Snelle service

Ergotherapeut vult online aanvraag voor een loopfiets in. Week later telefoon van Medicura wanneer kunnen wij de loopfiets bezorgen. Top, zonder gedoe, snel en vriendelijk geholpen. Bedankt.

Bijna leverdatum gemist

Helaas was mijn leveringsdatum kwijtgeraakt, gelukkig had ik zelf gebeld om navraag te doen op welk tijdstip ze de spullen zouden leveren. Hierdoor kwamen ze erachter dat het niet ingepland stond. Maar gelukkig hebben ze nog dezelfde kunnen leveren. Dus uiteindelijk is het toch nog op de geplande dag geleverd.

Goede levering op afgesproken tijdstip.

Goede levering ,fijne service bij het Plaatsen, goede uitleg handleiding van artikel.

Goede producten, slechte service

Ik heb de cumfykrukken besteld, die zijn van goede kwaliteit. Alleen toen ik vragen had over de levering werd ik geadviseerd zelf het vervoersbedrijf maar te bellen. Dit terwijl ik daar helemaal geen contactgegevens van heb gekregen en die zijn behalve een slechtwerkend endelang contactformulier, ook niet te vinden online. Maar het is de verandwoordelijkheid van de verkoper om te zorgen dat een product geleverd wordt. Zij kiezen het vervoersbedrijf en zij horen mij dus te informeren. https://www.acm.nl/nl/verkoop-aan-consumenten/leveren-en-bezorgen

Heel goed

Ik ben heel tevreden

Top zaak

Ruim aanbod hulpmiddelen, goed bereikbaar, vriendelijk personeel.

Snel en efficiënt geregeld

Duidelijke website en voldeed aan mijn behoefte

Goed en snel in huis

Heb je iets nodig, Veel keus en snel geregeld.

Snelle levering

Snelle en accurate levering. Aardige, beleefde chauffeur

Snel en tevreden

Snel en deskundig geholpen. Ook het telefoontje enkele dagen na de snelle levering doet goed.

Echt heel fijn dat jullie bestaan.

Mijn man van 75 heeft onlangs voor de tweede keer een been amputatie ondergaan ,en ons bed te laag voor hem is om in te komen ,voor een paar weken een elektrische bed aangevraagd, dat ging super makkelijk en wat ook fijn is je kan zelfs het op zaterdag laten bezorgen zodat het me geen vrije dag kost en er zelf bij kan zijn tijdens het leveren .tussendoor is er nog contact met me geweest was vergeten een matras er bij te doen en dat was goed opgelost.

Prima nee is goed

Komen afspraken prima na

Goed geholpen

Wat we bestelde hebben we gekregen

Snelle en deskundige hulp

Bij het huren van een hometrainer ben ik heel deskundig geholpen door een medewerker. In de winkel. Jammer dat medicura niet telefonisch bereikbaar was, zowel bij het bestellen als bij de levering. Misschien handig om een ruimere levertijd af te spreken zodat er niet meteen paniek is als die ruim overschreden wordt.

De website is duidelijk en gemakkelijk. Levering van artikel dat ik leen kon al de volgende dag geleverd worden

Heel goed

Heel fijn dat dit zo snel allemaal geregeld is !

Tevreden q

Tevreden klant: productinformatie goed, kwaliteit bestelde product naar verwachting en levering snel.

Onvoldoende

Afspraken worden niet nagekomen en chauffeurs zijn niet behulpzaam

Produkt heel snel geleverd.

Uitstekend!

Ik had niet verwacht dat jullie service zo goed zou zijn, dit was ver boven mijn verwachting. Heel erg bedankt voor alles lieve mensen!

Snel geregeld

De bestelling is snel afgeleverd en de kosten worden verhaald bij de zorgverzekering.

Niet goed

Produktlevering slecht, medewerkster telefoon goed en prettig en later hulp in de winkel ook prima.

Onduidelijk

Werd in delen geleverd, maar dat werd niet gied gecommuniceerd. Was nuet te zien of de rest nog geleverd werd of vergeten was. Erg onduidelijk.

Prima zaak, duidelijke site

Makkelijk bestellen, snelle levering