Chauffeurs zijn tot 2x toe bijna een uur later dan de aangegeven tijd. Toen ik de chauffeur die mijn retour kwam ophalen, hierover aansprak, waarom hij niet iets kon laten weten vooraf, kreeg ik ook nog een grote mond met de melding dat ik voortaan maar elders moest bestellen. Zal ik zeker doen. Dit soort ergernis kan simpel opgelost worden met een tracking systeem, zodat elke klant kan zien hoe lang het nog gaat duren. Ik moest nu dus constant in de buurt van de voordeur blijven aangezien ik deels invalide ben en dus niet binnen 5 minuten bij de voordeur ben. Want dan loop ik het risico dat de chauffeur vertrekt. Dus ik zat al vanaf 14.15 uur klaar terwijl de chauffeur pas om 17 uur kwam. En dan dus ook nog een grote mond, terwijl ik heel fatsoenlijk had gevraagd of hij niet iets had kunnen laten weten. Waardeloos, meer kan ik er niet over zeggen.
Bedankt voor uw feedback. Wij vinden het vervelend om te horen dat u deze ervaring heeft gehad met onze chauffeurs. Onze excuses voor het ongemak. Wij nemen uw feedback mee om onze dienstverlening te verbeteren en te zorgen dat dit in de toekomst niet meer voorkomt.
Scootmobiel deugt niet. Volle accu slechts 3 km, daarna kun je het vergeten. Heb deze gehuurd om 'n weekje met vakantie te kunnen, zonder te veel hoeven lopen. Nou, vergeet het maar! Het is 'n rammelkast. Ook geen prettig ding om mee te rijden. Dit ding moet naar de schroothoop
Bedankt voor uw bericht. Wij vinden het vervelend om te horen dat de scootmobiel niet naar behoren functioneert en dat uw vakantie hierdoor is beïnvloed. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Op site snel gezochte info gevonden, bestellen/regelen ging eenvoudig, en de volgende dag was het te lenen atribuut ook al bezorgd.
Fijn om te horen dat u de informatie snel heeft kunnen vinden en dat het bestelproces eenvoudig was. We zijn blij dat u tevreden bent met de levering van het attribuut. Uw ervaring is waardevol voor ons.
Prima kussen. Voldoet aan de verwachtingen
Fijn om te horen dat het kussen aan uw verwachtingen voldoet. Wij waarderen uw feedback en zijn blij dat u tevreden bent met uw aankoop.
Fijne snelle levering
Dank voor het schrijven van een review.
Ben netjes en snel geholpen
Bedankt voor het plaatsen van uw review.
wordt geleverd zoals afgesproken
Dank u voor het delen van uw review.
Begripvol en meedenkend, samen zoeken naar wat in onze situatie het beste past.
Fijn om te horen dat u tevreden bent over de service. Wij vinden het belangrijk om met u mee te denken en samen naar passende oplossingen te zoeken. Uw ervaring is voor ons waardevol.
Prima! Alles klopt!
Dank voor het schrijven van een review.
Douchestoel is goede kwaliteit en netjes geplaatst door de bezorger.
Fijn om te horen dat de douchestoel van goede kwaliteit is en dat de bezorging naar wens is verlopen. Wij waarderen uw feedback.
Medicure in Geldrop is altijd heel behulpzaam en goed adviseren .
Fijn om te horen dat u onze behulpzaamheid en professionaliteit waardeert. Wij streven ernaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Uw feedback is belangrijk voor ons.
alles is goed gegaan
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw mening te delen.
Het bestelde koelbandje is prima. Maar de verzending van een dergelijk klein onderdeel was volstrekte verspilling van verpakking. Een grote doos om een dun, plat pakje dat ook in de brievenbus gepast had. Dan had ik er niet voor thuis hoeven blijven of ophalen op een ander adres.
Wij begrijpen dat de verpakking van uw bestelling niet aan uw verwachtingen voldeed. Het is belangrijk voor ons om te horen hoe u onze service ervaart. We waarderen uw feedback en nemen dit mee in onze overwegingen.
1 dag levertijd, ik hoefde t niet zelf eens op te halen. Fijn nieuw product om pijn tijdelijk te verminderen
Fijn om te horen dat de bezorging snel ging en het hulpmiddel nuttig voor u is. Wij streven ernaar om een goede service te bieden en waarderen uw feedback.
Bestelling online gedaan. Ging supersnel en was zo geregeld. Rolstoel werd keurig op tijd geleverd en de uitleg was duidelijk. Zeer vriendelijke bezorger.
Fijn om te horen dat de bestelling soepel is verlopen en de levering naar wens was. Wij waarderen uw positieve feedback over de service en de bezorger. Uw ervaring is belangrijk voor ons.
Mijn zoon met autisme had kleine ongelukje gehad en had snel kinder rolstoel nodig en Medicura kon snel leveren en gratis kan ook lenen.
Fijn om te horen dat de levering snel was en dat u gebruik heeft kunnen maken van onze leenservice. Wij streven ernaar om aan de behoeften van onze klanten te voldoen. Dank voor uw feedback.
Product zou in voorraad zijn. Verzendbericht laat op zich wachten. Via telefoon informatie gekregen dat product toch niet in voorraad is. Informatie over niet voldoen aan levertijd krijgt de klant dus alleen op eigen initiatief.
Wij begrijpen dat u teleurgesteld bent over de lange levertijd en de communicatie hierover. Wij zullen binnen enkele dagen contact met u opnemen om uw ervaring verder te bespreken.
Aangevraagd en de volgende werkdag gelijk bezorgt. Dik tevreden. Chauffeur heeft alles uitgelegd (inklappen van rolstoel enzo). Hele aardige en beleefde man.
Fijn om te horen dat de service snel en naar wens is verlopen. We zijn blij dat u tevreden bent met de uitleg van de chauffeur. Uw ervaring is waardevol voor ons.
Prettig aan de telefoon Alles wordt goed geregeld
Fijn om te horen dat u een positieve ervaring heeft gehad. Wij streven ernaar om onze service zo prettig mogelijk te maken. Uw feedback is waardevol voor ons en motiveert ons om door te gaan met het bieden van goede ondersteuning.
In Het ziekenhuis kwamen we de shop van Medicura tegen Wat een vriendelijke behulpzame vrouw die ons hielp en wat een rust gaf dat. Te weten dat er binnen een dag een goed bed klaar staat thuis!! Vervolgens krijg je dezelfde dag na bestellen een.sms hoelaat ze er op de bezorg dag zullen zijn. En degene die het afleverd zorgt dat alles in elkaar zit en werkt top service!!
Fijn om te lezen dat u een positieve ervaring heeft gehad met onze service en dat alles naar wens is verlopen. Wij streven ernaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en waarderen uw feedback.
Rolstoel waarbij linkervoet been steun niet vast bleef mijn man heeft het met tie rib moeten vastzetten anders had ik nog niet mee gekund
Wij hebben uw feedback genoteerd en nemen binnen enkele dagen contact met u op.
Ze hebben me altijd perfect behandeld en goed advies gegeven
Wij waarderen uw positieve ervaring en zijn blij te horen dat u tevreden bent over de behandeling en het advies. Het is fijn om te weten dat u ons personeel als behulpzaam ervaart.
Heel fijn dat ik de rollator kon lenen, met mijn gebroken been, alleen kwam deze voor mij net 2 dagen te laat, Ik ben 2x ontzettend hard en lomp gevallen. Vanalles gekneusd, Gelukkig niet nog meer gebroken. Dus heel jammer dat deze pas na ruim 2 dagen komt.
Wij begrijpen dat het vervelend is dat de rollator later arriveerde dan gewenst. Het is fijn om te horen dat u er gebruik van heeft kunnen maken. We hopen op een spoedig herstel voor u.
1 ervaring en 100% tevreden. Accuraat.
We willen u graag bedanken voor het plaatsen van uw review.
Fijn geholpen welke keuze ik kon maken bij inlegverband. zeer tevreden.
Fijn om te horen dat u een positieve ervaring heeft gehad en tevreden bent met de keuze bij het inlegverband. Wij streven er altijd naar om u goed van dienst te zijn.