Ik heb in mijn nachtdienst van 23 op 24 november een bestelling voor mijn vader geplaatst, deze is tot op heden nog niet geleverd. Ik heb hiervoor al 2 keer gebeld. Je verwacht als je een bestelling plaatst dat deze zo snel mogelijk wordt geleverd, het gaat immers over hulpmiddelen die snel nodig zijn. Vandaag na mijn tweede telefoontje wordt het eerste deel opgestuurd, had graag gezien dat dit vanuit jullie zelf zou komen, maar helaas moest ik hier zelf om vragen. Mijn vader moet nu as dinsdag geopereerd worden en het is nog maar de vraag of de overige hulpmiddelen dan op tijd binnen zijn. Dus helaas geen goede ervaring hiermee voor mijn eerste bestelling hier.
nee
Snellere levering.
nvt
Beste G. Looijen, Hartelijk dank voor uw reactie! Excuses voor de onduidelijkheid omtrent de verzendkosten van uw bestelde product. Op dit moment zijn de verzendkosten bij een bedrag boven de €30,- voor zowel Nederland als België gratis! Met vriendelijke groet, Remco - Team Medicura
Weet ik niet
Beste Maria, Hartelijk dank voor uw beoordeling en tip/verbeterpunt! Wij zullen onze productspecialist vragen het sleutelkluisje te laten beoordelen op de leesbaarheid en instructies. Ondervindt u op dit moment nog enkele onduidelijkheden omtrent het sleutelkluisje? Zo ja. U kunt ons altijd bellen via 088 - 007 11 00 of mailen via [email protected], wij staan u graag te woord! Met vriendelijke groet, Remco - Team Medicura
graag filiaal in Maastricht openen
Nee
Wat meer keuze in pols bloeddrukmeters en saturatiemeters.
Niet date ik weet
Nee