Bestelling laat veel te lang op zich wachten

op 9 maart heb ik een infrarood thermometer besteld,helaas heb ik deze nog niet ontvangen,dus een beoordeling kan ik nogniet geven

heel laat geleverd, geen bevestiging ontvangen.

Na bestelling ontving ik geen bevestiging. Na e-mailen met het bedrijf vonden ze uiteindelijk mijn betaalde bestelling. Wel netjes opgelost maar na 2 weken pas levering ontvangen.

Slecht, veel te laat bezorgd

25 maart besteld en pas 30 maart ontvangen, toen was mijn man al naar het ziekenhuis gebracht

Nog steeds geen bestelling ontvangen.

Ik heb mijn bestelling op 16 maart j.l. nog steeds niet ontvangen, terwijl het bedrag ad 25,15 wel betaald is. Ik hoor verder ook helemaal niets van Medicura. Dus van mij geen positief geluid. Overweeg om het betaald bedrag terug te storten op mijn bij u bekende rekening.

Snelle verzending

Ik vond de verpakking van mijn bestelde thermometer wel heel erg groot

duidelijke afspraken en correct afgehandeld

snel en betrouwbaar.

Snel bezorgd. Prima web site.

Prima website. Goede bezorging. Top.

Volgens verwachting

Snel artikel gevonden op de website, eenvoudig bestellen en snel geleverd

Raar dat er geen mail is geweest dat het bestelde was verzonden

Ik vond het vreemd dat er geen mail is gestuurd met het bestelde is verzonden . Ik had het besteld en betaald en daarna hoor /lees je niks. Totdat de besteldienst voor de deur staat om het product af te leveren.

Snelle en correcte levering

Het bedrijf zorgt voor een snelle en correcte levering. Prima product, dus zeer tevreden

mijn ervaring is goed

het is de eerste bestelling en het is goed

het is een betrouwbaar bedrijf

besteld en perfect geleverd

Meedenkend ķlantgericht

Thermometer was niet voorradig wordt ik opgebeld voor een ander alternatief, zelfde prijs.... kortom zeer tevreden

Geweldig opgelost i.v.m. Corona !

Een rollator besteld volgende dag in huis! Dienblaadje nabesteld de volgende in huis ! Maar er brak een steuntje meteen af. Na een paar keer over en weer mailen. (foto gestuurd van kapot steuntje) Daarna even gebeld en geweldig ze stuurde het op ! De dag daarna in huis

Snelle levering

Goede website en snelle levering

Alles was duidelijk en correct.

Het is goed

Perfect super snel bezorgd

Kan hierdoor weer fijn een boek lezen , nu door corona de bibliotheek gesloten is . Daar lees ik grote letterboeken .

De levering via de webshop verliep niet goed

Het bestelde werd niet goed afgeleverd. We hadden geen track en trace nummer. Daardoor meerdere malen moeten bellen waar de bestelling bleef.

Top bedrijf

Wat ze beloven maken ze waar ,kom hier zeker terug als ik wat voor mijn auto nodig heb .

Weinig informatie

Op moment van bestelling van de ouderen telefoon ontving ik een mail die aangaf dat het product tijdelijk niet beschikbaar was en zo spoedig mogelijk zou worden geleverd. Na zo'n mail verwacht ik nog een mail die aangeeft wanneer het product weer leverbaar is en wanneer deze wordt geleverd. Nu stond er spontaan een bezorger aan de deur.

ontbrekende info

bestelling gedaan kreeg niets te wanneer het geleverd wordt mail gestuurd blijkt het product niet op voorraad meer te zijn deze info stond niet op de webshop site moet nu 3 tot 4 weken wachten terwijl ik het nu nodig heb als het op de site had gestaan had ik het niet besteld

Goede materialen

Eindelijk de krukdoppen gevonden waar ik al tijden naar op zoek was

Gewoon goed, zou niet weten of anderen nog beter zijn.

De hulpmiddelen die besteld zijn worden stipt op tijd bezorgd en geplaatst maar ook stipt op tijd weer opgehaald. Hulpmiddelen die niet vergoed worden kun je tegen een schappelijke prijs kopen.

snel bezorgd

Ik had krukken nodig voor een verrekte knie band. Voor het weekend besteld maandag al in huis was echt super snel/

Magnesiumstraat 7

6031 RV Nederweert