Nee
Nee
nvt
Beste heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Vervelend om te horen dat u lang heeft moeten wachten in de Zorgwinkel. Onze oprechte excuses hiervoor. Hopelijk bent u ondanks het lange wachten goed geholpen door onze collega. Mocht u algemene vragen hebben over uitleen, verhuur of verkoop van medische hulpmiddelen, dan zou u ook eventueel contact op kunnen nemen met onze klantenservice. Onze klantenservice is 6 dagen per week van 9.00 tot 17.00 uur bereikbaar (e-mail: [email protected] / tel: 088-0071100). Met vriendelijke groet, Lianne
Ik heb een inklapbare rolstoel met gipsgoot geleend wegens een gecompliceerde beenbreuk. Helaas zijn de handgrepen te laag voor mijn lange man en lange vriendinnen. Medicura heeft geen oplossing anders dan het kopen van een betere rolstoel. Technisch is het simpel om ook een klaprug met hogere grepen te leveren. Omdat de stoel niet fijn zat heb ik er een antidecubitus kussen van 100 euro bij moeten huren (5,25 per week huur) nu zit het beter. Echter door de hogere zit is de gipsgoot nu te laag. Medicura kan geen hogere of verstelbare gipsgoot leveren. Extra kussens is gepruts. Inmiddels heeft mijn man een demontabele oplossing gemaakt voor de gipsgoot. Op deze rolstoel is geen tafelblad te leveren als hulpmiddel waardoor ik nu maar een dienblad als tafeltje gebruik. Met de rolstoel met gipsgoot zit ik anders altijd scheef langs de tafel, wat slecht is voor mijn rug
Medicura heeft telefonisch contact met deze beoordelaar opgenomen om de problemen met betrekking de rolstoel te bespreken. Naar aanleiding van dit gesprek heeft Medicura een geschikte rolstoel met bijpassende gipsgoot aangeboden dat in het uitleenpakket van de zorgverzekeraar vergoed wordt.
nee
n.v.t.
Op dit moment niet
weet ik niet
Wat ik nodig had was er
De WC verhoger is een ramp. Hij gaat steeds los, op mijn wc
Beste mevrouw Janssen-Boot, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Vervelend om te lezen dat u problemen heeft met het bevestigen van de toiletverhoger. Ik adviseer u om onze Zorgwinkel op de Antwerpsestraat 101 in Bergen op Zoom te bezoeken. Zodat de medewerker samen met u kan kijken naar een oplossing. Vergeet niet uw toiletverhoger mee te nemen. Met vriendelijke groet, Lianne Medicura BV
Nog niet!!
Beste heer Vroom, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Ook stellen wij uw verbeterpunt erg op prijs. Ik zal dit verbeterpunt dan ook intern doorgeven. Met vriendelijke groet, Lianne Medicura BV
nee, niet voor dit specifieke geval