hadden we het op prijs gesteld als we de volgende morgen bezocht waren met de vraag wat er voor ons gedaan kon worden
Nu inmiddels met airco, is zeker een pluspunt, erg mooie locatie
compleet, lux, bij slecht weer toch buiten kunnen bivakkeren door de overkapte ruimte. ruime groepsruimte en de professionele keuken. Zeer vriendelijk personeel.