ben goed geholpen

top

Goede service ben er goed mee geholpen bedankt

Ik ben uitstekend geholpen en heb het nodige advies gekregen. De leenspullen zien er prima uit en ijn schoon.

Vriendelijk personeel...heel behulpzaam

Vriendelijk personeel en heel behulpzaam

Prima ervaring

Zijn goed en profesioneel geholpen. Fijne ervaring !!

Kan niet beter

Vriendelijkheid en alle tijd nemend om je te adviseren over bepaalde producten, en natuurlijk een goeie uitleg over de “voors en tegens” van bepaalde producten.

Fijne ervaring

Fijne ervaring gehad en alles was naar wens

Zeer tevreden over de producten en service.

Mijn vrouw AWJ is op 5 mei j.l. overleden en dit is aan Medicura medegedeeld. Jammer zo'n bericht aan een overledene. Verder waren we zeer tevreden.

Geweldige service, op alle fronten!

Zowel bij het bestellen als bij het afleveren hebben wij als zeer positief ervaren .

Correct

De persoon die hier een bed plaatste was zeer correct, ook met het ophalen waren wij tevreden . Een min puntje ,deze mail was gestuurd naar mijn man ,helaas is mijn overleden .

Goed geholpen

Voor het plotseling moeten huren van een rolstoel terecht gekomen bij medicura. Vriendelijk geholpen, ook fijne, soepele rolstoel. Enige minpunt dat in eigen woonplaats geen stoel te krijgen was en 30 minuten met de auto gereden moest worden om de stoel op te halen.

behulpzaam

vragen die ik had netjes beantwoord en alles geregeld om op te halen.

Voortreffelijk ( zie hieronder)

Efficiënt, behulpzaam, vriendelijk dus voortreffelijke service!

Snelle levering

Het slaapt heerlijk, de bed klossen

Goed voor Nieuwegein.

Bij het Wuzzi Alert Team werd ik weggestuurd van u komt niet voor in ons bestand. Ga maar terug naar de aankoop zaak. Bij de aankoop zaak in Nieuwegein zeiden ze we gaan u helpen en U gaat niet weg bij ons voor het wuzzi werkt. En dit was na enkele contakten ook mogelijk. Perfekt geholpen, waarvoor mijn dank.

Snelle, prima verzorgde service.

Mijn ervaring is prima !

Wordt telefonisch goed en vriendelijk geholpen Komt afspraken na

Gelijk op de juiste manier geholpen

Woon in de kop van noord Holland en had een rolstoel nodig. Bij ons in de regio niets beschikbaar. Jullie telefoonnummer ontvangen en gebeld. Rolstoel beschikbaar en werd keurig en snel thuis afgeleverd!

Je kunt er voor alles terecht.

Diverse keren 'n beroep gedaan op Medicura. Prima geregeld. Een minpuntje bij de rolstoel van mijn man. Wel thuisbezorgd maar niet afgesteld. Lastig.

Snel en perfecte levering

Professioneel

Als iedereen maar half zo vriendelijk zou zijn als de dames die mij geholpen hebben zag de wereld er voor iedereen goed uit.

Zeer correct Behandeld

Helemaal

Helemaal tevreden

Helemaal Top

Werd zeer goed geadviseerd en snel geholpen

Erg vriendelijk personeel, snelle service.

We hebben het pakket uiteindelijk niet nodig gehad omdat we een tijdje in het ziekenhuis moesten blijven.

Magnesiumstraat 7

6031 RV Nederweert