De website functie bestellen werkte niet goed Telefonisch goed geholpen Geleverd tafeltje is niet erg stevig

Goed contact, snelle levering

Gemakkelijk te bestellen, word netjes gecommuniceerd en bezorgd. Niets op aan te merken. Fijn dat de middelen er zijn wanneer de zorg daar nodig is.

Zeer tevreden over het contact

Zeer tevreden over het contact en mee denken voor de spullen wie ik nodig had

prima geregeld

snel en goede uitleg

Vriendelijke mensen, goed service.

Goede service. Doen wat ze beloven

Goede materialen, snelle levering.

Jullie waren zo goed bereikbaar en zo lief. Heb een gebroken nek, zit er emotioneel doorheen dus het was echt fijn dat jullie zo aardig waren. De bezorger was ook super super lief.

Bezorging: opzij, opzij, opzij!!!

Bezorging keurig op tijd. Maar enige toelichting op hoogte afstellen van de po-stoel bij voorbeeld was er niet bij. Na parafering van de pakbon was het "Houdoe!" en de overigens verder correcte man vertrok weer als een speer. Werkdruk?

Ben goed geholpen!

Het enige wat er ontbrak was een terugkoppeling dat het bestelde niet op voorraad was. Daarom belde ik om te informeren. Vandaag besteld, morgen geleverd, lukte dus niet.

prima service

Het bestelde werd door een vriendelijke en behulpzame bezorger afgeleverd.

Klant vriendelijk goede producten

snel maar verbetering mogelijk

De intake was erg snel en vriendelijk. Produkt werd keurig op tijd geleverd (bed) maar de motor voor het automatisch omhoog/omlaag zetten van het hoofdeinde bleek defect. Medicura medewerker belde deze verstoring direct door maar op de beloofde datum kwam geen vervangende bed. Na bellen bleek dit niet in het bestand te staan en werd een afspraak gemaakt voor levering volgende werkdag (en nu wel correct uitgevoerd).

Materiaal is schoon en solide bezorging stipt

Alles prima geregeld

Alles was op tijd zoals ze in de tijdzone aangegeven. Geen 5 sterren omdat ik speciaal naar de winkel gegaan om de bestelling te doen dat was niet mogelijk dat kon alleen maar per telefoon .

Super afgeleverd

Bezorger was op tijd, netjes, vriendelijk en heeft duidelijke uitleg over bed, tafel en toiletrekje

Nette chauffeur. Goede service

prima service

vriendelijk, meedenkend.

Snel en duidelijk

Snel vriendelijk en behulpzaam

Perfecte service, word meegedacht en hulpmiddelen worden binnen 1 dag tot aan de voordeur bezorgd. Medewerkers met kennis

Top!

Het kraampakket werd keurig op het aangegeven termijn aangeboden. Vooraf een mail ontvangen met de dag en tijd van de levering. De bezorger was keurig op tijd en zo vriendelijk om de grote doos voor mij binnen te zetten. Top!

is goed

Geweldig geholpen.

Een aardige meneer die het bed keurig heeft geïnstalleerd en uitgelegd hoe het werkt.

Magnesiumstraat 7

6031 RV Nederweert