Op de website staat dat krukken vergoed worden door de zorgverzekering, echter in de winkel werdt verteld dat dat al een paar jaar niet meer is. Daardoor huur moeten betalen, bij zuidzorg zijn ze wel gratis (via zorgverzekering). Dus of het personeel in de winkel goed instrueren of de website aanpassen aan de geldende regels.
Beste Patrick, Hartelijk dank voor uw terugkoppeling. Zou ik u mogen vragen waar u heeft gelezen dat de loophulpmiddelen gratis zouden worden verstrekt? Omdat we - zover ik kan zien - op onze website duidelijk staat vermeld bij bijvoorbeeld de krukken "Omdat dit loophulpmiddel niet meer vergoed wordt, kan dit worden gehuurd. Bel T 088 - 007 11 00 of kom langs in één van onze Zorgwinkels of uitleenpunten." In elk geval vinden we het vervelend dat u dit zo ervaren heeft en mocht het nog ergens op onze site verkeerd vermeld staan, zullen we dit direct aanpassen. Met vriendelijke groet, Sanne - Team Medicura
Nee hoor
neen
Ik heb een snij/smeerplank aangeschaft die in het geheel niet voldoet. Op de verpakking is vermeld dat het bereiden van de broodmaaltijd makkelijker wordt zelfs als je maar één hand kunt gebruiken. Het product kostte €34,95 en voldoet in het geheel niet!!! Toen ik in de winkel kwam werd gezegd dat de termijn van 7 dagen verstreken was en dat hij niet teruggenomen kon worden. ik heb geprobeerd contact op te nemen met het websiteadres dat op de verpakking was vermeld. Dat is niet niet gelukt. Het bord was ook niet zichtbaar in hun assortiment. Ik vind dat Medicura dit bord niet moet verkopen. Het is duur en de verhoogde randen die er voor moeten zorgen da het brood niet wegschuift zijn niet hoog genoeg. Snijden lukt al helemaal niet.
Beste mevrouw Coolen, Wat vervelend om te vernemen dat u niet tevreden bent over het aangeschafte hulpmiddel. Wat de retourneerdatum betreft, moeten we hier ons helaas hier strikt aan houden. Wat het product betreft zal ik onze productspecialist vragen om het product opnieuw te beoordelen op de praktische werkbaarheid. Mocht het product volgens hem ook niet voldoen, neem ik nog even contact met u op, zodat u alsnog de plank terug kunt brengen. Vooralsnog hebben we echter nog geen andere opmerkingen mogen ontvangen omtrent het product. Ik vertrouw erop u hiermee voldoende te hebben geinformeerd en dank u hartelijk voor uw eerlijke reactie en input. Met vriendelijke groet, Sanne Janssen - Team Medicura
Weet ik niet
Heb tot op heden nog geen product dat ik nodig had gemist.
Zover ik weet niet
Nee
nvt
Nee
Beste mevrouw Hermsen, Hartelijk dank voor uw beoordeling en tip. Mocht u lid zijn van een vereniging of sportclub, neem dan gerust contact met ons om de mogelijkheden te bespreken voor een leerzame, informatieve presentatie. Houd verder onze Facebook pagina (https://www.facebook.com/medicurazorgwinkel/) en website (www.medicura.nl) in de gaten voor evenementen. Met vriendelijke groet, Lianne
nvt
Tot heden nog niet
Dat kan ik zo niet zeggen!