Afspraak correct.

Zoals telefonisch afgesproken aan huis bezorg Bezorger kwam met het pakket zelfs tot de 2 e verdieping Super bedankt

Heel goed

De bestelde middelen kwamen netjes op de genoemde datum en tijd. De meneer die deze kwam brengen was heel vriendelijk en heeft alles goed en duidelijk uitgelegd, nam echt de tijd heel fijn. Topservice.

Top, snel geregeld!

Direct contact met klantenservice. Erg makkelijk online regelen en thuisbezorgd!

Makkelijk geregeld en snelle bezorging.

makkelijk en snel geregeld

Super!

Een keurige dame kwam met een vrachtwagen voorrijden. Ze nam de tijd om even een praatje te maken wat ik als zeer positief ervaar in deze tijd waarin iedereen maar druk is.

Te commercieel gericht

Sinds de bezorging van de kraamspullen heb ik de indruk dat ik de hele tijd in mijn mailbox marketing van jullie ontvang. De bezorgafspraak werd met 24 uur van tevoren aangekondigd (op een zondag). Voor vrouwen in de laatste werkweek voor zwangerschapsverlof kan het onmogelijk zijn. Daarbij dreigde de email gelijk met boete.

Snel en zonder problemen

Heel toegankelijk en product wordt geleverd precies wanner je het wenst. Ook de financiële afwikkeling gaat vloeiend mer zorgverzekeraar.

Snelle levering, vriendelijke en behulpzame medewerkers

Snelle levering, vriendelijke en behulpzame medewerkers

Snelle service

Behulpzaam en vriendelijk. Niks op aan te merken.

Zie boven.

Snelle levering

Snelle levering van de wandbeugels. Erg fijn bij de toilet en bad

Traag

3 weken op mijn bestelling moeten wachten terwijl bedrijf gewoon in Nederland zit.. Dus geduld hebben..dan komt het goed...bezorging is netjes gedaan

Levertijd is niet van deze tijd

Online bestelling geplaatst. Geen levertijd vermeld. Na ca 5 weken word het eindelijk bezorgd.

Tot grote verrassing al zo gauw bezorgd de trippelstoel.

De bezorging van een aangeboden product is naar mijn ervaring iets dat vaak lang op zich laat wachten. In dit geval was het snel en degene die bezorgde, een aardige man, die tijd had om uit te leggen van een en ander. Houden zo…. J.Wijma

Goed en snelle levering

Hele snelle en keurige afhandeling.

Vanaf bestelling tot aflevering perfect verlopen

Nvt

Slechte tot geen communicatie

Afgelopen september is het kraamhulpmiddelenpakket besteld. Deze is vorige week (eind november) geleverd. In de tussentijd hebben we niets gehoord van Medicura, maar nog geen 17 uur van tevoren (buiten kantoortijden) kregen we een mailtje waarin op vrij passief-agressieve toon werd gemeld dat de bezorging de volgende dag zou zijn, dat we geacht werden hiervoor thuis te zijn en dat er kosten waren verbonden aan het verzetten van de afspraak. Alleen bij medische noodzaak kon er een uitzondering worden gemaakt. De avond van tevoren kon ik mijn verloskundige controle + bevallingsgesprek niet meer verplaatsen. Ook hebben mijn man en ik beiden geen mogelijkheid om thuis te werken. We hebben hulptroepen ingevlogen zodat er iemand thuis zou zijn, maar de manier waarop er (niet) gecommuniceerd is, vind ik niet passend. Had gewoon de week van tevoren een mailtje gestuurd, dan hadden we niet op het laatste moment met kunst-en-vliegwerk van alles moeten regelen.

Fijne mensen die met je meedenken.

Een geweldige service.

Heel fijn dat de spullen aan huis gebracht werden en de bed beugel op een goede wijze is aangebracht. Ondanks het feit dat dit in formele zin niet gebruikelijk is. Echter voor een alleenstaande 80 + er is deze service heel belangrijk. Mijn dank daarvoor. Inmiddels ben ik heel bij met dit hulpmiddel. Het verlicht de pijn met draaien in bed.

De sokken doen wat ze moeten doen en goede kwaliteit

Prima bezorging

Prima bezorging van verzwaard bestek

Heel goed en klantvriendelijk!

Snelle levering, goede service

De dag ervoor besteld en de volgende morgen als eerste geleverd

Geweldig en vlot en begripvol

Ik kreeg heel vlotte medewerking van een vriendelijke mevrouw, die in zag dat ik echt in hoge nood zat. De rolstoel werd zelfs met spoed geleverd. Dankjewel daarvoor.

Magnesiumstraat 7

6031 RV Nederweert