Makkelijk bestellen, snelle levering
Originele beoordeling
Klantenservice: U bent nummer 17 in de wachtrij…. Medicura is vergeten de door mij bestelde Wizzi tracker aan te melden. Daardoor online niet te activeren. Half werk dus. Advies: niet online bestellen, maar naar fysieke winkel gaan.
Een aantal jaar geleden kon je eerder je spullen ontvangen nu verplicht pas vanaf 5 weken voor je beval datum. Terwijl bijvoorbeeld een douche kruk zoveel comfort kan geven vroeg in een zware zwangerschap. In opmerkingen aangevraagd of bestelling eerder kon. Mede vanwege geschiedenis vroeggeboorte. Maar het lijkt allemaal automatisch te gaan en niet via iemand die wat met de opmerkingen doet. Dat vind ik jammer. Aanbevelen staat op nee omdat iedereen zelf moet weten of en waar ze dit bestellen.
Wij begrijpen dat het frustrerend kan zijn wanneer uw opmerkingen niet worden opgepakt. We waarderen uw feedback en nemen dit mee in onze verdere verbeteringen. Uw ervaring helpt ons om de service te optimaliseren.
Was een niet al te moeilijke bestelling. Alleen was niet alles direct leverbaar. Dus kijken hoe lang ik moet wachten. En of ik op de hoogte wordt gebracht wanneer het nooit meer leverbaar zal worden. Bij de vorige webshop heb ik mijn bestelling zelf, na anderhalve maand wachten, maar ingetrokken. Ik laat me verrassen. Het artikel heb ik wel hard nodig.
Wij begrijpen dat het wachten op leveringen soms vervelend kan zijn. Het is goed om te horen dat de bestelling eenvoudig was. Wij doen ons best om u zo goed mogelijk op de hoogte te houden van uw orderstatus. Dank voor uw feedback.
Alle benodigde spullen voor de kraamtijd in een doos geleverd. Medicura zorgt zelf voor het tijdige bezorgen zodat de spullen op week 35 van de zwangerschap in huis zijn. Erg prettig dat je hier niet overna hoeft te denken.
Fijn om te horen dat de levering volgens afspraak is verlopen en dat alles tijdig is aangekomen. Wij streven ernaar om het proces zo eenvoudig mogelijk voor u te maken. Bedankt voor het delen van uw ervaring.
Precies wat ik moest hebben
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw mening te delen.
Snelle levering
Bedankt voor uw review.
Snel aangekomen , rolstoel is erg goed.
Fijn om te horen dat u tevreden bent met de service en de rolstoel. Wij doen ons best om aan uw verwachtingen te voldoen en waarderen uw positieve feedback.
Zeer goede service bij afleveren product
Fijn om te horen dat u tevreden bent over de service en de snelle levering. Wij streven ernaar om een goede ervaring te bieden en waarderen uw feedback.
De complimenten naar de bezorger. Man was super..... Thanks.,
Fijn om te horen dat u zo tevreden bent met de bezorging. Wij waarderen uw positieve feedback en zijn blij dat alles naar wens is verlopen.
De benodigde rolstoel was snel geleverd, alleen net te klein.
Dank voor uw feedback. Fijn om te horen dat de levering snel ging. We begrijpen dat de maatvoering belangrijk is en hopen dat u een geschikte oplossing vindt.
Aan de telefoon heel goed geholpen door vriendelijke en meelevende mevrouw, echt een topper!! En de volgende dag het hulpmiddel al in huis dat wij zo hard nodig hadden! Super gedaan!!
Wij zijn blij te horen dat u tevreden bent met de service en snelheid van levering. Uw positieve ervaring is waardevol voor ons. Wij zetten ons in om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.
Spullen waren snel besteld via de website alles heel duidelijk en snel.bezorgd
Fijn om te horen dat de bestelling soepel is verlopen en u tevreden bent met de levering. Wij doen ons best om het proces zo efficiënt mogelijk te maken. Hartelijk dank voor uw feedback.
Al de volgende dag mijn bestelling aan huis afgeleverd gekregen. De kosten?: Nul euro.
Wij waarderen uw positieve feedback over de snelle levering en prijs. Het is fijn om te horen dat u tevreden bent met uw ervaring. Wij blijven ons best doen om aan uw verwachtingen te voldoen.
Er werd meegedacht
Er was iets fouts gegaan met de bestelling, dit was geen probleem zij hebben het netjes en vakkundig opgelost. Vriendelijke en rustige mensen vinden klantenservice!
Fijn om te horen dat uw ervaring positief was en dat alles naar tevredenheid is opgelost. Wij streven ernaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Bedankt voor het delen van uw ervaring.
Snelle levering, goede kwaliteit/prijs verhouding. Ruime keuzemogelijkheid.
Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering en de kwaliteit/prijsverhouding. Wij streven er voortdurend naar om een breed assortiment aan te bieden voor hulpbehoevende mensen. Uw feedback is waardevol voor ons.
Tafeltje bij bed bleef niet staan, maar kon omgewisseld worden
Fijn om te horen dat het bed goed bevalt. We begrijpen dat het tafeltje niet helemaal naar wens was, maar zijn blij dat u een passende oplossing heeft gevonden. Uw feedback is waardevol voor ons.
De bestelde artikelen, elleboogkrukken, voldeden ruim aan mijn verwachtingen.
Fijn om te horen dat de elleboogkrukken aan uw verwachtingen voldoen en dat u een positieve ervaring heeft gehad met de snelheid en duidelijkheid. Wij waarderen uw feedback enorm.
Bezorger nam de tijd om uitleg te geven voor gebuik hulpmiddelen. Beleefd en kundig. Dankjewel.
Fijn om te horen dat de bezorger de tijd heeft genomen voor uitleg en dat u tevreden bent met de service. Wij streven ernaar om een goede ervaring te bieden. Uw feedback is waardevol voor ons.
Dit was de eerste keer dat ik iets had besteld, goede service.
Fijn om te horen dat u tevreden bent met de service. Wij streven ernaar om een positieve ervaring te bieden en waarderen uw feedback.
precies zoals afgesproken..op tijd en deskundig installateur
Fijn om te horen dat de informatie en bezorging naar wens waren. Wij streven ernaar om alles duidelijk en deskundig te laten verlopen. Uw feedback is waardevol voor ons.
Ik had een rolstoel besteld, maar vergeten dat hier een gipssteun bij moest. Gebeld en kon deze omruilen bij hen servicepunt. Daar aangekomen kreeg ik zoveel service meer dat ik ook een toiletverhoger en toiletsteun mee heb kunnen nemen. Zoveel advies en het was ook echt nodig. Deze mensen hebben goede service en ervaring. Hartelijk dank.
Fijn om te horen dat uw ervaring zo positief was en dat u goed geholpen bent bij ons servicepunt. Wij streven ernaar om u op een goede manier van dienst te zijn. Uw feedback is waardevol voor ons.
mijn bestelling van een handgreep kwam pas na ruim 3 weken binnen....
Wij begrijpen dat de lange wachttijd voor uw bestelling frustrerend kan zijn. U kunt erop rekenen dat wij binnen enkele dagen contact met u opnemen om dit te bespreken.
Goed bereikbaar en snelle levering
Dank voor het schrijven van een review.
prima geregeld alleen jammer dat mijn bestelling niet op tijd kwam om mee te gaan op vacantie
Het spijt ons te horen dat uw bestelling niet op tijd is aangekomen. Wij begrijpen dat dit teleurstellend kan zijn, vooral voor een vakantie. We waarderen uw feedback en hopen dat u in de toekomst een betere ervaring heeft.