7 euro om het terug te sturen!
Medicura is voor onze uitleenpost in Lierop een onvoorwaardelijke en zeer gewaardeerde steun voor al onze leden van onze dorpscooperatie "Lierop Leeft". Contacten zijn zeer laagdrempelig en op verzoeken wordt adequaat gereageerd.
Ten alle tijden krijg je een prima advies voor de gestelde vraag en dit wordt opgevolgd door een adequate levering van het benodigde materiaal.
MIJN ERVARING WAS GOED
goede ervaring, zowel als alles goed gaat, maar ook als bijvoorbeeld het iets langer duurt vanwege voorraad/levering. Prima communicatie.
Kwam met mijn echtgenote de MEDICURA winkel in Geldrop binnen voor informatie en evt. bestellen / lenen / huren van een rolstoel. Mijn vrouw heeft acht jaar Parkinson en kan 's middags moeilijk lopen. Tot onze verbazing stonden we na 20 minuten weer buiten met een prima rolstoel en waren voortreffelijk geholpen.
Zeer klantvriendelijkheid.Jullie werken zeer snel. Super goede bezorg en ophaal service. Een hele goede organisatie. Ook de medewerkers van bezorg en ophaal werken zeer keurig en vriendelijk. Ga zo door!!!Ik ben zeer tevreden. Dankjewel voor goede service
Alles gelopen als belooft
Gewoon prima
Duidelijke site, makkelijk bestellen en betalen en ik werd keurig op de hoogte gehouden over de status van mijn bestelling!
Bij het bestellen van een beugel moest ik wel zoeken naar het begeleidend bevestigingssetje zonder te weten welke ik moest hebben. Omschrijving op site gaf aan dat je apart zo'n setje moest bestellen. Tip van mij koppel bij elk beugel waarbij zo'n setje hoort het betreffende bevestigingssetje erbij. Is klantvriendelijker. Dan hoeft de klant niet te zoeken, want die weet vaak niet wat hij zoekt en dat kostte mij nou meer zoekwerk. Uw medewerker heeft mij daar uitstekend bij geholpen.
👍
bij product zit geen nederlandse beschrijving
Nee
n.v..t
Mijn eerste matras, was helaas een rokers matras. Dit kon gelukkig na enkele dagen om worden gewisseld. Maar TIP als de medewerker met ophalen ruikt dat er in huis gerookt wordt, dit dan met dikke stift op het matras,dat er gerookt wordt. Dit scheelt een hoop,ellende en slapeloze nachten. Want als het matras warm word door dat je in bed ligt, is het echt een afschuwelijke geur. En deze gaat in kussen dekens dekbed nachtkleding zitten. We hebben alles uitboeten wassen.
geen idee
Nee
Bestelling nog steeds niet binnen, matige service lijkt mij.
Hoewel ik mijn internetbestelling via Ideal betaalde kreeg ik toch nog ten onrechte een factuur via de post toe gestuurd. Dit is doormiddel van telefonisch contact met uw klantenservice rechtgezet. Het geeft wel aan dat uw administratie niet geheel op orde is. Een minpuntje dat zorgt voor verwarring en bijna een ten onrechte dubbele betaling van mijn bestelling .
Verzending in doos ruim 10 maal de maat van het artikel is onpraktische overkill waardoor het artikel niet meer in de brievenbus past. Daardoor extra moeite om pakket op te halen bij een servicepunt.