Zijn prima en geheel naar wens

nadat ik mijn keuze had gemaakt voor het artikel werd het snel en accuraat geleverd

Snelle service

Alles werd schoon en netjes afgeleverd, het bed ook al in elkaar gezet.

snelle service

Fijn dat we snel de rolstoel mochten halen. super service en snel geregeld. danke

Prima, alles in eenkeer goed.

GOED

prima service en prima product.

goede service en goed product

Komen op tijd

Besteld gekregen gebracht op tijd.. schoon aangeleverd . Vriendelijk

Vriendelijk. Betrokken en alles gekregen wat is beloofd geen omzien naar kosten .. goede kwaliteit spullen

Goede begeleiding

Goede uitleg.

Vriendelijke service en op tijd geleverd!

Helemaal goed!

Tevreden

goed, snel en goede prijs

Onlangs een bedsteun besteld. Prima kwaliteit en voor een prima prijs. In vergelijking met andere aanbieders is Medicura wat ons betreft een aanrader. Ook fijn dat de bezorgkosten gratis waren.

Teleurstellend

Ik heb 2 bestellingen via de webshop van Medicura gemaakt • 1ste koopbestelling wordt geaccepteerd en meteen verzonden. 3 dagen later heb ik deze ontvangen. • 2de combinatie bestelling (uitleen en koop) met een gevraagde gewenste leverdatum wordt geaccepteerd maar dan: o Uitleen wordt op gewenste datum 8 dagen later geleverd o Koop gedeelte wordt niet meegeleverd. Bij contact met klantenservice wordt mij verteld dat de bestelling is losgekoppeld. Het koopgedeelte is niets eens klaargemaakt, zelfs onderdelen zouden niet leverbaar zijn en 1 artikel was niet zichtbaar. Bieden halen bij een verkooppunt of annuleren aan. Beide zijn onmogelijk. • Waarom wordt de bestelling met 1 nummer uit elkaar gerukt • Waarom wordt alles niet in 1 keer als bestelling geleverd, de bevestingingsmail suggereert dit wel • Waarom wordt deze werkwijze niet gecommuniceerd • Waarom kan gecombineerde koopbestelling niet eerder worden verstuurd als een gecombineerde gesuggereerde levering niet mogelijk is • Waarom kan een losse bestelling wel worden verstuurd Ik hoopte alles voor mijn operatie te hebben ontvangen. Ik dacht door jullie ontzorgd te worden maar word hierin ernstig teleurgesteld.

Top sjaaltje !

Met heet weer is deze sjaal goud waard. Heb er al meerdere vrienden blij mee gemaakt.

Geen opmerkingen

Uitstekende service

Medewerkster aan de l Telefoon vraagt door, om erachter te komen wat de patiënt, in dit geval mijn moeder, wellicht nog meer nodig heeft. Uitstekend. Toen op de dag en tijdslot van de bezorging, er niks was geleverd, verzorgde Medicura een spoed levering later die dag . Helemaal prima de luxe !

Vriendelijk geholpen

zeer vriendelijk en gastvrij ook de bezorger

zeer goede ervaring

Betrouwbaar!

Gemaakte afspraken worden correct nagekomen!

Goed en Super snel

De juiste rollator stond in no time voor de deur !

Goede ervaring

Goede ervaring

efficiënt

Snelle en efficiënte leveringen en vriendelijk personeel

Alles was naar volle tevredenheid

De service is goed tot redelijk goed

Telefoniste doet haar best

Snel contact snelle leveringen

Kwamen netjes op de geschatte tijd het kussen brengen. Vriendelijk en nette uitleg

Magnesiumstraat 7

6031 RV Nederweert