Prima zaak, duidelijke site

Makkelijk bestellen, snelle levering

Voldoende. Naar opmerkingen bij bestelling wordt niet gekeken.

Een aantal jaar geleden kon je eerder je spullen ontvangen nu verplicht pas vanaf 5 weken voor je beval datum. Terwijl bijvoorbeeld een douche kruk zoveel comfort kan geven vroeg in een zware zwangerschap. In opmerkingen aangevraagd of bestelling eerder kon. Mede vanwege geschiedenis vroeggeboorte. Maar het lijkt allemaal automatisch te gaan en niet via iemand die wat met de opmerkingen doet. Dat vind ik jammer. Aanbevelen staat op nee omdat iedereen zelf moet weten of en waar ze dit bestellen.

Gewoon goed

Was een niet al te moeilijke bestelling. Alleen was niet alles direct leverbaar. Dus kijken hoe lang ik moet wachten. En of ik op de hoogte wordt gebracht wanneer het nooit meer leverbaar zal worden. Bij de vorige webshop heb ik mijn bestelling zelf, na anderhalve maand wachten, maar ingetrokken. Ik laat me verrassen. Het artikel heb ik wel hard nodig.

Volgens afspraak geleverd

Alle benodigde spullen voor de kraamtijd in een doos geleverd. Medicura zorgt zelf voor het tijdige bezorgen zodat de spullen op week 35 van de zwangerschap in huis zijn. Erg prettig dat je hier niet overna hoeft te denken.

Snel en goed geleverd

Precies wat ik moest hebben

Fijn bedrijf

Snelle levering

Geweldige service

Snel aangekomen , rolstoel is erg goed.

Snelle en goede service

Zeer goede service bij afleveren product

TOP

De complimenten naar de bezorger. Man was super..... Thanks.,

vlug geleverd

De benodigde rolstoel was snel geleverd, alleen net te klein.

Heel vriendelijk personeel, heel snel in huis!!

Aan de telefoon heel goed geholpen door vriendelijke en meelevende mevrouw, echt een topper!! En de volgende dag het hulpmiddel al in huis dat wij zo hard nodig hadden! Super gedaan!!

Super snel geregeld en bezorgd

Spullen waren snel besteld via de website alles heel duidelijk en snel.bezorgd

Snelle levering en voor de beste prijs

Al de volgende dag mijn bestelling aan huis afgeleverd gekregen. De kosten?: Nul euro.

Professionele organisatie

Er werd meegedacht

Geweldig geregeld

Er was iets fouts gegaan met de bestelling, dit was geen probleem zij hebben het netjes en vakkundig opgelost. Vriendelijke en rustige mensen vinden klantenservice!

Uitstekend bedrijf voor hulpbehoevende mensen

Snelle levering, goede kwaliteit/prijs verhouding. Ruime keuzemogelijkheid.

Fijn verstelbaar bed

Tafeltje bij bed bleef niet staan, maar kon omgewisseld worden

Snel en duidelijk

De bestelde artikelen, elleboogkrukken, voldeden ruim aan mijn verwachtingen.

Uitstekende service

Bezorger nam de tijd om uitleg te geven voor gebuik hulpmiddelen. Beleefd en kundig. Dankjewel.

Dit was de eerste keer dat ik iets had besteld, goede service.

Duidelijk in goede informatie en bezorging

precies zoals afgesproken..op tijd en deskundig installateur

Erg goede ervaring en service

Ik had een rolstoel besteld, maar vergeten dat hier een gipssteun bij moest. Gebeld en kon deze omruilen bij hen servicepunt. Daar aangekomen kreeg ik zoveel service meer dat ik ook een toiletverhoger en toiletsteun mee heb kunnen nemen. Zoveel advies en het was ook echt nodig. Deze mensen hebben goede service en ervaring. Hartelijk dank.

slecht

mijn bestelling van een handgreep kwam pas na ruim 3 weken binnen....

Keurig en snelle service

Goed bereikbaar en snelle levering

prima geregeld alleen jammer dat mijn bestelling niet op tijd kwam om mee te gaan op vacantie

Magnesiumstraat 7

6031 RV Nederweert