Prima levering

Vlot en zonder problemen geleverd

Snel geregeld

Na mijn buikoperatie werd mijn leenbed razendsnel gebracht. Heel blij mee.

Deze keer slechte ervaring

Staop stoel gebracht heel mijn novilon zijl kapot op een pallet omdat er geen steekwagentje was En dan ook nog vragen of er iemand kan helpen mijn man is ernstig ziek en ik lig in het ziekenhuis voor een nieuwe knie vandaar die stoel

Alles netjes, vlot en soepel afgehandeld.

Zoals beloofd werd de bestelling dezelfde dag nog verzonden. Ik had op vrijdag m'n bestelling geplaatst en hoopte 'm met dezelfde dag verzending dan op zaterdag al in huis te hebben (het was dringend nodig). Ik kon nergens op de website vinden met welke koerier het zou gaan komen. Toen bleek het met GLS te komen en pas op maandag bezorgd te worden. Dat was een tegenvaller, maar verder is alles prima verlopen.

Helemaal blij met de kwaliteit van de levering

Helemaal top

Geen reactie op verzoek.

Mijn ziekenhuisbed werd geleverd. Tussenstukken werden na uitleg niet geplaatst. Bleek na vertrek bezorger geen succes. Hierop gebeld met instantie, kwestie ivm medische beperkingen uitgelegd, waarna besloten werd tot terugkeer bezorger. Er zou nog worden teruggebeld. Tot op heden niets gebeurd en gezien. Uiteindelijk noodgedwongen de nacht op een ander bed doorgebracht. De volgende dag een kennis benaderd die de tussenstukken heeft geplaatst. Aflevering en bezorging netjes echter geen vervolg op verzoek hetgeen zeer slecht is.

tevreden

goede service

Snelle levering!

Product binnen 2 dagen in huis en blij met het product!

het is een compleet pakket

Goede service en duidelijke afspraak.

Niks op aan te merken

Spulletjes werden de dag erna (zaterdag) bezorgd. Werd netjes van tevoren gebeld dat de chauffeur eerder kon komen en of dat uit kwam.

Snelle levering

Ook aan telefoon goed geholpen Wel jammer van de wachttijd aan telefoon

Tevreden met het product, wel lange wachttijd

Bij het bestellen van het product werd niet aangegeven dat deze tijdelijk niet voorradig was. Na een mailtje aan de klantenservice kreeg ik snel antwoord met bovenstaande uitleg en dat daarom de levering nog even op zich liet wachten. Uiteindelijk prima levering en tevreden met de service.

degelijk materiaal

kwalitatieve producten

Goede ervaring

Alles volgens mij betreft goed gegaan

Snel geregeld.

In de winkel werden we netjes geholpen en de matras is snel geleverd.

correct

Snelle afhandeling

Het voorste zit gedeelte van de gehuurde rolstoel kwamen de stangen niet meer op het onderstel van het frame waardoor er geen draagvlak meer was aan de voorkant. Na telefonisch contact was het snel afgehandeld en de rolstoel werd thuis omgeruild. Gezien mijn ervaring met rolstoelen is /was het voor mij duidelijk dat dit niet juist was. Misschien dat jullie een aantal richtlijnen kunnen opstellen wanneer er contact met jullie moet worden opgenomen als de deugdelijkheid van de rolstoel niet goed en er met jullie contact moet worden opgenomen ivm de veiligheid.

Vriendelijk en behulpzaam

Alleen ontbreekt het aan een wandelstok houder.

Goede uitleg en zeer vriendelijk!

Goede producten en voor herhaling vatbaar

Super snel geregeld

Alles was snel en makkelijk geregeld. Zo zouden alle zorg instanties te werk moeten gaan.

Super service, heel vriendelijk

Had nooit gedacht een bed nodig te hebben, snel en vriendelijk geholpen. Bedankt

Snelle levering!

Nadat er eerst wat oponthoud was in de aanvraagprocedure door niet geheel duidelijke communicatie via e-mail, werd de gehuurde scootmobiel daarna toch na slechts één werkdag geleverd. Een stuk sneller dan verwacht! Keerzijde was dat de chauffeur zelfs vroeger dan de afgesproken tijd voor de deur stond en even moest wachten op mijn thuiskomst en daarna niet meer de tijd nam voor een duidelijke instructie.

Vlotte service

De rolstoel werd keurig op tijd bezorgd. De stoel was relatief oud, maar wij kunnen er mee uit de voeten.

Erg goed geholpen zowel aan de telefoon als de bezorger

Gewoon top

Magnesiumstraat 7