Opgelicht

In de winkel in Utrecht kocht ik 5 FFP2 maskers. Ze kostten maar liefst €33,95. Ik dacht daarmee iets heel goeds aan te schaffen in verband met een vliegreis waar ik niet onderuit kan. Nu blijkt dat exact dezelfde makers elders vele malen goedkoper ziin. Omgerekend €0,33 per stuk in plaats van €5,80. Dit is misbruik maken van het vertrouwen van klanten. Ik vind het oplichting.

Alles snel geregeld en bezorgd

Snelle en volledige service

Na telefonische aanvraag, werd het bed binnen een paar dagen geleverd. En in elkaar gezet.

Geen service

Contact gezocht voor een bed wegens de thuisrevalidatie van een operatie. Volgens de beoordeling van Medicura was dit onvoldoende reden om een bed te leveren en kwam de aanvraag niet in aanmerking voor vergoeding door de zorgverzekering. Iets dat volgens de zorgverzekering geen enkel probleem was en gewoon vergoed zou moeten worden. Het werd een kastje naar de muur verhaal. Daarna contact gezocht met een andere leverancier en daar was het binnen 10 min geregeld.

Uitstekende service en snelle hulp

We waren op zoek Naarden ziekenhuisbed en zijn uitstekend en snel geholpen door Medicura. Zelfs het opzetten en installeren was prima geregeld.

Ik heb de bestelling nog niet ontvangen!!!

Ik heb 23 nov een bestelling geplaatst en nog niets ontvangen

tenenkrommend

Ik heb op zaterdagavond een bed voor mijn vader aangevraagd. Deze zou op dinsdag geleverd kunnen worden. De bestelling en levertijd was prima. Helaas is mijn vader voor die tijd overleden. Dit heb ik op maandagochtend gemeld om te voorkomen dat jullie voor niets zouden komen. Mijn ervaring met de klantenservice was ronduit slecht. Geen medeleven wel een hele discussie over het feit dat het bed wel of niet was aangevraagd omdat de bestelling niet kon worden getraceerd. Het was een erg onprettig gesprek.

Jammer dat er niet proactief om wordt gegaan met problemen.

Ik had het aanvraagformulier niet volledig genoeg ingevuld, maar vervolgens kon ik hem wel verzenden. Vanuit Medicura werd hier niks mee gedaan, pas toen ik zelf contact opnam om een bezorgdatum te krijgen werd dit geconstateerd. Jammer dat alles zo vertraging op moest leveren.

Goed!

Tijdig geïnformeerd en alles is netjes afgeleverd!

Gemakkelijk te bereiken, goede service

Goede ervaring online en telefonisch te bereiken. Goed materiaal net verzorgd

Super service!

Super service!

Ik kan géén minpunten geven.

Anders kregen ze die van mij. Zeer slecht bedrijf. Ook de leverancier van scootmobielen Daar er mij een slecht product geleverd werd heeft het mij extra veel geld gekost. Net na de garantie nieuwe accu's. Door slechte monteurs , iets kapot gemaakt waardoor het opgestuurd moest worden naar fabriek en mij een nieuwe motor en een nieuwe differentieel moest betalen. Toe maar jongens. Beloofd werd na jaren , via de zgn. service van de binnendienst verkoop , om het uit te zoeken. Nooit meer medicura.

Top service!

Vriendelijk personeel! Snel geleverd

Vriendelijk en professioneel

Prime communicatie, duidelijk laten weten wanneer de bezorger er zou zijn. Bij het in elkaar zetten van het bed, goed getest of hij het deed en meteen het bed goed afgesteld. Fijn bedrijf!

Snel en zorgvuldig

De stoel is snel geleverd. De chauffeur heeft nog iets uitgelegd en was heel vriendelijk.

Zeer goed georganiseerde organisatie

Na bestelling van diverse leengoederen na een heupoperatie, werden deze conform bevestiging correct geleverd. Binnenbrengen en de opbouw van het ziekenhuisbed in de woonkamer geschiedde vakkundig door een aardige medewerker van Medicura, welke zich ook bijzonder correct hield aan Corona maatregelen. Niets dan lof voor deze organisatie, waar wij al eerder mee van doen hebben gehad, met dezelfde zeer positieve ervaringen.

behulpzaam!

bekijken mogelijkheden. zoeken uit wat de beste keuze/optie is en helpen met spullen naar de auto brengen! Top dus.

Snel en correct geleverd

Goede en snelle service en terugkoppeling

Perfecte service

Op afspraak bed gebracht en ook weer opgehaald. Fijn dat ik er gebruik van kon/mocht maken.

Goed!

Goeie service en fijne spullen

Klantvriendelijk

Erg klantvriendelijk geholpen!

Hele vriendelijke service

Op tijd, de juiste spullen, vriendelijke jongeman. Erg goed.

Snel bezorgd. Goed verpakt!

Snelle levering. Goed verpakt. Alles compleet.

Magnesiumstraat 7

6031 RV Nederweert