Slechte service

Ontzettend slecht bereikbaar. Wanneer je al een hele tijd in de wacht hebt gestaan, word je eruit gegooit en kan je weer van voor af aan beginnen. Bestelling niet afgeleverd op afgesproken datum en wanneer ik hierover bel word mij verteld dat ze niks kunnen doen omdat hij al onderweg is. Na 2 dagen nog steeds geen bestelling en geen bericht weer contact opgenomen en weer hetzelfde met het bellen. Lang in de wacht staan en op het einde eruit worden gegooit en opnieuw kunnen bellen. Blijkt dat de bestelling niet eens geplaatst is en dus ook helemaal niet weg is geweest. Bij aflevering blijkt de bestelling ook niet compleet. Wanneer daarvoor weer een nieuwe afspraak is gemaakt komen ze 2 uur afwijkend van de bezorgtijd aan de deur.

Perfecte service en handige hulpmiddelen

Overzichtelijk aanbod van ondersteunende hulpmiddelen. Duidelijk gerubriceerd in “vergoed” of “te huur”

Plannen lukt niet bij Medicura

Krijg op zaterdagavond laat een bericht dat op maandag tussen 14u en 16u het pakket geleverd wordt en ik geacht word thuis te zijn. Onhandig met werk. Daarnaast word ik gebeld om 13.40u dat de bezorger er is. Ik geef aan dat dat niet volgens de beloofde tijd is en ik niet thuis ben. Bezorger heeft uiteindelijk pakket voor de deur laten staan.

Snelle levering, producten prima

Snelle levering en prima producten

Andere distributeur kiezen

Ik kan de producten nog niet beoordelen omdat ik ze nog steeds niet heb ontvangen. Het pakket is afgeleverd in een pakketmuur maar de muur ontgrendelt niet met de code. De storing ligt bij Postnl als eigenaar van de pakketmuur. Echter, omdat vervoerder GLS met halfbakken track en trace werkt zonder barcode is het heel moeilijk deze zaak op een snelle manier op te lossen.

Goed geholpen en vriendelijk

Kan beter

Geen span band om te bevestigen deze self moeten kopen beetle jammer

Heel goed!

Fijn bedrijf met goede service en klantvriendelijk

Prima en zeer klantvriendelijk van opzet.

Website overzichtelijk. Aanvraag en levering in één vloeiende beweging! Ideaal!

Snelle en goede service

De volgende werkdagen de producten die ik nodig heb in huis. Heel fijn om zo'n service te ontvangen, met producten om je leven wat wat beperkt is door ziekte toch wat gemakkelijker te maken

Prima geregeld

Nette spullen ,die worden afgeleverd.

Perfect geregeld

Perfect geregeld en volgens afspraak netjes afgeleverd

Uitstekende service en begrip tonen

Uitstekende service en begrip tonen.

Makkelijk en duidelijk

In het het ziekenhuis uit de automaat rolstoel en toiletverhoger gehaald, het is duidelijk werkt echt makkelijk. Rolstoel daar was wat mee en deze werd meteen na 1 telefoontje de dag ernaa gewisseld. Vtv werd aangegeven hoelaat ze kwamen, ene rolstoel mee en nieuwe rolstoel afgeleverd!

Super Service

Bedopstap hulp Doorzitkussen

Ben vlug en goed geholpen.

Goeie service, nette mensen aan de deur!

Makkelijk en vriendelijk

Makkelijk bestelbaar en vriendelijke bezorger

Snelle en goede service.

Er werd meegedacht met wat ik nog meer kon gebruiken.

Heeft erg lang geduurd

Heeft te lamg geduurd en toen ik er nasr vroeg kreeg ik pas antwoord jammer dat ze niet eerder wat hebben laten horen jammer dan het had ook door de brievenbus gepast en de verzendkosten waren duurder als het bestelde.

Rolstoel is goed, snele bezorgen

Altijd netjes en correct

Altijd netjes en correct en controleren bij twijfel

supersnelle bezorging

goeie en snelle levering