De bloeddruk meter is goed en snel geleverd. Zeer eenvoudig te bedienen en erg nuttig dus

Keurige rolstoel, geleverd op afgesproken tijdstip en netjes uitgelegd hoe deze werkt. Top!

Correct

Levering kwam op tijd. De bezorger installeerde het hoog/laag bed vakkundig en was zeer beleefd.

Snelle service

Snelle service en correcte plaatsing van hoog-laagbed

Snelle levering

Goed geholpen

Netjes geholpen

Heel goed

Product paste niet. Ander product gekregen waarmee het probleem was opgelost.

Supersnelle service

Ik had met spoed een hulpmiddel nodig omdat ander bedrijf niet leverde op afgesproken bezorgdag. Medicura leverde binnen één dag wel!

Snelle en vriendelijke service

Alles goed en snel geregeld

Goefe en snelle levering

De chauffeur was op de afgesproken tijd en heeft zorgvuldig en efficient het bed geplaatst en getest. Was vriendelijk en behulpzaam

Snelle en correcte levering van besteld product (toiletemmer + zakken)

Nog geen ervaring, maar lijkt goed te werken indien nodig.

Geweldige communicatie service

Heb rolstoel goed materiaal top

Goed geholpen

Correcte verzorging van mijn bestelling!

Snelle actie na het bestellen van mijn hernia belt. Duidelijke instructie en de liesklachten zijn dankzij de belt zo goed als verdwenen. Binnenkort operatie dan is alles weer top!

Top service

Wat een pech: mijn bovenarm gebroken. De wc te laag om ervan op te staan met 1 arm. In en uit bed hetzelfde gebrek. Wat nu? Medicura bood uitkomst; de volgende dag was de wc verhoger en de bedpapegaai binnen! GRATIS gebruikt, 3 maanden lang. Onlangs weer gewoon door Medicura thuis opgehaald. Wat een TOP service! Hartelijk dank!

snelle bezorging, goed verpakt!

top product

soms prima. soms matig

Prima : leveren en installeren van materiaal zoals vooraf aangegeven. Matig : het direct leveren van een rolstoel. Géén handleiding, steun voor been wel draaiend te verstellen in hoogte, maar beensteun zit te dicht bij zitting rolstoel, nu net voorbij knieholte. Geen idee hoe deze bij enkel kan ondersteunen.

Perfect produkt

Heel goed product en supersnel geleverd

Ik ben erg tevreden. Correcte afhandeling, vriendelijke bezorgster en stoel in uitstekende staat

Makkelijk bestellen en snelle levering

Ik had een rolstoel nodig. Even online bestellen bij Medicura. Het was zo gedaan! De dag erna keurig geleverd door een vriendelijke bezorger. Ik raad Medicura zeker aan!

Netjes volgens afspraak

Goede en zeer vriendelijk

Zeer goede en snelle levering en zeer correcte bezorging

Zeer vriendelijk en makkelijk te bestellen

Ik heb online een bestelling gedaan voor het huren van een rolstoel. Dag ervoor keurig een mail met tijd voor bezorging ontvangen. De man die het kwam bezorgen was heel erg vriendelijk en behulpzaam.

Het staat duidelijk op de site van Medicura.

Ik heb pantoffels besteld, via de site van Medicura. Dit was allemaal duidelijk vermeld en goede foto's met uitleg. De pantoffels zijn prima en zijn ook per post netjes bezorgd.

Snelle levering

Snelle levering en fijn dat ze het ook weer op komen halen.

Magnesiumstraat 7

6031 RV Nederweert