Levering was snel en op tijd, kwaliteit slecht

Mijn zoon was blij de rolstoel binnen aangegeven periode en op juist tijdstip te ontvangen. Echter, de handvaten van de rolstoel zijn klem, en kunnen niet op de juiste hoogte worden ingesteld

Vakantie gered door zwemhoes Bloccs van Medicura!

Vlak voor vakantie brak onze zoon zijn elleboog. Dankzij snelle levering van bloccs zwemhoes voor arm kon hij toch zwemmen. Top geregeld en top materiaal.

Gewoon goed.

Gewoon goed, en snel.

Snelle levering

Was snel afgehandeld

Aanrader

Goede elleboogkrukken, fijne kwaliteit

Goede afspraken

Snel en correct goed werkend materiaal geleverd

Gewoon perfect geregeld

Gewoon perfect geregeld. Toen de rolstoel die we geleverd kregen niet goed bleek te zijn. Is mijn man m gaan omruilen.. was ook geen probleem

Online storing maar telefonisch heel eenvoudig

Website soms onhandig en moeilijk zoek, maar de rest is super goed geregeld!

Goed en op tijd geleverd

Product goed en tijdig geleverd, vriendelijke koerier

Snel en volgens afspraak

Snelle service en vriendelijke hulp aan de telefoon en bij het afleveren

Goede aankoop van prima product !

- goede kwaliteit - snelle service

Niet alles erbij. Bedtafel werd nagebracht,die was niet bruikbaar je kon hem niet verstellen.

De bedoeling is goed,bezorgen aanhuis,maar vervelend als ze niet het goede of er een deel ontbreekt. Je verwacht dat allles goed is. De volgende keer haal ik het liever zelf op bij de winkel,dan weet je dat alles goed is. Je kunt het ter plekke nakijken. En dan is er rust dat alles goed is. En je hoeft niet thuis te blijven wanneer men aankomt. Verder zal ik altijd gebruik blijven maken van medicura,maar dan persoonlijk. Vriendelijke groet Elske Verstappen Nuenen

Meedenkend

Fantastische behulpzame mensen werken daar. Beginnend bij Eline die mij in het begin van mijn ziekteperiode heel erg fijn meedacht. Het fijne meedenken met de situatie en welk hulpmiddelen daarvoor nodig zijn. En als ik er eerst nog even overna wil denken dan is dat ook goed.

Top geregeld

De bezorger/ installateur was zeer sociaal en snel, professioneel in zijn werk.. Complimenten

Netjes op het afgesproken tijdstip levering zorgbed.

Vanuit het ziekenhuis twee dagen voorafgaand het ontslag het zorgbed besteld. Een dag later geleverd en geïnstalleerd.

prima geregeld

Ik heb een rolstoel geleend. Het bestellen ging eenvoudig. Werd op tijd gebracht en ik kreeg instructies over het gebruik. Prima rolstoel.

Goed geholpen

Snel en goed geholpen

Super geregeld.

Snelle en goede service

Het bed ligt erg goed en was super snel geleverd en in elkaar gezet.

Nette jongenman zeer behulpzaam

Top!

Goed op tijd alles geleverd

Snel vriendelijk correct

Goede snelle levering en vriendelijk personeel

Probleemloze bestelling en snelle levering

Het bestellen ging heel makkelijk en de levering was, zoals aangegeven in de e-mail, precies op tijd. TOP!

Magnesiumstraat 7

6031 RV Nederweert