N.v.t.
Neen
Niet dat ik weet
weet ik nog niet
Van tevoren aangeven dat je krukken kunt kopen en voor hoeveel ? Heb krukken gehuurd omdat ik dacht dat mijn zoon ze niet zo lang nodig zou hebben. Tussentijds (4 weken) rekening huur dan kun je toch ook aangeven van mogelijkheid koop. Door uitstel operatie heeft hij 8 weken krukken nodig gehad. Huurprijs 34 euro. Als ik 95 cent meer betaald had waren ze zijn eigendom. Dit kreeg ik pas te horen bij inleveren krukken. Bleek ook dat er krukken waren met zachtere handvaten maar ook dit past bij inleveren te horen gekregen.
Beset Chantal, Hartelijk dank voor uw reactie en verbeterpunt. Graag wil ik morgen een collega even contact met u laten opnemen om te kijken wat we nog voor u kunnen betekenen hierin. Onze verkoopmedewerkers vertellen eigenlijk altijd de mogelijkheden van de hulpmiddelen (zoals uitleen, verhuur en verkoop), dus ik weet niet wat er in deze is gebeurd, leen dat we willen kijken wat we nog voor u kunnen doen. U verneemt derhalve nog even van ons en voor nu wens ik u nog een hele fijne dag toe. Met vriendelijke groet, Sanne Janssen - Kwaliteit & Organisatie
n.v.t.
weet niet
nvt
Het ging in mijn geval om een rolstoel voor tijdelijk gebruik. Dus niet verder gekeken.
in de folder iets meer informatie
Niks, zeer prettig.