Snel geleverd

Keurige service en supersnel geleverd, top!

Redelijke website snelle levering

Soms wel wat zoeken op de site. Als je op de pagina zit voor alle leen artikelen en je wil zoeken dan zoekt hij toch in het hele assortiment. Wij hadden voor onze zoon die aan allebei zijn benen is geopereerd een compleet mobiliteitspakket nodig maar hierin zaten geen krukken en konden hierin ook geen toevoegingen doen zoals gipssteunen. Uiteindelijk alles apart gezocht en geselecteerd en dat ging goed. Alleen waren er geen leen krukken te vinden! Die hebben we uit eindelijk bij een andere zorgwinkel kunnen huren.

Goed maar huur hulpmiddelen vrij duur

Medicura zal uiteraard minimaal kostendekkend moeten opereren maar de huurprijzen zouden beter in 3 categoriën gestaffelde kunnen zijn in relatie tot huurtermijn. De dagprijs wat hoger voor een korte duur van huur en voor langere termijnen in verhouding goedkoper zodat het niet leidt tot onnodige aanschaf. Dat is m.i. redelijker én meerdere malen gebruik van hetzelfde produkt ook milieu vriendelijker.

Snelle service en vriendelijke bezorgers en telefonischte.

Goed snel deskundig.

Top en snel geregeld

Top en snel geregeld

Snelle levering.

Snel geregeld. Tijdstip van levering redelijk nauwkeurig. Goede uitleg . Vriendelijk personeel!

Correcte en snelle levering

Weet nog niet

Super fijn!

Super fijn en van kwaliteit zijn de medische hulpmiddelen van Medicura! Heel fijn, om een tijds indicatie te krijgen als de spullen geleverd/opgehaald worden. Heel fijn is ook de aardige bezorgers! als je hulpbehoevend bent, dan is dat zeer prettig.

Urinaalhouder

Een zeer snelle en correcte levering. Product helemaal naar wens.

Duidelijk

Snelle levering en wist wat ik ging ontvangen. Duidelijk pakket

Juiste producten gebracht

Het bepalen van de bezorgdag werd ineens veranderd terwijl ik speciaal thuis gebleven was die uren op de dag dat afgesproken was. Hierover geen melding gekregen. Dat is jammer. De tijden veranderden iedere keer daarna. Verwarrend. Pakket werd daarna dus op de volgende dag gebracht. Doos viel half uitelkaar. Producten waren gelukkig wel aanwezig en goed.

Snelle service

Blij dat ik geholpen ben momenteel met wat aanpassingen in huis! Zeer snelle en goede service

Geweldig product fijne kwaliteit Snelle levering.

Geweldig goed,

Zeer vriendelijk personeel, vlotte levertijd.

Goede prijs en snelle levering

Het bed kwam zonder melding twee uur te laat.

Verder wassen service van chauffeur goed.

goede hulp

denken mee in verplaatsen van verzenddata

Goede communicatie, vlotte levering en duidelijke uitleg!

Perfect geholpen

snelle service

Snelle levering na bestellen en er werd op de afgesproken tijd geleverd. Ondanks de sneeuw.

Fijn contact

Het telefonisch contact was heel goed. Ook nog advies gehad. Heel vriendelijk allemaal. Bezorging ook snel en goed.

Top geregeld!

In het CZE konden we meteen alle hulpmiddelen regelen. Een zeer vriendelijke medewerkster dacht goed mee en regelde alles super goed. Een grote zorg minder na een naar ongeluk!

Duidelijke communicatie aan de telefoon. Snel geleverd en vriendelijk uitleg gegeven. Geleende rolstoel is handig in het gebruik en degelijk.

Snel

Snel