zeer brutale medewerker die gewoon niet wil komen bij kleine klanten.alleen grote klanten en nieuwbouw projecten dit zijn zijn eigen woorden.komt niet meer voor gewone loodgieterwek terwijl het wel op de site staat.absoluut niet aan te bevelen
Onze CV-ketel ging helaas kapot. Helaas was deze niet meer te repareren (hoge kosten), daarom hebben wij een nieuwe laten plaatsen. Met wat schuiven in de planning bij Pleunis kon dit gelukkig de volgende dag al. Super!
Vernieuwing ketel veel sneller als gepland. Zeer vriendelijke monteur, die alles netjes achtergelaten heeft en zeer degelijk alles aan ons heeft uitgelegd.
Werk goed gedaan
We kregen een duidelijk en helder advies over de aanschaf van de cv- installatie en een offerte die ons aansprak. De installatie werd door een zeer gedegen vakman uitgevoerd die er alle tijd voor nam.
Snelle reactie op feit dat oude installatie aan vervanging toe was. Snelle offerte en uitvoering van geplande werkzaamheden.
Het hele project is verlopen zoals ik verwachtte.
Nette goed gekwalificeerde onderhouds monteurs. Ze stelden zich netjes voor en vertelden wat ze komen doen. Houden rekening met de overlast voor de bewoner. Geven attent aan wat we te verwachten hebben. Kortom prima vakmensen en goede advisering.
Reageert snel, reëele offerte, werk kon snel uitgevoerd worden, komt afspraken na, en er wordt netjes werk geleverd.
Werk goed gedaan en netjes
Ik ben tevreden over het aandragen en uitvoeren van het snel vervangen van onze kapotte verwarmingsketel. De montage van de nieuwe ketel is vakkundig en snel verlopen.
Het vernieuwen van de cv-ketel ging snel en zorgvuldig. Alles is schoon opgeleverd.
goede service en netjes afgehandeld zoals afspraak
De jongens hebben prima gewerkt. Keurig werk afgeleverd en ook alle rommel netjes opgeruimd.
Vier verschillende mensen over de vloer! twee keer moeten komen omdat een kraan niet op voorraad in de bus aanwezig was.
geen
Over het geheel ben ik zeker tevreden. Het enige minpuntje is dat de aanschafprijs iets goedkoper had gekund.
Snelle service, vriendelijke medewerkers
Bij deze wil ik voor mij zelf en namens de bewoners van de schout kellenerstraat 210.124.186.190.280 spreken dat wij heel te vreden zijn met jullie bedrijf en inzet de colega's zijn behulpzaam begripvol en liefdevol
De laatste jaren regelmatig storingen opgelost aan de oude cv ketel, werd altijd de dag van melding netjes opgelost. Uiteindelijk overgegaan tot aankoop nieuwe cv ketel. Snelle levering en vakkundig gemonteerd.
Wij zijn al sedert 2007 klant bij Pleunis en tot nu toe alles na tevredenheid, hopelijk blijft dit zo nog in lengte van jaren!!
Vriendelijk en vakkundig personeel, bij storing korrect en behulpzaamheid.
Een ander instalatie bureau had de ketel geinstaleerd... 4 mnd problemen mee. Eindelijk gevonden de probleem in de CV ketel, via Pleunis instalie bureau. Goede service en aardige personeel... dank je wel
't Sittert 4
6077 NN Sint odilienberg