Produkt oke, levering lekker snel

Zie boven

In eerste instantie de verkeerde klossen geleverd, maar snel opgelost!

In eerste instantie waren de verkeerde hoogte klossen geleverd. Maar na een telefoontje werd dit meteen opgepakt en stond de bezorger 2 dagen later op de stoep met de juiste hoogte.

Super tevreden

Geweldig zo vlug als allies geleverd word

Goed product en vlotte afhandeling

Nvt

Prettig te woord gestaan, teleurgesteld over de informatie op het aangeschafte produkt

Online 2 slabben met drukknopen besteld. Op de site stond geen kleurkeuze, dus 2 slabben besteld, die blauw waren afgebeeld. Bij de geleverde slabben werd aangegeven dat er ook rode en groene waren Daarom naar Uden gereden om een blauwe slab te ruilen tegen een rode of groene slab. Bleken er in Uden ook alleen maar blauwe bekend te zijn....

slechte communicatie

Tot nu toe heb ik geen goede ervaringen omdat de communicatie heel slecht was. Eerst zou ik een rollator krijgen (volgens het systeem gewoon kunnen reserveren) en tot op de dag van levering wist ik niet beter, maar ineens kwam toch de mail dat de rollator niet beschikbaar was. Dat wordt dan gemaild, dus ik moet toevallig op tijd nog de mail zien om dan te weten dat de bezorgafspraak niet doorgaat. Vervolgens kwam de tweede keer de rollator een half uur later dan de ingeplande bezorgtijd. Dat kan natuurlijk gebeuren, maar bél dan even met de klant of stel ruimere bezorgtijden af. Na levering rollator bleek dan ook nog eens dat de remmen het niet goed doen en volgens mij de wielen voor ook niet (maar ik heb er te weinig verstand van en mijn ergotherapeut heeft vakantie). Ik betaal 4 euro per dag voor deze rollator....

Snelle bezorging

Omdat ik tijdelijk een rolstoel nodig heb, heb ik die aangevraagd bij Medicura! De volgende dag werd die al bezorgd en kon ik er al gebruik van maken.

kan nog geen oordeel geven

Helaas kan ik nog geen oordeel geven want de stoel is nog niet zoals hij moet zijn , ik wordt maandag11 aug gebeld van wat er gaat gebeuren, zodra de stoel in orde is zal ik u mijn mening geven, Met vriendelijke groet, M C J van Roosmalen

Redelijk

Fijn dat ze laten weten wanneer ze langs komen om de spullen te bezorgen. Erg jammer dat je niet kan aangeven welke spullen je wel en niet wilt hebben, krijg zoveel producten die ik niet nodig heb/ook niet kwijt kan in huis. Had geen klossen nodig/rugsteun etc. En waarom leveren ze het in een mega grote doos heel onhandig. Het krukje is vele malen kleiner dan die ik bij een vorige bevalling had, de breedte is echt heel smal. Het is handig dat het in huis ligt maar daar is ook alles mee gezegd.

Positief

Druk bedrijf, maar alles vlgs afspraak.

Ik ben heel blij met mijn rollater

Ik had deze al gezien bij mijn goede vriendin

Goeie service

Vriendelijke personeel service is ook goed

uitstekend

prettige service

Eenvoudig te bestellen en de volgende dag bezorgd.

Voor onze terminale moeder hebben wij een speciaal kussen besteld om haar comfortabel te laten zijn. Het kussen online besteld en werd de volgende dag al geleverd. Moeder is er blij mee en wij met haar. Dank voor de snelle levering!

Altijd goede service

Zoals gezegd altijd goed

top

nette bezorging en goede uitleg alles volgens afspraak en ook weer netjes opgehaald

Ik had besteld kreeg het maar niet! Gebeld het product was niet op voorraad. Aardige mevrouw zij dat het volgende week binnen zou komen en dat was ook zo.

Super-,snel, vriendelijk en goede kwaliteit

X

Perfect stoel

Perfect stoel

super

de trippel stoel werd op woensdag door de ergo therapeut en vrijdag werd hij al bezorgt

Slecht

Product gekocht blijk bij het openen van de verpakking een gebruikt product te zijn Met zichtbare beschadiging. Product terug gestuurd kosten €8,25. Wacht op een reactie.

Heel goed

Heelsnel en correct.

Ik ben heel tevrede met het dousche matje eindelijk 1 die wel goed blijft zitten

Prima levering

Alles wordt op een vriendelijke manier, schoon geleverd. En weer goed opgehaald.

snel en vriendelijk

Snel geholpen en geleverd