Aflevering op de aangegeven tijd en rustige uitleg over de materialen. Fijn!
Fijn om te horen dat de aflevering op tijd was en dat u tevreden bent over de uitleg. Wij streven ernaar om een positieve ervaring te bieden en waarderen uw feedback.
Niet dezelfde en ook niet op de dag daarop ook niet geleverd.
Wij hebben uw feedback ontvangen en begrijpen dat dit vervelend voor u is. Wij zullen binnen enkele dagen contact met u opnemen om deze kwestie te bespreken.
Heldere site om te bestellen en goede lever service. Heel blij en dankbaar dat ik zo makkelijk tijdelijk een rolstoel kan lenen.
Fijn om te horen dat de website duidelijk is en de leverservice naar wens is. Wij streven ernaar om het bestelproces zo soepel mogelijk te maken. We waarderen uw feedback en zijn blij dat u tevreden bent met de rolstoelhuur.
Het bestelde product is prima maar de bezorgdienst (GLS) is de slechtste van allemaal. Je moet minimaal twee dagen wachten voordat je het pakket hebt ontvangen. Zogenaamd de eerste dag aan de deur geweest (heel de dag thuis maar niemand gezien) en tweede dag wordt het afgeleverd Heb hier de vorige levering ook over gemaild Groetjes Thieu de Graef
Wij waarderen uw feedback en zijn blij te horen dat het product naar wens is. We begrijpen dat de bezorgservice frustraties kan opleveren. Uw ervaring is belangrijk voor ons en we nemen dit mee in onze overwegingen.
Ze leveren wat ze beloven volgens afspraak!
Fijn om te horen dat de levering aan uw verwachtingen voldoet. Wij streven ernaar om onze afspraken na te komen en waarderen uw positieve feedback.
Geweldig hoe jullie zo snel een bed met toebehoren brengen en opzetten
Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering en opzet van het bed met toebehoren. Wij streven ernaar om een goede service te bieden en waarderen uw positieve feedback.
Makkelijk te bestellen , thuis ook nog geplaatst voor mijn ouders
Fijn om te horen dat het bestelproces soepel verliep en de levering goed is gegaan. We streven ernaar om onze service zo toegankelijk mogelijk te maken. Bedankt voor uw feedback.
Klantvriendelijke vrouw aan de telefoon Goed geholpen Volgende dag al werden de spullen gebracht Chauffeur was half uur later dan afgesproken tijdvak, maar wel vriendelijk
Fijn om te horen dat u goed geholpen bent en de service als klantvriendelijk heeft ervaren. We waarderen uw feedback over de bezorging en nemen dit mee. Uw mening is belangrijk voor ons.
Producten zijn makkelijk online besteld en de volgende dag al in huis top service
Fijn om te horen dat de service naar uw tevredenheid is. Wij streven ernaar om het bestelproces zo eenvoudig mogelijk te maken en zijn blij dat u daar positieve ervaringen mee heeft. Dank voor het delen van uw ervaring.
Niet gedacht dat het zo ook kan
Fijn om te horen dat u tevreden bent met uw ervaring. Wij streven er altijd naar om een goede service te bieden en het is prettig te weten dat dit is opgevallen. Uw feedback is waardevol voor ons.
Over het algemeen goede ervaring, maar soms kan het beter, ligt wel aan de verkoopster wie je treft.
Wij waarderen uw feedback en begrijpen dat de ervaring kan variëren. Het is fijn om te horen dat u over het algemeen tevreden bent. Wij streven ernaar om onze service continu te verbeteren. Uw opmerkingen zijn waardevol voor ons.
Wij worden zeer correct en snel geholpen.
Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en dat u snel en correct geholpen wordt. Wij waarderen uw feedback zeer.
Zoals ik al zei: gewoon goed
Fijn om te horen dat u een positieve ervaring heeft. Wij streven ernaar om de service en producten op een goed niveau te houden. Uw feedback is waardevol voor ons.
Fijne service
Ik zocht een witte handgreep met zuignappen voor gebruik in de badkamer. Prima handgreep, geeft door middel van de kleur groen aan dat het veilig is om te gebruiken en de kleur rood wanneer dat niet het geval is.
Wij begrijpen dat het frustrerend is wanneer een levering niet volgens verwachting verloopt. Wij zullen binnen enkele dagen contact met u opnemen om deze situatie verder te bespreken.
Originele beoordeling
Ik heb mijn bestelde product nog niet ontvangen. PostNL zou zaterdag, 28-6, tussen 11.30 en 14.00 uur bezorgen, maar dat werd steeds later. Aan het eind van de middag kwam het bericht dat het maandag, 30-6, wordt. Dit alles in verband met de weersomstandigheden! Dus de hele zaterdag thuis gebleven en dat gaat maandag ook wel weer het geval zijn. Ik ben er niet blij mee. Wat je belooft, moet je nakomen.
De omweg die gebruikt wordt in Nederland om mensen te kunnen voorzien van een hulpmiddel heeft teveel boeten in aarde en zou veel sneller moeten kunnen. Er zijn veel teveel personen bij betrokken. Medicura medewerkers denken prima mee en hebben ons keurig op de hoogte gehouden wat ze doen. De communicatie is dus prima!
Wij begrijpen dat de procedures voor het verkrijgen van hulpmiddelen frustrerend kunnen zijn. Wij nemen uw feedback serieus en zullen binnen enkele dagen contact met u opnemen.
Nu nakomen van afspraken engelen communicatie
Pakket besteld, bevestiging was snel binnen en de gang van zaken en moment van levering waren direct duidelijk. Fijne communicatie en afspraken die worden nagekomen.
Wij zijn blij te horen dat u tevreden bent met de service en communicatie. Het is fijn om te weten dat alles soepel is verlopen. Uw ervaring is waardevol voor ons.
Professionele hulp voor nu ik naar huis kan na de operatie
Het is goed om te horen dat de samenwerking met het ziekenhuis u helpt bij uw herstel na de operatie. Wij waarderen uw positieve ervaring en zijn blij dat wij een rol kunnen spelen in dit proces.
Op tijd besteld, stoel kwam iets later vanwege het verkeer, maar wel dezelfde dag geleverd. Makkelijk online weer afhaaldatum kunnen instellen
Fijn om te horen dat u tevreden bent met de rolstoel en de levering. Wij streven ernaar om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Uw feedback over het instellen van een afhaaldatum wordt gewaardeerd.
vlotte service
Dank voor het schrijven van een review.
uitstekend, ook de levering op tijd.
Fijn om te horen dat u tevreden bent met de snelheid en nauwkeurigheid van onze service. Wij streven ernaar om een positieve ervaring te bieden en zijn blij dat dit is gelukt.
Enkele dagen na bestelling nog steeds geen bericht. Klantenservice gebeld: levering kan 5-10 dagen duren. Dat is te lang voor noodzakelijk hulpmiddel. Elders gekocht. Toen loopstok geleverd werd deze direct retour gezonden. Nu, meer dan week later, nog geen bevestiging van retourontvangst.
De aanvraag ging stroef, werd niet goed aan de telefoon geholpen. Er was geen emphatie. Bij de levering was het verkeerde hulpmiddel en ik moest het er maar mee doen. Er werd niet open gestaan voor verbetering, korting of oplossing. Bij het ophalen voor een week huren betekend de dag er voor inleveren. Er is geen tijdstip waar uit je kan kiezen dus je bent een hele dag tijd kwijt en word geen rekening gehouden met dat mensen met een hulpmiddel ook een leven hebben en niet de hele dag thuis zijn. Als je niet kon krijg je nieuwe afspraak voor de week erop, maar mag je wel een hele week extra betalen. Vind het eej zeer klantonvriendelijke service. Er word voor de klant ingevuld en niet meegedacht.
Jullie gaven een goede service naar ons toe.
Wij waarderen uw feedback en zijn blij te horen dat u tevreden bent over de service. Uw ervaring is belangrijk voor ons en we blijven ons inzetten om aan uw verwachtingen te voldoen.