super voor herhaling vatbaar.

zeer tevreden opmerkelijk gemaakt door medireva waar ik al meerdere jaren client ben.

top

Telefonisch goed bereikbaar. Snelle bezorging en retournering bij onjuist bestelde artikel. Ook snelle financiele afronding.

Makelijk en snel

Snelle levering en goedkoop

goede ervaring

Goede ervaring met bestellen

uitstekend!

ik liep de winkel binnen en was er binnen 5 minuten eruit. zo goed en makkelijk geholpen. top mens achter de kassa. erg fijn! vooral als je tijdelijk gehandicapt bent en je kort daarvoor slecht nieuws had gekregen in het ziekenhuis.

Super klantvriendelijk

Heel goed geholpen. Er is veel moeite gedaan om het juiste product voor mij te regelen.

Super service

De spullen die ik nodig had werden thuisbezorgd, met uitleg erover. Super!

Gekregen wat ze beloofd hebben.

Bestellen is gemakkelijk/duidelijk en de levering was volgens afspraak.

Uitstekende service !

Verzorgd verpakt en snelle levering.

Geen Nederlandse uitleg meegestuurd.

Het product is matig. Het wankelt tijdens gebruik. Ik gebruik het niet. En heb er spijt van.

Goed correct

Goede snel bediening

Prima!

Helemaal prima qua levering, service en kwaliteit. Niets meer aan toe te voegen.

Telefonisch contact gehad en medewerker was zeer deskundig

Deskundig advies

geweldig

De service rondom het apperaat wat we hebben gekocht is gewoon top. Ook goede adviezen.

Had snelle service nodig. Besteld, betaald en 2 dagen later het gewenste product in huis. Geweldig.

Heel goed.

Prima voor lichting. Goede service.

Ik was een lastige klant, ik dacht het af te halen, maar dacht bij jij thuis in de buurt, maar het was niet in de Bollenstreek, maar in Brabant. Dus had ik geen verzendkosten aangeklikt, dit is later nog goed gekomen. Vriendelijke groet, Ellen Duivenvoorden

Adekwaat meedenkende vriendelijk

Goed geholpen Denkend aan het hoog laag bed en het decubituskussen voor schoonvader

Ben beter gewend van medicura

Rommelig verkeerde dingen een aanmaning voor iets wat ik al betaald had Maar goed ik moet toch met jullie door voor mijn spullen dus het is niet anders

zeer positief

Behandeling ging snel en professioneel

Geweldige service.

De service van Medicura was geweldig. De rollator die besteld was werd keurig aan huis afgeleverd en de spullen die waren geleend werden meteen ook thuis opgehaald.

Door corona iets langere levertijd. Maar werd netjes op de hoogte gehouden. Artikelen waren goed en precies volgens de omschrijving

Handig, netjes en goed wasbaar.

Gebruik dit type al enkele jaren en ben er zeer tevreden over.

Afspraak nakomen en meedenken

Voldoet aan verwachtingen

Moest even wennen aan het kussen, wel degelijk verlichting met de slaapproblemen die ik had. Dank daarvoor,

Magnesiumstraat 7

6031 RV Nederweert