Geweldig, alles verliep volgens afspraak.

Alle hulp die ik nodig had,op dat moment was aanwezig

Vlotte service goede ervaring!

Keurig op tijd afgeleverd

Snelle levering en vriendelijk personeel

Bestellen eenvoudig en men denkt goed mee. De volgende dag geleverd door vriendelijke bezorger. Spullen niet meer nodig: ze werden na 2 dagen opgehaald. Een attente ophaler, die ons vooraf eerst condoleerde.

Snel geregeld

Alles was heel snel geregeld aan de telefoon ivm de spullen die geleverd moesten worden als ik ontslagen werd uit het ziekenhuis en dat alles in huis op zijn plaats stond

Rolstoel snel geregeld en bezorgt. Goede uitleg vanaf bezorgers, top

Fantastisch geholpen

Had op korte termijn een rolstoel nodig en heb daarvoor contact gezocht met Medicura. Eerst telefonisch informatie gekregen, wat zeer prettig en professioneel overkwam. Kon de stoel gelijk dezelfde dag ophalen in Utrecht. Bij aankomst waren al mijn gegevens al doorgezonden en wist men waarvoor ik kwam. Kreeg gelijk een nieuwe stoel mee. De dame die mij hielp was zeer vriendelijk en wist waarover zij het had. Gaf mij een goed gevoel. In een woord geweldig.

Bed perfekt installeert.

Alles werd netjes in de kamer geïnstalleerd, en gecontroleerd of alles werkte

Ben zeer tevteden

zeer goed

alles volgens wens

Vriendelijke correct en met goed advies behandeld.

We werden altijd vriendelijk en met goed advies behandeld.

Alles volgens afspraak gebracht.

Ik was nog in het ziekenhuis en men heeft het geheel allemaal gemonteerd en binnen geplaats.

Wordt zeer goed geholpen Zeer vriendelijk personeel

Perfect, snelle service

Helaas kan mijn vrouw niet meer zelf antwoorden, maar jullie waren top.

Een hele goede ervaring

Mijn ervaring met medicura is heel Positief. Een chauffeur , heel vriendelijk, die het bed die wij nodig hebben , netjes heeft afgeleverd en in elkaar heeft gezet. Netjes alles uitgelegd en dit alles nadat we get 1 dag van tevoren hebben aangevraagd. Zeer tevreden

Een zee van vriendelijkheid na contacten met Medipoint en Vegro

Vegro en Medipoint konden de eerste week geen leenrolstoel leveren, schaamden zich daar ook helemaal niet voor, laat staan dat ze iets van een oplossing konden bieden of zelfs maar bedenken. Dat werkt niet met een gebroken enkel en een lastig bereikbaar huis plus niet met krukken durven lopen. V was daarnaast ook nog behoorlijk bot toen ik hier iets van vond (in nette bewoordingen) Daarna met verzekeraar Ditzo gebeld, die voorstelde om het ook eens bij Medicura te proberen. En dat werkte! Manlief buitengewoon aardig en goed geholpen bij de vestiging in Geldrop.

Fijne en vriendelijke service

Fijne en vriendelijke service

super tevreden

Snelle levering, prima telefonisch geholpen. En zeer tevreden met de geleverde spullen.

Het is geweldig

Goed om alles te gebruiken en mooi op hoogte verstelbaar

Klantvriendelijk

Super vriendelijk personeel, denken goed mee

Uitstekende service

Ik had een papegaai besteld en binnen een paar dagen in huis. Hij werd netjes op de plaats van bestemming gezet. Top!

perfect

Duidelijke website, makkelijk bestellen en houden zich aan tijds bepaling van bezorg momenten.

Top!!

Top geregeld, kwamen het keurig brengen, goed uitleg!!!

Magnesiumstraat 7

6031 RV Nederweert