Product binnen 2 dagen in huis en blij met het product!
Fijn om te horen dat u tevreden bent met de snelle levering en het product. Wij streven ernaar om een goede service te bieden. Uw feedback is waardevol voor ons.
Goede service en duidelijke afspraak.
Bedankt voor uw review.
Spulletjes werden de dag erna (zaterdag) bezorgd. Werd netjes van tevoren gebeld dat de chauffeur eerder kon komen en of dat uit kwam.
Fijn om te horen dat de levering goed is verlopen en dat u tevreden bent. Wij streven er altijd naar om een positieve ervaring te bieden. Uw feedback wordt gewaardeerd.
Ook aan telefoon goed geholpen Wel jammer van de wachttijd aan telefoon
Dank u voor uw feedback. Fijn om te horen dat de levering snel was en dat u tevreden bent met de telefonische ondersteuning. We waarderen uw opmerking over de wachttijd en nemen dit mee voor verbetering.
Bij het bestellen van het product werd niet aangegeven dat deze tijdelijk niet voorradig was. Na een mailtje aan de klantenservice kreeg ik snel antwoord met bovenstaande uitleg en dat daarom de levering nog even op zich liet wachten. Uiteindelijk prima levering en tevreden met de service.
Dank voor uw feedback. Fijn om te horen dat u tevreden bent met het product en onze service. We begrijpen dat een langere wachttijd vervelend kan zijn en waarderen uw begrip in deze situatie.
kwalitatieve producten
Bedankt voor uw review.
Alles volgens mij betreft goed gegaan
Fijn om te horen dat alles goed is verlopen. Wij streven ernaar om een positieve ervaring te bieden en waarderen uw feedback.
In de winkel werden we netjes geholpen en de matras is snel geleverd.
Fijn om te horen dat de afhandeling vlot is verlopen en u tevreden bent met de service in de winkel. Wij streven er altijd naar om een positieve ervaring te bieden.
correct
Bedankt voor uw review.
Het voorste zit gedeelte van de gehuurde rolstoel kwamen de stangen niet meer op het onderstel van het frame waardoor er geen draagvlak meer was aan de voorkant. Na telefonisch contact was het snel afgehandeld en de rolstoel werd thuis omgeruild. Gezien mijn ervaring met rolstoelen is /was het voor mij duidelijk dat dit niet juist was. Misschien dat jullie een aantal richtlijnen kunnen opstellen wanneer er contact met jullie moet worden opgenomen als de deugdelijkheid van de rolstoel niet goed en er met jullie contact moet worden opgenomen ivm de veiligheid.
Dank voor uw feedback. We waarderen uw ervaring met de snelle afhandeling en nemen uw opmerkingen over de rolstoel ter kennis. Het is belangrijk dat alles veilig en naar behoren functioneert. Wij streven ernaar om onze service te verbeteren en houden uw inbreng in gedachten.
Alleen ontbreekt het aan een wandelstok houder.
Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service. We waarderen uw feedback en nemen dit mee in onze overwegingen voor toekomstige verbeteringen.
Goede producten en voor herhaling vatbaar
Fijn om te horen dat de uitleg duidelijk was en u de vriendelijkheid waardeert. We zijn blij dat u tevreden bent met onze producten. Uw feedback is waardevol voor ons.
Alles was snel en makkelijk geregeld. Zo zouden alle zorg instanties te werk moeten gaan.
Fijn om te horen dat alles snel en makkelijk is geregeld. Wij streven ernaar om onze service zo efficiënt mogelijk te maken en waarderen uw feedback.
Had nooit gedacht een bed nodig te hebben, snel en vriendelijk geholpen. Bedankt
Fijn om te horen dat u tevreden bent over de service en de snelle hulp. Wij streven ernaar om iedereen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Uw positieve ervaring waarderen wij zeer.
Nadat er eerst wat oponthoud was in de aanvraagprocedure door niet geheel duidelijke communicatie via e-mail, werd de gehuurde scootmobiel daarna toch na slechts één werkdag geleverd. Een stuk sneller dan verwacht! Keerzijde was dat de chauffeur zelfs vroeger dan de afgesproken tijd voor de deur stond en even moest wachten op mijn thuiskomst en daarna niet meer de tijd nam voor een duidelijke instructie.
Fijn om te horen dat de levering sneller ging dan verwacht. We begrijpen dat duidelijke communicatie en instructie belangrijk zijn en nemen uw ervaring mee voor toekomstige verbeteringen. Wij waarderen uw feedback.
De rolstoel werd keurig op tijd bezorgd. De stoel was relatief oud, maar wij kunnen er mee uit de voeten.
Fijn om te horen dat de rolstoel op tijd is bezorgd en dat deze aan uw verwachtingen voldoet. Wij streven naar een goede service en zijn blij dat u tevreden bent met de levering. Uw ervaring waarderen wij zeer.
Erg goed geholpen zowel aan de telefoon als de bezorger
Fijn om te horen dat u een goede ervaring heeft gehad met onze service. Wij streven ernaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, zowel telefonisch als tijdens de bezorging. Uw feedback wordt gewaardeerd.
Gewoon top
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw mening te delen.
Perfect geholpen en de dag er na de levering
Fijn om te horen dat u tevreden bent met de service en de snelle levering. Wij streven er altijd naar om een positieve ervaring te bieden. Bedankt voor uw feedback!
In tijden dat je moeilijk zit vanwege lichamelijke beperkingen wordt de pijn en ellende flink verzacht door Medicura. Wat ik heb ervaren is dat iedereen die voor medicura werkt uiterst behulpzaam, meewerkend en meelevend is. Er wordt goed naar je geluisterd en gemaakte afspraken worden ook nagekomen. Het is erg fijn dat Medicura er is.
Wij zijn blij te lezen dat u tevreden bent met onze service en dat wij u kunnen ondersteunen in moeilijke tijden. Het is fijn om te horen dat u zich gehoord voelt en dat onze medewerkers behulpzaam voor u zijn. Wij wensen u het beste toe.
Prettig contact, snelle levering en ophaal van de producten. Fijne vriendelijke medewerkers.
Fijn om te horen dat u tevreden bent met de service en de snelheid van levering en ophaal. Wij streven ernaar om het contact prettig te maken en waarderen uw feedback.
Het product is op tijd geleverd.
Fijn om te horen dat de communicatie als goed en duidelijk ervaren wordt. We zijn blij dat u tevreden bent over de levering. Uw feedback is waardevol voor ons.
Goede organisatie Denken goed mee Snelle levering Helaas was de medewerker die bij mij kwam niet heel tactvol
Hartelijk dank voor uw feedback. Het is fijn om te horen dat u tevreden bent over de organisatie en de snelle levering. Wij waarderen uw opmerkingen en nemen deze mee in onze verdere ontwikkeling.
Alles op tijd en keurig afgeleverd door een deskundige medewerker
Fijn om te horen dat de levering op tijd en naar tevredenheid is verlopen. Wij waarderen uw positieve ervaring en hopen u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn.
Jammer we hadden via de mail om een andere dag gevraagd , maar dat is dus niet gelukt jammer.
Bedankt voor uw feedback. Het is fijn om te horen dat de bezorger en de uitleg goed waren. We begrijpen dat het niet gelukt is om de bezorging te wijzigen zoals gewenst en waarderen uw begrip hiervoor.