Goed product geleverd

Eenvoudig te bestellen en correct geleverd

Snel service en goede hulpmiddelen

Alles zonder problemen verlopen, top service!!

Je kunt erop rekenen.

Prima ervaring.

Geweldig dat deze organisatie er is

Ik ben heel goed geholpen door een vriendelijke medewerker en kan straks fijn beneden liggen

laag drempelig

Samen zoeken naar de beste oplossing en klantvriendelijk

Overzichtelijk, snelle levering en zelfs wat hulp bij het plaatsen

Gedurende mijn zwangerschap had ik wat extra hulpmateriaal nodig voor in huis, de simpele stap om dit aan te vragen maakte het een prettige ervaring en de levering was niet alleen snel maar ook door vriendelijke mensen!

Prima. Snelle levering. Product als besteld en okay.

Had snel krukken nodig. Bij Medicura online goede uit kunnen zoeken, besteld en meteen de volgende dag in huis. Top!

Uitmuntend

Vriendelijke meedenkende mensen. Goede service

Klantvriendelijk

Goede service, vriendelijk personeel ,zowel aan de telefoon als de bezorgers.

Positief

Vriendelijke personeel!

Snelle levering

Snelle levering ik lag nog in het zieken huis was fijn dat het thuis was toen ik thuis kwam fijn dat er deze mogelijkheid er is

Geweldig service

Ik had een senioren telefoon profoon die niks meer deed geen geluid er waren meerdere klachten van deze telefoon zat nog garantie op ze hebben me goed geholpen goede service probleem is netjes opgelost we hebben nu de fysic F25 we zijn er heel blij mee top

Fantastisch

Ik ben gisteren in Weert geweest, om een rolstoel te lenen. In èèn woord fantastisch, het leek wel een warm bad. De medewerkster was super vriendelijk, de procedure is zonder gedoe. Alleen maar positief.

Wij worden door Medicura voor de gek gehouden.

Op 13-01-2022 een bestelling geplaatst voor huisnummer 73. Op 22-01-2022 krijgen wij bericht dat we niet thuis waren, hetgeen niet juist was, en dat het op 24-01-2022 opnieuw zou worden aangeboden. Op 24-01-2022 krijgen wij bericht dat het pakketje is geleverd op 71 en door mijn echtgenote in ontvangst was genomen. Mijn echtgenote was echter gewoon thuis op 73 en niet op 71. Heel kwaad een mailtje gestuurd naar GLS en een kopie aan Medicura. Op 25-01-2022 ontvang ik een mail van Robert van Medicura. Hij vindt het vervelend en vraag of wij iemand kunnen vinden die het pakketje op nr. 71 kunnen ophalen. Dezelfde dag uitgelegd dat dit niet mogelijk was. Daarna niets meer vernomen van Medicura. Op 29-01-2022 wordt het pakketje alsnog geleverd. Bij het openmaken staat de pakbon niet geadresseerd aan 73 maar aan 71. Dus heb ik ten onrechte GLS beschuldigd van fout afleveren. En de heer Robert Koopmans heeft niet gemeld dat het een fout was binnen de organisatie van nr. 71. Dat niet melden nemen wij hem kwalijk en aangezien hij Medicura vertegenwoordigd ook Medicura.

makkelijke manier van bestellen. snelle levering

geweldig

We hadden snel een bed nodig , we hebben in de medicura winkel in Weert goed advies gekregen . Het bed werd al de volgende dag in de ochtend naar volle tevredenheid geleverd en geïnstalleerd . Dus in een woord geweldig .

goede service

geen verdere verbeteringen nodig

Goed looprek

Jammer dat er geen handleiding bij zit. Alleen aan te bevelen als er een duidelijke montagehandleiding bij het looprek geleverd wordt.

Ik had een verkeerde bestelling geplaatst (dubbel bed) ik belde ze gelijk en ze hebben het gelijk opgelost, zelfs nog wat dingen toegevoegd. Volgende dag stond het bed in elkaar in de woonkamer! Met ophalen krijg je netjes een tijdslot. Hele fijne ervaring als je al een drukke week hebt.

Goed contact en alles wordt geregeld!

Er wordt bezorging en ophalen van de spullen geregeld dus dat neemt alle zorg uit hande en het contact verliep heel goed. Ik had elke keer direct na een email gelijk een antwoord of ik werd gebeld.

Spullen besteld en binnen twee werkdagen in huis.

Niet ingepland

Ik had ruim op tijd spullen besteld en zat op een berichtje te wachten voor het bezorgmoment maar hoorden niets. Zelf gebeld en kreeg te horen dat we niet ingepland waren. Ze zijn toch nog dezelfde dag geweest dus toch goed opgelost.

Cijfer 10 hierboven zegt genoeg

Goed en snel bezorgt Fijne en vriendelijke bezorger

Netjes en deskundig

Via internet geregeld, netjes gebeld of alles klopte. Keurig volgens afspraak op tijd geleverd.

En binnen afgesproken tijdstip van aflevering

Magnesiumstraat 7

6031 RV Nederweert