uitstekend

Goede telefonisch contact gehad ,daarna zoals afgesproken zijn de goederen geleverd. Zowel bij het leveren en ophalen zeer beleefde medewerkers en netjes

Fijne ervaring, goed produkt

Fijne service en levertijd, goed produkt. Wel jammer dat het vrij hoge verzendkosten zijn duurder dan het bestelde. Als de verzendkosten iets lager zouden zijn zeker5 sterren waard.

Goede snelle service

Matras was niet goed gelijk andere matras gekregen,goede ervaring

Prima goede bezorging

Goede bezorging

ruim voldoende

Advisering en begeleiding was perfect

Samen met Harry Custers gekeken welke maatregelen genomen moesten worden om het nieuwe huis van mijn ouders veilig te maken. We besloten om diverse beugels in douche en wc te laten plaatsen en een vaste douchestoel onder de douche. Op de dag van de montage waren de monteurs te laat. Een telefoontje naar Harry Custers was genoeg om duidelijkheid te krijgen. Montage en afwerking netjes geregeld (er moest ook in tegels geboord worden). Na de werkzaamheden werd alles netjes schoongemaakt en opgeruimd. Ondanks dat er een kleine tekortkoming was, dat de monteurs te laat waren, vond ik de rest van de ervaring zo goed, dat ik het 5 sterren waard vind.

Het hoog/laagbed waren ze vergeten in te plannen

Doordat de bestelling van de uitleen niet was ingepland en ik er achteraan moest waar dit bleef. Moest de bezorger de uitleen op de namiddag nog met spoed bezorgen. Toen ik er achteraan had gebeld was mij beloofd dat ik wederom bericht zou krijgen hoe en wat?! Helaas ben ik niet terug gebeld. Dat is jammer, er kan altijd iets fout gaan. Maar bied verontschuldiging aan en bel even om te melden dat het alsnog geregeld word. Communicatie is belangrijk om klant tevreden te houden.

Ik ben tevreden

Goed hulp gehad

Werd aan de telf. fijn te woord gestaan. Op afgesproken tijd werden spullen gebracht.

Snel en doeltreffend

Bestelling is zeer eenvoudig te doen, bevestiging volgt direct. Volgende dag verzonden en weer een dag later afgeleverd, wat wil een mens nog meer.

Kan altijd beter

Jammer dat elk x de bestelling in 2e wordt geleverd. Hierdoor moet je 2dagen thuis zijn om je pakket in ontvangst te nemen.

Niks aan op te merken

matig

matig

Snelle levering

Heb al jaren veel plezier met hete dagen van koelsjaaltje. Daarom ook een doorgegeven aan vriendin.

Jaren al gebruikt met golfen super !!!

Echte service

Één van de zeldzame dingen tegenwoordig dat er gelijk iemand de telefoon aanneemt . Mee denkt en ziet wat er nodig is!

Goed geholpen.

Ik ben vriendelijk en goed geholpen.

Prima levering

Fijn dat het er is

Helaas heb ik nog geen gebruik kunnen maken van de producten ik lig nu in een herstel kliniek

De spullen netjes gebracht

goed geholpen

hele fijne en lieve jongens die ons goed en snel met het probleem hebben geholpen

Goed fijn dat het er is

Alleen de communicatie mag beter. Mensen niet laten wachten en dan niets leveren. Een telefoontje van de chauffeur is dan wel fijn.

Fijne service

De spullen die ik nodig had voor mijn zwangerschap waren erg makkelijk te bestellen in een pakket. Fijn dat medicura dit ook zelf afhandelt met de verzekering. Enige wat ik onhandig vind is dat ik pas later een datum zou krijgen van bezorging, en ik zag het bericht dat de bezorger kwam 2 uur voordat deze er was en gelukkig was mijn vriend thuis. Het zou denk ik prettiger zijn als je die datum zelf kan in plannen

Service is prima

Is ok....

Doet waarvoor het bedoeld is...

Magnesiumstraat 7

6031 RV Nederweert