Makkelijk om hulpmiddelen online te lenen. De hulpmiddelen worden netje thuis geleverd. Je kunt hiervoor een tijdsblok kiezen en dat maakt het prettig omdat je dan zeker weet dat je thuis bent als de middelen komen.

Snelle levering en goede spullen.

Geweldige service

Zo ziek, en dan zo een geweldige service en hulp ontvangen dat is geweldig! Alles makkelijk en netjes geregeld, bezorgd en in elkaar gezet, een zorg minder, enorm bedankt!!

Goede ervaring en de volgende dag hadden we gelijk een bed voor men moeder

Mijn moeder is aangereden daardoor zijn we na jullie verwezen voor een bed gebelt volgendedag hadden we het bed goede service wij zijn zeer tevreden

Goed heel vriendelijk

Het was heel goed hij was heel vriendelijk

Niet ontvangen

Ik kreeg op 4 juni kaartje in de brievenbus dat ik op moment van levering niet thuis was. De QR code gaf aan dat ik moest wachten op e mail als spullen op afhaal punt lagen. Deze heb ik nooit gehad. Toen ik dan toch bij ophaalpunten ging vragen ( week erna) waten spullen al retour gezonden. Ligt de fout bij medicinale of DHL?

Topy geholpen

Makkelijk besteld en geleverd.

Na de verhuurtermijnn het hulpmiddel zonder problemen overgenomen. Wel jammer dat het hulpmiddel bij een online winkel goedkoper was .

Snelle goede service!!

Werkt prima

Door Medicura gaat mijn man rustig naar buiten

Goede en snelle service vriendelijke mensen

Goede en snelle service vriendelijke mensen

Vriendelijk en behulpzaam

Idem

prima service

Ik heb vanwege een enkelbreuk de rolstoel alleen teruggebracht in Geldrop. Daar zeer vriendelijk geholpen.

Erg goed geregeld, de service was top.

Heel fijn dat jezelf aan kunt geven welke dag ze het kunnen brengen en bij het ophalen hetzelfde.

Heel goed

Goede en snelle service

Netjes geholpen, alles op tijd geleverd en opgehaald.

Gewoon goed

Vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon. Komen gemaakt afspraken na. Alle geleende spullen zien er supernetjes en schoon uit. Ga zo door

Fijn geholpen en geadviseerd

Ik werd goed te woord gestaan in de winkel en geadviseerd wat ik het beste kon gebruiken.

Goed en netjes bedrijf.

Goede service, nette en vriendelijke medewerkers die de hulpmiddelen komen brengen en monteren!

Klantvriendelijk

Van telefoniste tot bezorger toonde zich professioneel, meedenkend en meelevend .

Top goed geregeld

Super geregeld. Handig online.

prettige behandeling

vriendelijk, duidelijk en behulpzaam

Uitstekende service en heel vriendelijke bezorger.

Ivm operatie hulpmiddelen besteld via medicura . Vriendelijke en behulpzame mensen aan telefoon. Dachten ook mee. Bezorging en levering van spullen op de afgesproken datum en tijd. Een aardige man heeft hoog/laag bed in elkaar gezet met instructies etc. Ook andere hulpmiddelen tip top en schoon. Ze verdienen een pluim.

Goed geholpen

Medewerkster had duidelijk verhaal