Vriendelijke en vlotte hulp bij producten

Vlotte en vriendelijke hulp bij het lenen van hulpstukken. Bij vragen over producten altijd een goede duidelijke uileg

Goed en snel.

Geen klachten

zeer goed

Bestelde spullen kwamen netjes op tijd, alles werd in elkaar gezet, hele goede service

Prettig, snel en tot aan onze deur in het appartement afgeleverd.

In eerste instantie een rolstoel gehuurd via de automaat in het Maas ziekenhuis van Boxmeer. eenvoudig en snel. In tweede instantie nog meer hulpmiddelen besteld via internet die keurig netjes werden afgeleverd op 4 hoog in ons appartement.. Daar waren wij erg blij mee.

Prima geholpen

Goede uitleg en overleg

Makkelijk te bestellen/lenen

De spullen worden wel 'pas' 5 weken voor de uitgerekende datum (in geval van zwangerschap) bij je thuis bezorgd, maar in principe heb je ze eerder ook niet nodig. Neerzettoestemming gegeven omdat we niet thuis waren, dit is ook netjes gedaan.

Fantastisch geholpen

Op de dag dat ik kwam werd alles gelijk geregeld. Kreeg gelijk een rolstoel mee en overige producten werden een dag later gebracht. Hierdoor kon ik een dag later het ziekenhuis uit en lekker naar huis om verder te herstellen. Top geregeld allemaal

Snelle en nette afhandeling van het gevraagde.

Snelle afhandeling van het gevraagde artikel

Snel en makkelijk geleverd

Zeer snel geleverd en op de verwachte tijd

Geweldig alles snel geregeld en netjes geleverd,zelfs de stoelen even boven gezet .zeer tevreden

door de koelsjaal een topvakantie gehad.

15 dagen naar Spanje / Portugal geweest. De koeldjaal was hier een uitkomst.

Zeer correct

Ik heb hele goede ervaring. Alles is op een correcte manier geregeld. Ik kan jullie ook bij iedereen aanraden.

Optijd aangemeld voor het pakket. Netjes optijd binnen. Echter alleen adres verkeerd. Op pakbon alles oké dus weet niet waar fout is gegaan. Heb het pakket elders opgehaald Verder alles keurig.

Makkelijk bestellen en duidelijke communicatie

Bestellen werkt gemakkelijk. Communicatie van aanpassing van de bestelling verliep duidelijk en makkelijk. Informatie over bezorging was ook goed geregeld.

Super goed geholpen

Heb verschillende dingen moeten kopen/huren voor mijn moeder, en ben elke keer weer, super goed geholpen. Zowel in de winkel, als via internet.

Snelle levering, vriendelijke benadering

Zeer goede ervaring. Zeer tevreden!

Het wordt snel geleverd en ook weer omgeruild indien nodig

Uitstekende service

Erg vriendelijke en behulpzame medewerkers

Good quality On time

Nog voordat ik uit het ziekenhuis was stond er een bed in de kamer

Door mijn kinderen een bed geregeld. Een telefoontje en de volgende dag stond er een bed. Even wat hobbels met de afstandsbediening maar na een telefoontje was het euvel zo geholpen (los stekkertje)

Goed!

Ik had een bed aangevraagd voor op een vakantiepark. Bij aankomst stond deze al perfect klaar. Ook het ophalen ging perfect. M.a.w. Goede en snelle service.

Goede service!

Goede service en snelle levering

Snelle levering

Binnen 1 dag alles geregeld via website

Very easy

Simple to order. Delivered within expected time.

Er kan nog iets meer mee gedacht worden!!

Het lenen van een rolstoel oke, en werd thuis gebracht, het lenen van krukken was ook oke, maar die moesten we zelf gaan halen, 35 km. enkel. Dat is toch van de zotte dat het niet allebei bezorgd word!!!! Daar moet iets aan te doen zijn.

Magnesiumstraat 7

6031 RV Nederweert