pas enkele weken ervaring met pleunis dus sommige vragen kan ik nog niet beantwoorden. de installatie verliep goed, de monteur heeft hard gewerkt, bijna zonder pauze maar in uitleg geven was hij niet zo goed. hij vond dat dat allemaal vanzelf duidelijk was. voor een atechnisch iemand als ik is dat niet zo.
Goed advies en perfecte uitvoering.
Netjes werk geleverd zeer tevreden. Een heel vaardig monteur en ook meedenkend.
Marc was snel aanwezig voor een offerte op te nemen. Ik heb ook nog andere installatiebedrijven uit de buurt een offerte laten maken. Pleunis was niet de goodkoopste, maar na een email wisseling ging Marc akkoord met een lagere prijs. Ik ben in zee gegaan met Pleunis omdat in dit bedrijf het meeste vertrouwen heb. De monteur van Pleunis heeft alles perfect geinstalleerd, en ook de cv ketel afgeregeld op de vloerverwarming. Ga zo door.
alles weer soepeltjes verlopen
Geen
Een hele goede en fijne monteur. een echte vakman.
al meer dan 20 jaar positieve ervaringmet aankoop service en onderhoud
wij zijn zeer tevreden.
prettige kundige medewerkers
Tot dusverre ben ik zeer tevreden over de installatie. Een aantal andere zaken zijn op dit moment moeilijk te beoordelen. Daar is meer tijd voor nodig !
Prima service en ons probleem (verwarmingsketel kapot) werd meteen opgelost.
Over betrouwbaarheid kan ik nog geen oordeel geven kwaliteit nazorg en garantie ook nog niet; heb sinds 1 maand een nieuwe ketel dus ik hoop dat ze de eerste jaren niet hoef te bellen dat er iets kapot is. Maar prijs is goed en nadat de offerte was goedbevonden was binnen 1 dag een plekje in de planning gevonden om de ketel te plaatsen. Dus mijn ervaring was op dat gebied 100% monteur was trouwens vriendelijk en liet alles netjes achter toen hij vertrok, kortom voor mij was de ervaring met Pleunis installatie TOP”
CV-ketel binnen 1 dag vervangen.
Heel snel geholpen. Deskundige monteur die het totaal keurig heeft gemaakt. Tot nog toe zeer tevreden.
Niet alleen voor service en onderhoud (CV ketel) maar ook verwarming, water en loodgieterswerkzaamheden. Zij het dan in opdracht van Wonen-Zuid. Afspraken worden keurig nagekomen, indien mogelijk zelfs dezelfde dag. Monteurs die terzake kundig, zonder gezever direct aan het werk gaan en ook na de werkzaamheden alles keurig schoon achter laten. Wie hierover klachten heeft moet wel een onnoemelijke zeur zijn.
Slordig werk en geen bekwame loodgieters.
CV Ketel (22 jaar)donderdagmiddag defect, paar uur later al de offerte, meteen opdracht gegeven. Die avond kosteloos elektrische kachels gekregen om de tijd te overbruggen. Afgesproken dinsdag plaatsen inclusief nieuwe beluchting(schoorsteen) en riolering aanbrengen. Afspraak nagekomen en dinsdag om 17.00u alles inbedrijf.
't Sittert 4
6077 NN Sint odilienberg