Artikel snel geleverd

Een artikel dat vrijwel overal niet leverbaar was, is snel geleverd tegen een redelijk prijs

Snel geleverd

Makkelijk besteld en snel geleverd.

Duidelijke informatie

Heel snelle afhandeling en een vriendelijke bezorger

Vlotte afhandeling super

Snel geholpen aanvraag via app was niet simpel

Fijne service

Alles op tijd gebracht in mekaar gezet. Klasse toch heel tevreden

Makkelijk bestellen en snelle bezorging

Goede service, makkelijk bestellen op internet en snelle bezorging

snel en vlotte afhandeling.

rolstoel is snel geleverd. prima rolstoel

Vriendelijk geholpen

Snelle service

Hulpmiddelen bestellen en de volgende dag wordt het al door een vriendelijke medewerker geleverd en geplaatst.

nette service

erg nette service in de winkel. Jammer dat het scootmobiel niet geleverd was volgens afspraak, daardoor most ik de dag erna nogmaals naar Geldrop reizen. Vriendelijk afgehandeld in de winke;

Mijn bestelling verliep vlot en het product is van goed kwaliteit.

Uitstekende service!

Het was fijn dat alles snel geleverd kon worden en alles zag er prima uit!

Alles goed geregeld

Fijne mensen aan de telefoon, ze denken mee. Bezorging prima.

Top geregeld

Heel erg fijn dat we deze spullen konden lenen, had het best laat aangevraagd dacht ik maar enkele dagen later was het al netjes thuis afgeleverd. Heb niet alles hoeven te gebruiken maar de spulletjes die we gebruikt hadden was fijn dat we dat zo even konden lenen. Dankjewel

Perfecte kwaliteit en service.

Heel makkelijk geregeld. Snelle bezorging. Perfecte kwaliteit.

Onduidelijk zorg aanbod.

Pas als duidelijk is dat het door een ongeval een tijdelijke oplossing nodig is blijkt het niet mogelijk deze zorg te leveren Daarnaast is het voor mij onduidelijk als er naar zorgverzekeraar gevraagd wordt ook een BSN gevraagd wordt. Het moge duidelijk zijn dat dat gevoelige informatie betreft waar misbruik mee gemaakt kan worden. Een polisnummer moet voldoende zijn.

Teleurgesteld

Ze zijn helemaal de afspraak op het ophalen niet na gekomen en zijn niet geweest . Wij hebben voor niks ziffen wachten . Maandag maar bellen .

Irritantant dat ik een heel zwangerschapspakket moet bestellen.

Ik had klossen nodig voor onder mijn bed en de po en nierbekkens wilde ik ook. Maar de rugsteun bijvoorbeeld niet, maar die moest ik toch afnemen. En ik zie dat er per product geld is gerekend bij de verzekering. En ik kwam erachter dat mijn bed 12 poten heeft en ik mocht maar 8 klossen.

Telefonisch onjuiste informatie verstrekt

Fijn materiaal, maar hoewel telefonisch besproken dat de chauffeur zou helpen dit naar boven brengen, werd hier niet aan voldaan (ondanks zeer duidelijk op aanvraag vermeld) en aangevraagd voor woensdag maar dinsdag bezorgd…

was niet thuis maar netjes achter de poort neer gezet

hele snelle service

online besteld en volgende dag in huis ! Super !

altijd op tijd

Perfect geholpen na het eerste contact!

Ik heb een tweede knie operatie ondergaan. Met de snel bezorgde hulpmiddelen maakt het mijn herstel eenvoudiger en dragelijker!

Heel prettig.

Goede communicatie, goede uitleg en super geholpen tot dusver

Magnesiumstraat 7

6031 RV Nederweert