Nee
Geachte heer Vriens, Hartelijk dank voor het invullen van onze vragenlijst. U geeft aan de informatievoorziening inzake het product onvoldoende te vinden. Mag ik u vragen wat u precies mist of als onvoldoende heeft ervaren? We leren graag van onze klanten en zullen dan ook altijd streven naar verbetering van onze dienstverlening. Ik verneem het graag van u en wens u nog een prettige dag! Met vriendelijke groet, Sanne Janssen Kwaliteit & Organisatie - Medicura
Nog te weinig ervaring.
weet ik niet
nee
Momenteel niet
Nee
Pakeer kaartjes! eventuweel met een 20 min. kaart van jullie. zoals een famillie kaart (of kinderkaart dan voor 20min.+/- 30 min.
onbekend