Op tijd en vriendelijk

Netjes en perfect

Kwamen 2 Heren thuisbezorgen. De stoel en toilet verhoger Zal er prima uit

Goede begeleiding en voldoende informatie

Probleemloze levering volgens afspraak

Makkelijk online een hulpmiddel besteld voor uitleen. Precies volgens afspraak thuis afgeleverd.

Goede helpdesk

Ik had problemen met mijn bestelling, maar kon het binnen een dag met de helpdesk oplossen. De bestelling was volgende dag geleverd. Goede service :(

Heel goed geholpen door de vriendelijke monteur

Goed materiaal snel geleverd

Omdat het niet vooraf bekend is welke hulpmiddelen we nodig hebben is het prima om snelheid van leveren te ervaren met daarnaast prima materiaal van goede kwaliteit

Erg vriendelijke mensen en zeer goede service

Product bevalt

Product bevalt, goede communicatie en vlot ontvangen.

Verschillend

Bij alles wat op voorraad is super. Maar als er iets er niet is, moet ik telkens aan de bel trekken. Het vervolg op mijn mails of telefoontjes is dan weer wel goed. Op het moment dat ik iets bij jullie bestel, heb ik het ook dringend nodig. In dit geval gaat het om pantoffels voor mijn 93 jarige moeder.

Snelle levering

Op 2e werkdag na bestelling te plaatsen al ontvangen.

Tevreden

Heb er veel baat bij en loop als een kievit en daardoor overmoedig

Prijsopgave zonder btw, nadien is alles 20 % duurder, concurrentie doet dat niet, geeft all. Prijs

Lijkt op bedrog

Zeer snelle service, totaal tevreden.

Super snelle service , zeer tevreden met het douchekrukje. Tijdens mijn zwangerschap echt mijn redder in nood.

goede kwaliteit ,fijne pantoffels

Prima product voor een betaalbare prijs

Fantastisch

Een ontzettend vriendelijke jongen kwam hem afleveren. In de winkel ook super geholpen

Het vergemakkelijkt mijn leven.

Met behulp van de dubbele bedbeugel kan ik nu veel makkelijker omdraaien en uit bed komen. Zo ontzettend fijn.

Snel geregeld super vriendelijke jongen die hem afleverde

Duidelijke bestelling en snelle levering

Duidelijke communicatie. Snelle levering en een aardige en behulpzame chauffeur

Snelle service

Simpele aanvrasg, snel geleverd

goede snelle service

Goede snelle service.

Geen enkel probleem met bestellen en op de afgesproken tijd geleverd. Vriendelijke dame aan de telefoon.

Pillensnijder werkt heel goed.. echt blij mee.

Pillensnijder naar mijn zin....

Hele goede service

vlot personeel, bezorging liet op zich wachten.

Leek mij een hele geschikte zaak, bestelling wordt met spoed verzonden indien mogelijk de volgende dag, echter zat er tussen de bestelling en de levering 14 dagen, dit vond ik erg lang, wel 2 maal over gebeld, alles is op voorraad weet niet waarom het nog niet verzonden is, helaas.

Magnesiumstraat 7

6031 RV Nederweert