Goede bereikbaarheid en uitstekende hulp

Fijn dat je indien nodig na een online bestelling toch in een winkel nog kan gaan passen in geval van rugcorset

Goede informatie en snel besteld en geleverd

Heel blij met mijn bestelling bij Medicura. De informatie over de krukken was duidelijk en uitgebreid, waardoor ik een goede keuze kon maken. Bestellen en leveren ging makkelijk en snel en ik ben zeer tevreden met de krukken.

Goede snelle service

Goede snelle service

Alles prima maar GLS!

Zeker tevreden. Maar GLS is waardeloos. Pakketautomaat gekozen, 2 dagen op rij niet geleverd. Vervolgens na het weekend op de oprit voor de auto gelegd. We zijn er de hele week niet. Hebben de buurman het pakket laten pakken.

Snelle levering en goede klantenservice

Na bestelling kreeg ik een telefonische check met tips of je alles hebt besteld wat nodig is en of het, het juiste is. Aan huis alles in elkaar gezet en goede uitleg gekregen.

Top!!!

Er was een meneer paul en heeft echt tijd genomen om alles uit te leggen maar ook na mijn verband te kijken om mijn gescheurde knieband. Echt topper

Geweldige service

Professioneel telefonisch te woord gestaan. Afspraken zijn duidelijk en worden nagekomen. Producten zijn van prima kwaliteit en worden gratis bezorgd.

Vorige jaar een bed geleend nadat ik een operatie had gehad, en nu weer. Makkelijk te bestellen, word gebracht en opgehaald. Alles word voor je neeegezet op de plaats waar je het wilt hebben. Vriendelijke chauffeur en heel behulpzaam. Natuurlijk een bakje koffie aangeboden tijdens het opzetten van het bed. Bedankt voor het lenen!

Dit is de eerste keer dat wij gebruik maken van jullie diensten en tot op heden naar wens

Komen afspraken goed na .

Vriendelijk bij levering en bij ophalen .spullen zijn netjes en goed .

Wellicht is mijn ervaring niet standaard, maar de bezorger stond op tijd voor de deur en heeft uitleg gegeven en vertelde dat ik kon bellen als de spullen weer opgehaald kunnen worden. In een woord super.

Medicura 'zorgt' voor 100 % met je mee!

Er wordt meegedacht en ontzettend snel gehandeld en bestellingen erg vlug geleverd! Geweldig!

Zeer vriendelijke goede service!

Rolstoel online besteld en volgende dag al bezorgd. Heel fijn!

Alles prima afgeleverd

goede en snelle service

Aanvraag werd snel behandeld en snelle actie, vriendelijke man die behulpzaam was!

Alle onderdelen zien er zeer verzorgd uit en worden binnenkort gebruikt.

Alles ziet er heel verzorgd uit. De bezorger is een vriendelijke man. De home trainer wordt al gebruikt en daar zijn we zeer tevreden over. Alle andere onderdelen worden na 7 mei gebruikt.

Super service!

Een dag voordat mijn moeder zou arriveren had ik een rolstoel gehuurd via Medicura. De volgende ochtend stonden ze al voor de stoep met de rollator! Hele aardige meneer die het kwam afleveren

Een heel fijn bed

De bediening is goed en een lekker matras

Goed en snel

Je wordt goed geholpen en ze leveren snel.

Ruim voldoende, goede hulp.

Behulpzaam personeel en goede materiële voorzieningen. Ook goede voorlichting.

Snelle levering, op afspraak

Via internet besteld, vervolgens afgeleverd op de afgesproken tijd.

Goede en snelle service

Makkelijk te bestellen en snelle levering!

Magnesiumstraat 7

6031 RV Nederweert