Alles gemakkelijk via de app aangevraagd en netjes op tijd geleverd

Geweldig dat ze er zijn !!

Het zijn toppers , kan naar huis ipv naar martins. Thuis gaat alles beter.

snelle, duidelijke informatie.uitstekend geholpen

snel, duidelijk, betrouwbaar

Nog heen oordeel!

Produkt nog steeds niet ontvangen!

Vlot en netjes

Vlot en snel

Goed product en goede afhandeling.

Vriendelijk en behulpzaam

Bij de bezorging was mijnh erg vriendelijk en behulpzaam

Op tijd, netjes en vriendelijk.

Op tijd, netjes en vriendelijke.

Service slecht

Vaak moeten bellen,niet teruggebeld worden volgens afspraken en ondeuglijk materiaal.

Super!

Super service! Heel nauwkeurige en kundige medewerkers.

Zorgvuldig

Er word mee gedacht. Zijn op tijd. Correct bezorgd

Prima geregeld

Zulke winkels moeten blijven bestaan.

Komen afspraken na en denken mee

Duidelijke communicatie. Ze leveren netjes binnen het per e-mail gecommuniceerde tijdsblok. De hulpmiddelen worden door de chauffeurs op hun plek gezet. Bij het ophalen van het bed werd hulp geboden bij het weer op de plek zetten van meubelen. Behulpzaam en vriendelijk personeel. Ook bij telefonische vragen. Fijne website met duidelijke informatie.

Afspraak correct.

Zoals telefonisch afgesproken aan huis bezorg Bezorger kwam met het pakket zelfs tot de 2 e verdieping Super bedankt

Heel goed

De bestelde middelen kwamen netjes op de genoemde datum en tijd. De meneer die deze kwam brengen was heel vriendelijk en heeft alles goed en duidelijk uitgelegd, nam echt de tijd heel fijn. Topservice.

Top, snel geregeld!

Direct contact met klantenservice. Erg makkelijk online regelen en thuisbezorgd!

Makkelijk geregeld en snelle bezorging.

makkelijk en snel geregeld

Super!

Een keurige dame kwam met een vrachtwagen voorrijden. Ze nam de tijd om even een praatje te maken wat ik als zeer positief ervaar in deze tijd waarin iedereen maar druk is.

Te commercieel gericht

Sinds de bezorging van de kraamspullen heb ik de indruk dat ik de hele tijd in mijn mailbox marketing van jullie ontvang. De bezorgafspraak werd met 24 uur van tevoren aangekondigd (op een zondag). Voor vrouwen in de laatste werkweek voor zwangerschapsverlof kan het onmogelijk zijn. Daarbij dreigde de email gelijk met boete.

Snel en zonder problemen

Heel toegankelijk en product wordt geleverd precies wanner je het wenst. Ook de financiële afwikkeling gaat vloeiend mer zorgverzekeraar.

Snelle levering, vriendelijke en behulpzame medewerkers

Snelle levering, vriendelijke en behulpzame medewerkers

Snelle service

Behulpzaam en vriendelijk. Niks op aan te merken.

Zie boven.

Magnesiumstraat 7