De bedklossen pasten eigenlijk niet onder ons bed moesten wat creatieve oplossingen bedenken. Dit heeft helaas wel het houtwerk beschadigd.
Beste mevrouw Blom, Ten eerste hartelijk dank voor uw beoordeling. Vervelend om te horen dat deze bedverhogers niet geschikt zijn en dat uw bed hierdoor beschadigingen heeft gekregen. Helaas is in ons uitleenassortiment 1 type bedklossen beschikbaar. Onze oprechte excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Lianne Medicura BV
tot nog toe niet
neen
tot op heden niet
neen
geen
Beste heer/mevrouw Scheffer, Hartelijk dank voor uw compliment. Dit is erg leuk om te horen! Met vriendelijke groet, Lianne
nee
eerder telefoon opnemen; kennis medewerkers van gevraagde product; ook terugbellen als dit gevraagd word; geen snelle levering
Beste heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Spijtig om te lezen dat u niet tevreden bent over onze service. Graag zou ik contact met u op willen nemen om uw opgegeven verbeterpunten te bespreken met als doel onze service te verbeteren. Alvast bedankt. Met vriendelijke groet, Lianne Tel: 088 007 11 93
Niet van toepassing geweest dus geen idee
Beste heer Beelen, Ten eerste hartelijk dank voor uw beoordeling. Ik heb uw aankoop teruggekeken in ons systeem. Volgens de meldingen in het systeem is er al reeds contact tussen u en een collega geweest en is alles in goede orde afgehandeld. Mocht dit niet het geval zijn, dan kunt u contact met mij opnemen. Dan zullen wij alsnog kijken naar een oplossing. Wij wensen u in ieder geval veel plezier met uw scootmobiel! Met vriendelijke groet, Lianne Tel: 088-0071193
Dat zou ik niet weten,waar ik voor kwam,was er altijd.
Beste heer Adrianus. Ten eerste hartelijk dank voor uw beoordeling. Ik kan me voorstellen dat het vervelend is dat onze medewerker in de Zorgwinkel niet rechtstreeks telefonisch bereikbaar zijn. De reden dat wij gekozen hebben voor een algemeen telefoonnummer is om de medewerkers in de Zorgwinkel te ontlasten. Op deze manier kunnen de medewerkers in de winkel alle aandacht geven aan de klanten. Daarnaast kunnen de medewerkers van de klantenservice de meeste vragen zelf beantwoorden. Hopende op uw begrip Met vriendelijke groet, Lianne Medicura BV
NVT
armsteunen in de uitleen
Denk van niet
weet ik niet
Ondertussen is er overleg geweest met de klant. Het probleem is naar tevredenheid opgelost. Lianne Medicura BV
n.v.t.
nvt