???
nee
Goedemiddag beste mevrouw van de Laar, Hartelijk dank voor uw mening! We zien dat u de dienstverlening van Medicura als onvoldoende waardeert (cijfer: 5). Zou u ons willen laten weten waarom u ons voor de dienstverlening een 5 geeft? Medicura waardeert uw mening en wanneer mogelijk willen we hierin ook verbeteren! Ik verneem graag van u en dank u nogmaals voor uw eerlijke mening. Met vriendelijke groet, Sanne Janssen Communicatie Medicura
Goedemiddag geachte mevrouw Schoutens, Hartelijk dank voor uw mening! Ik zie dat u de productkwaliteit als onvoldoende waardeert. Zou u me willen zeggen waarom deze niet aan uw verwachtingen voldeed? Dit, zodat we met uw mening echt iets kunnen doen en kunnen kijken waar we kunnen verbeteren. Hartelijk dank en een prettige dag gewenst. Met vriendelijke groet, Sanne Janssen - Team Medicura Reactie klant d.d. 18-12-2013: Geachte mevrouw Janssen, Met het lagere cijfer voor de productkwaliteit bedoel ik eigenlijk niet dat de rolstoel niet aan mijn verwachtingen voldoet. Ik ben er zeker goed mee geholpen nu ik mijn enkel gebroken heb. Het is meer de hele situatie die ik als onhandig ervaar, de rolstoel is moeilijk te besturen, hij neigt sterk naar een kant toe. Maar ik denk dat dit normaal is en niet zo zeer met de kwaliteit van het product te maken heeft. De voetsteunen zijn niet optimaal verstelbaar meer, dat is waarom ik hiervoor een lager cijfer gaf in verhouding tot de rest van de enquête. Vriendelijke groet.
weet ik niet
neen
Geachte heer / mevrouw Pieters, Hartelijk dank voor uw eerlijke mening inzake onze klanttevredenheid. Nu zie ik dat u de levertijd van het product als onvoldoende waardeert. Mag ik u vragen om aan te geven waaróm u deze levertijd als onvoldoende acht? Medicura streeft erna om haar dienstverlening continu te verbeteren en graag verneem ik uw uiteenzetting hierin, zodat we kunnen kijken of we hierin kunnen verbeteren. Ik verneem het graag van u en wens u nog een prettige dag. Met vriendelijke groet, Sanne Janssen - Team Medicura
Nog niet.
Weet het niet. Dit is de eerste keer dat ik iets nodig had.
Voldoende kolfapparaten per vestiging
een zacht traagschuim hoofdkussen van rond de 50 euro
nvt
Weet ik niet.
nee, nog niet
Service is SUPER, we hebben een Sta-op stoel gehuurd en een rollator gekocht, zijn over beide zeer tevreden! Beide zijn voor mijn schoonmoeder in Valkenswaard. Via Nelly zijn we bij jullie terecht gekomen.
kan er niet over oordelen; te weinig ervaring met de producten.