Mijn dochter heeft de hulpartikelen opgehaald en ze was zeer te spreken over de service in de winkel.

We zijn erg goed geholpen en hebben goede uitleg gehad. Zowel bij onze aankoop rollator als lenen van 2 rolstoelen! Mede dat laatste heeft geholpen de bruiloft van onze zoon goed mee te kunnen maken. Moeder van 99 en man met GBS waren er zo.mooi bij! Dank

Zeer goede service.

Prima!

Vlot geleverd. Helder uitgelegd.

prima geregeld

Alles prima en snel geregeld

Goed geholpen

Prima service met een hele vriendelijke chauffeur!

Heel goede ervaring

Heel snel geholpen kon dezelfde dag al op halen

Voertuig was niet verzekerd

Het voertuig had nog een oud verzekeringsplaatje Gehuurd vanaf 27 mei t/m 2 juni Niet kunnen gebruiken. Was wel netjes afgeleverd, daarom wel een positieve beoordeling

ik heb goede ervaring met medicura jammer dat er geen winkel meer is in Bergen op Zoom waren altijd heel vriendelijk en dachten in oplossingen

Ik ben op een prettige, aangename manier geholpen.

Ik ben op .een prettige en aangename manier geadviseerd en geholpen.

Volgens afspraak mooi op tijd en vakkundig het bed in elkaar gezet

Zie hierboven.

Goed geholpen

Vriendelijke medewerkers, goed advies, netjes geholpen en echt tijd voor de klant

Zeer tevreden.

Mijn ervaring met Medicura is zeer goed. Ik werd goed geholpen aan de telefoon en de artikelen werden netjes afgeleverd.

Roeien met de riemen die men heeft

Klantgericht, oplossingsgericht. Hulpmiddelen soms een compromis dat niet echt passend is.

Vriendelijk en behulpzaam

Het is allemaal prima verlopen. Perfect

bedankt voor hulp

bedankt voor hulp

Vriendelijk

Altijd goed

Altijd netjes geholpen en goede uitleg van medicijnen

Aardig personeel, goede aanbiedingen Komen belofte na, houden ons telefonisch op de hoogte

super

super geregeld allemaal niet veel poes pas alleen de hoognodige acties

Alles prima en snel geregeld

Nette afwikkeling en vriendelijke medewerkster. Tevreden

Ging allemaal soepel

Prima bedrijf

We hebben een goede communicatie gehad in de winkel en aan de telefoon, maar er ging toch iets goed mis. Het bestelde bed werd op het oude adres afgeleverd en dat was ellendig. Daardoor moesten een aantal dingen helemaal worden omgegooid en dat kostte veel tijd en moeite van onze kant.

Erg goed en snel geholpen.

Goed tevreden!

Goed tevreden!