Mijn man en ik gingen naar ons vertrouwde adres van Medicura voor een nieuwe telefoon met grote toetsen. Wij werden goed geholpen en de uitleg was perfekt. Bij thuiakomst de telefoon aangesloten en kontakten vastgezet. Na enkele dagen bleek een knopje voor de kontakten niet meer te werken en zijn we teruggegaan. We kregen direkt een nieuw pakket en hier hebben we al een paar weken plezier van. Heel fijn geregeld bij Medicura.

Wij zijn zeer tevreden.

Wij zijn keurig behandeld door uw medewerkster, zij was vriendelijk en behulpzaam.

uitstekend

uitstekend

zeer goed

zeer uitgebreid geinformeerd met duidelijke adviezen aangepast op je wensen

Snelle en goede service

Snelle en goede service

Uitstekend.

Prima kundige en vriendelijke behandeling.

Erg tevreden!!!

Ideaal

Hulpmiddelen die je nodig hebt kun je lenen en weer terug brengen wanneer je ze niet meer nodig hebt. De hulpmiddelen zien er heel goed uit!

Snelle afhandeling en zeer praktisch

.gewoon helemaal top!

Ik ben uitgebreid geinformeerd over de producten en welke in uitleen zijn en welke gekocht moeten worden. Mevr. Riet, de verkoopconsulente was zeer vriendelijk en behulpzaam. gewoon helemaal top!

prima geregeld, duidelijkheid, goede service

snelle afhandeling precies volgens wat gevraagd werd

geweldig goed.

ik hoef maar iets te laten weten of ze komen direct. Altijd vriendelijk en behulpzaam. prima. Ga zo door.

Erg behulpzaam

Ik kwam voor een bedsteun en douchekrukje voor mijn man ivm operatie aan heup. Medewerksters dachten mee en gaven meteen goed advies over dingen die ook nuttig konden zijn en waar ik nog niet bij stil had gestaan Dus erg blij mee

Prima geholpen

Ze goed geholpen

Snelle levering en fijne hulp die de materialen heeft gebracht

Na een sms werden de spullen op tijd geleverd. De materialen man heeft alles netjes in elkaar gezet en een goede uitleg gegeven

Helemaal tevreden

Bij toeval ontdekte ik dat ik bij de fysiopraktijk waar ik geregeld kom, een rolstoel kon lenen. Dat heb ik gedaan en heb hem twee dagen gebruikt in de Floriade. Wat een genot om dit te gebruiken. Nu kon ik veel meer dingen bekijken. Soms rolde ik zelf, soms duwde mijn dochter mij, en soms gebruikte ik de rolstoel als steun om beter te lopen. Het lenen ging heel gemakkelijk. Dit ga ik vaker gebruiken.

Snelle afhandeling

Snelle afhandeling en correct te woord gestaan

Goed geholpen

Zeer vriendelijk personeel in de Zorgwinkel in Helmond. Geven goed advies, waardoor ik met de goede producten verder kan

Geweldig, goed geholpen

Er wordt met je meegedacht, en goed advies gegeven zowel telefonisch als in de winkel.

Prima service.

Snelle service, goed advies in hulpmiddelen. Zeer vriendelijk personeel in de vestiging Uden.

zeer goed

Nog geen ervaring

Nog geen ervaring

Goede dienstverlening

Alles is naar wens verlooen,de levering ,het ophalen Hele fijne ervaring

Correct en goede dienstverlening

Vriendelijke mensen waardoor je wordt geholpen. Duidelijke uitleg. Nemen de tijd voor de klanten.

Prima product met handige bediening

Enige puntje van aandacht. Wijs de gebruiker erop dat de batterij in het begin sneller leegloopt/meer capaciteit verbruikt dan na een aantal weken.

Magnesiumstraat 7

6031 RV Nederweert