afhandeling

Correct bezorgd, de lift was defect maar bezorger is met de trap naar de 5e verdieping gelopen,compliment

Is goed

Geweldig en snel geregeld ✌️✌️

Super goede eevaring

Ik heb voor mijn moeder sloffen besteld Goede kwaliteit Makkelijk te bestellen en goed geleverd

Gewoon goed

Zoals ik al schreef , gewoon goed.

Medicura was goed maar de bezorgdienst had de 1ste keer pakket niet bij de voordeur gezet, had wel toestemming gegeven om het daar neer te zetten.

Snelle levering en correct

1e keer. Prima bevallen

Goed geholpen

Goede oplossing

Vriendelijke en goede service!

Twee weken voor operatie om hulpmiddelenwinkel gevraagd. Alles werd conform afspraak de dag tevoren geleverd.

zeer goed

snelle service

Snel professionele bezorging

Gemakkelijk bedienbaar bed. Top service!

Snelle afhandeling en Snelle levering

Weet niet heb hem pas

Producten in orde maar trage aflevering zonder bericht

Producten waren in orde maar aflevering vond zonder kennisgeving (te) laat plaats

Fijne ervaring

Aardige meneer die op tijd mijn spullen leverd

uitstekend

Goede telefonisch contact gehad ,daarna zoals afgesproken zijn de goederen geleverd. Zowel bij het leveren en ophalen zeer beleefde medewerkers en netjes

Fijne ervaring, goed produkt

Fijne service en levertijd, goed produkt. Wel jammer dat het vrij hoge verzendkosten zijn duurder dan het bestelde. Als de verzendkosten iets lager zouden zijn zeker5 sterren waard.

Goede snelle service

Matras was niet goed gelijk andere matras gekregen,goede ervaring

Prima goede bezorging

Goede bezorging

ruim voldoende

Advisering en begeleiding was perfect

Samen met Harry Custers gekeken welke maatregelen genomen moesten worden om het nieuwe huis van mijn ouders veilig te maken. We besloten om diverse beugels in douche en wc te laten plaatsen en een vaste douchestoel onder de douche. Op de dag van de montage waren de monteurs te laat. Een telefoontje naar Harry Custers was genoeg om duidelijkheid te krijgen. Montage en afwerking netjes geregeld (er moest ook in tegels geboord worden). Na de werkzaamheden werd alles netjes schoongemaakt en opgeruimd. Ondanks dat er een kleine tekortkoming was, dat de monteurs te laat waren, vond ik de rest van de ervaring zo goed, dat ik het 5 sterren waard vind.

Het hoog/laagbed waren ze vergeten in te plannen

Doordat de bestelling van de uitleen niet was ingepland en ik er achteraan moest waar dit bleef. Moest de bezorger de uitleen op de namiddag nog met spoed bezorgen. Toen ik er achteraan had gebeld was mij beloofd dat ik wederom bericht zou krijgen hoe en wat?! Helaas ben ik niet terug gebeld. Dat is jammer, er kan altijd iets fout gaan. Maar bied verontschuldiging aan en bel even om te melden dat het alsnog geregeld word. Communicatie is belangrijk om klant tevreden te houden.

Ik ben tevreden

Goed hulp gehad

Werd aan de telf. fijn te woord gestaan. Op afgesproken tijd werden spullen gebracht.

Snel en doeltreffend

Bestelling is zeer eenvoudig te doen, bevestiging volgt direct. Volgende dag verzonden en weer een dag later afgeleverd, wat wil een mens nog meer.

Magnesiumstraat 7

6031 RV Nederweert