Goede en kwaliteit geleverd werk.
Netjes gewerkt ben tot nu toe goed tevrede
In zeer korte tijd een duidelijke offerte. Installatie zeer goed afgehandeld, complimenten voor monteur. Ben zeer tevreden over Pleunis en zijn medewerkers!
Correcte offerte en goede afspraak voor installatie
De communicati was goed en ben tevreden ermee .
Na plaatsing v.d. cv-ketel ontstond er een ontstopping in de badkamer. Dit werd ter plekke opgelost zonder verdere kosten.
Betrouwbaar + service gericht
Correcte installatie volgen's afspraak
De afspraak dat een evenredig deel van het lopende onderhoudscontract zal worden teruggestort is tot op heden nog niet nagekomen.
Snel,keurig,correct en proper
goede uitleg
Prima vakmensen met respect voor huis en haard van de klanten! Beschermen netjes trappen/vloeren! Werk is prima verzorgd!
Als er onderdelen ingezet worden die al in de ketel extra erbij zitten vragen ze zich gewoon 35 euro voor. Als je een contract bij hun afsluit dan proberen ze je een oor aan te draaien door je een rekening te sturen van onderdelen. En als de telefoniste zegt dat ze je terug belt dan gebeurd dat gewoon niet. Wat een slecht bedrijf is dat! Het zou failliet moeten gaan. Ze gaan niet voor klanten alleen voor het geld
Wij zijn eerste keer klant op advies van onze dochter. Het nakomen van afspraken, snelheid, service en kwaliteit zeer tevreden.
Op wensen van de klant goed ingespeeld en bereid om op wensen van de klant in te gaan, als dit binnen de mogelijkheden valt.
Vakmensen die erg fijn in de omgang zijn en hun afspraken nakomen. Communicatie is top, afspraak is afspraak.
't Sittert 4
6077 NN Sint odilienberg