Heel erg goed geholpen.

Ik had een vraag over de compabiliteit van een kraankoppeling voor een bevalbad. Medicura heeft op basis van door mij ingezonden foto’s direct contact opgenomen met de leverancier en is dezelfde dag bij mij teruggekomen. Top service!

Hele goeie service

Super goed geregeld. Aanmelden en alles volgens afspraak afgeleverd geen poespas. Top

rolstoel werkt naar behoren

Ik had de rolstoelstoe tel gereserveerd om op te halen bij het JBZ. Echter winkel was gesloten en moesten toen alles nog een keer op de automaat ingeven.

Goed product, service wat minder

Drie dagen na de bestelling was er geen beweging dus stuurde ik een email. Die werd vrij snel beantwoord maar was niet erg vriendelijk. Er bleek een levertijd van 5-10 dagen op te zitten, hij was niet op voorraad. Ik had het niet gezien de lichtblauwe letters, en in het bestelproces was het al helemaal niet zichtbaar. Er zat stond een download bij het product op de site met de handleiding, maar dat bleek een andere versie te zijn, mijn Seca 813 weegschaal heeft geen bluetooth (die bestaat dus wel). Wel is het een geweldige weegschaal. Sterk, eenvoudig, praktisch en doet wat hij moet doen, een accuraat gewicht weergeven. Het is een geweldig product!

Ik heb het gesprek, de uitleg en "voorstelling" als bijzonder prettig ervaren.

Prima uitleg van de voorradige scootmobielen, het verschil tussen de ene en de andere.

Goede ervaring

Snelle levering en zeer tevreden over product. Mensen zijn vriendelijk

Goede service/prettige bediening

Prima winkel. Met name de samenwerking met de Zorgboog werd genoemd. Op de site van Medicare had ik dat niet eerder gezien. Mogelijk reden voor aanvulling op website

Heb een week moet wachten op de bestelling

Slecht

hele gode en snelle service

Ik kreeg snel hulp en de artikelen die ik nodig had. Bezorgen en ophalen is ook een zeer goede service!

De chaufeur weet van wanten.

Kreeg jammer genoeg geen mail over levertijd.

uitstekend

goede uitleg vriendelijk nette service

Slecht

De rolstoel met ondersteuning is afgeleverd bij een onbemande receptie, er zat een slag in het wiel, er was geen uitleg/gebruiksaanwijzing bij(ook niet te vinden op jullie site) wij hebben niets aan de rolstoel gehad

Goede afspraken kunnen maken. Goede rolstoelen.

Korte lijnen en volgens afspraak

Contact verliep zeer prettig, professioneel en correct. Aflevering is op gepland tijdstip gebeurd, ook onze ervaring met de chauffeur was uitermate positief, zeer behulpzaam.

Prima op tijd aan huis geleverd

Fijn aan huis bezorgd. Bestellen via de website

Prima communicatie via de mail

Zie boven

Lang wachten

Slechte bezorging met een lange wachttijd

Snelle, klantvriendelijke service

Het bestellen van de hulpmiddelen voor de bevalling ging makkelijk en snel. Ik was nog wat dingen vergeten en hoefde maar een mail te sturen of het werd direct toegezonden. Goede klantvriendelijke service!

Heel goed

Uitstekend materiaal en keurig op de aangegeven tijd geleverd.

Product goed, winkel slecht

Onze oude toiletverhoging was kapot. Nieuwe besteld online maar deze was toch niet wat we zochten. Naar de winkel in Boxtel gegaan om de toiletverhoging om te ruilen. We werden op een heel onaangename manier geholpen door de medewerkster van de winkel. Voelde me echt niet op mijn gemak, de medewerkster was heen wantrouwend wat ons vervelend gevoel gaf. Uiteindelijk wel het product kunnen ruilen. De producten zijn prima.

snel en correct geleverd

Goede , vriendelijk personeel. Fijne winkel

Prima levering

Vlot en zonder problemen geleverd

Snel geregeld

Na mijn buikoperatie werd mijn leenbed razendsnel gebracht. Heel blij mee.

Deze keer slechte ervaring

Staop stoel gebracht heel mijn novilon zijl kapot op een pallet omdat er geen steekwagentje was En dan ook nog vragen of er iemand kan helpen mijn man is ernstig ziek en ik lig in het ziekenhuis voor een nieuwe knie vandaar die stoel

Magnesiumstraat 7

6031 RV Nederweert