Neen
tip: adverteren in het plaatselijk krantje
niet van toepassing
parkeergelegenheid
Geachte heer / mevrouw Snijders, Hartelijk dank voor het invullen van onze vragenlijst, dat waarderen we enorm! Ik zie echter dat u onze dienstverlening slechts een 2 geeft! Dat is erg onder de maat, en daarom zou ik u graag willen vragen waarom u dit als zodanig waardeert? Dit, zodat we hiervan kunnen leren en een tevreden klant kunnen blijven verwelkomen. Ik verneem het heel graag van u en wens u nog een hele fijne dag, met vriendelijke groet, Sanne Janssen Team Medicura
Geen idee
de brede badplank in de uitleen
Nee
Nvt
groot voordeel dat jullie op zaterdag open zijn, alleen jammer dat je niet even kunt vragen of bepaalde artikelen aanwezig zijn. (in dit geval krukken, die je meestal meteen nodig hebt) Wel een overzichtelijke website met duidelijk aangegeven waar de winkels zijn en met de openingstijden erbij.
Nog gelukkig niet.
Nee