Toiletverhoger uitleen rook naar urine.

De toiletverhoger die we hebben geleend rook erg naar urine toen hij schoon uit de zak kwam. Na meerdere keren goed schrobben werd de geur minder. Wellicht is het wenselijk om eerder het hulpmiddel af te schrijven gezien de urinevlekken in het kunststof trekken. De service vanuit de winkel was uitmuntend.

Geleverd conform afspraak

Geleverd conform afspraak. Na enkele weken een telefoontje ontvangen of het voldoet aan verwachting.

Goed geregeld allemaal

Prima! Goed geregeld

Duidelijke communicatie en prima ervaring

Product moest besteld worden. Via de mail goed op de hoogte gehouden en gebeld toen het aanwezig was.

Was een prettig bezoek aan de winkel in Weert.Ik had goed advies gekregen.

Ik ben zeer tevreden over de service.

Tot nu verloopt alles vlekkeloos.

Ik heb telefonisch contact gehad, heb aangegeven wat ik nodig had. En ik kon het op de aangegeven dag zo ophalen.

Goed advies

Ik ben goed geholpen in de winkel uitleg hoe de rolstoel werkt. Dik tevreden!!

In een woord geweldig

Ben er heel blij mee.

Vriendelijk

Vriendelijk en behulpzaam. Ik ben lid, ik meen eigenlijk dat ik korting had moeten krijgen. Dat was niet t geval min puntje.

Snelle afhandeling

Had een hulpmiddel nodig. Één telefoontje en een kennis kon zo het gevraagde op gaan halen.

Waren allen vriendelijke

En uiteraard deskundig..

geweldig hoe goed je daar geholpen wordt, dikke pluim

Staan altijd voor je klaar en met een grote glimlach. Word altijd uitstekend geholpen met welke vraag je ook komt. Bedankt medicura ik beveel u bij iedereen aan.

Zeer aardige medeweker

Zeer vriendelijk personeel erg netjes goeden uitleg

Goed geholpen

Prima!

Alles perfect

Het kan gewoonweg niet beter

Prima geregeld

Handig alles online voor schoonmoeder kunnen regelen. Iets uitgebreidere informatie over de te huren objecten zou fijn zijn. De geleende rolstoel was prima en netjes dat er drempelhulpen bij zaten.

Werden goed en.Vriendelijk geholpen

Vriendelijk en goed geholpen

Zie hieronder.

Slechte kwaliteit scootmobiel, ik heb 2 keer stil gestaan midden op de straat. Hij deed niets meer. Na mijn 3 scootmobiels was mijn vertrouwen helemaal weg.

Prima geholpen

Duidelijke uitleg

Ik heb duidelijk op de site kunnen vinden wat ik zocht. Ben daarna ook nog telefonisch goed begeleid. Prettige ervaring.

Prima winkel (Boxtel)

Zeer vriendelijk en geduldig personeel, je wordt goed en rustig geholpen . Hopelijk blijven jullie nog jaren hier in Boxtel.

Erg vriendelijk en goed advies.

Erg vriendelijk en goed advies.

Goede informatie

Je wordt goed geholpen

snelle levering

alleen als je diversen dingen leent, krijg je voor ieder ding een aparte bon, herinnering, het is niet overzichtelijk

Magnesiumstraat 7

6031 RV Nederweert