Het zou prettig en aanvullend zijn als er een goede gebruiksaanwijzing bij een product zit. In dit geval gaat het om een ringkussen. Nooit eerder nodig gehad. Wat is de bovenkant en wat is de onderkant? Inmiddels duidelijk, maar toch .......
Nee
nee
De saturatiemeter die ik besteld heb via de webside blijkt niet meer leverbaar. Met Ideal heb ik die betaald. Een medewerkster(naam weet ik niet) heeft mij telefonisch in kennis hiervan gesteld en kon mij een andere leveren,iets duurder, maar voor de door mij betaalde prijs. Tot op heden heb ik nog niets geleverd gekregen.
Online kon ik slechts kiezen uit 1 soort bedverhogers, welke niet bleken te passen onder mijn bed. Na een telefoontje bleken er wel andere verhogens te zijn die wel passen. Ze zijn de volgende dag meteen omgewisseld door Medicura. Topservice!
geen idee
Er is niets wat ik mis het assortiment is ruim voldoende.
Qua langdurige uitleen en huur de driedelige bedheffer/ papegaai. Maar al zat deze wel in het assortiment, dan wil medicura niet leveren aan de noordelijke provincies ondanks dat ze gecontracteerd zijn met cz zorgverzekering!
Nvt
Bij het bestellen van het Kraampakket is de website niet heel duidelijk. Je ziet niet waar je moet en kan klikken om bv hoogte van de bedklossen te selecteren, zodat je verder kan
Nvt
Neen.
Weet niet
n.v.t.
key finder werkt onvoldoende, bereikbaarheid is zeer beperkt