Glucosemeter na 2 jaar niet meer goed. Kreeg een nieuwe

Goed product geleverd

Ik heb er wel lang op gewacht maar het is goed gekomen met vriendelijke groet van Rie van Thiel

Vriendelijke goede survise makelijk en snel

kantvriendelijk en goed advies

Het artikel wat nodig was was er in diverse uitvoeringen. Samen met de dame van Medicura hebben we een goede keuze kunnen maken. Het artikel voldoet goed aan de verwachtingen.

Prima. Vriendelijk en behulpzaam

Prima vriendelijk en behulpzaam en meedenkend

De sta-op stoel die ik voor korte termijn nodig had i.v.m. drie gebroken ribben heb ik als prettig ervaren. Hij kon op korte termijn geleverd worden en ook het ophalen was goed geregeld. Bedankt voor de service.

Niet goed

Waarom sturen jullie een mail die aan mij gericht is naar het mailadres van mijn echtgenoot, terwijl mijn mailadres bij jullie bekend is?

Fijn bedrijf, goede service en aardig personeel

Ik had mijn achillespees gescheurd en heb gebruik kunnen maken van rolstoel en douche krukje. Toen ik met uit het gips was kreeg ik te horen dat de vergoeding toch niet in men basis zorg verzekering zat. Hierdoor moesten ze de spullen ophalen, maar kreeg voor de 6 weken dat ik de spullen geleend had geen rekening omdat hun dit niet gecontroleerd hadden. Zeer netjes, aangezien de kosten van 3x per week fysio al niet mis zijn.

Buiten gewoon goed

Buiten gewoon goed

Fantastische

Een zo vriendelijke meedenkende verpleegkundige aan de telefoon

gewoon goed en klantvriendelijk

gewoon geod en klant vriendelijk

goede

j

Goed en snel

Ik kom voor een rolstoel en altijd hebben ze wel iets op voorraad wat ik gelijk kan meenemen

Geweldig, komt zijn of haar afspraken helemaal na.

Wij hebben twee keer al de hulp van Medicura helaas in moeten schakelen, maar is een fantasche ervaring geweest.

Fantastisch

Zeer deskundig en vriendelijk behulpzaam, Wat kan je nog meer wensen bij je aankoop.

Probleemloos

Gevraagd artikel werd de volgende dag netjes bezorgd en na gebruik ook weer opgehaald. Vriendelijke bezorger en dat gaat ook op voor degene die het weer kwam halen. Prima service!!

super

vriendelijke mensen kundig en veel adviezen

Zeer klantvriendelijk profesioneel van dienst geweest

Zeer klantvriendelijk profesioneel van dienst geweest

Goede ervaring en je wordt vriendelijk te woord gestaan.

Super snelle bezorging, van de producten

prima voor waar ik het voor nodig had.

Prima service, prima materiaal. Als het niet goed was dan werd het geruild. Prima prijs voor het huren van een scootmobiel. Je kon kiezen uit de goedkopere variant dat scheelt aanzienlijk in prijs maar houdt rekening ermee dat deze echt niet snel gaat. Als je een hardere wil betaal je meer. Maar fijn dat er een keuze is!

Afspraak gemakkelijk gemaakt en netjes nagekomen Vriendelijke mensen bij het brengen en ophalen van de geleende spullen!

Snelle service!

Er was een bed nodig op korte termijn, werd de volgende dag geleverd. Daarnaast super aardige medewerkers! Aanrader!

Erg goede dienstverlening

Zonder problemen direct geholpen. Snelle bezorgservice.

Fijn

Professioneel