te vrede

ben zeer te vrede als er iets is kan ik jullie altijd bellen

Goede ervaring

Super geregeld

Klant vriendelijk,snel geregeld gewoon heel fijn.mvg joris

Uitstekende service

Vriendelijke man, legde alles goed uit, werkte netjes en nauwkeurig.

Aflevering en plaatsing heel goed verzorgd.

Achteraf was probleem met ontbrekende accu snel verholpen. De stoel had nl al een accu onder de zitting ingebouwd.

Goed geregeld

Alles prima geregeld

erg snel en correcte beleving, fantastisch

diverse artikelen in bruikleen gehad en afzonderlijk naar minder of geen behoefte meer afgemeld en goede en stipte melding van afhalen klasse

perfect !

klantvriendelijk , meedenkend , persoonlijk .

snelle levering en aardige leverancier

snelle levering en aardige leverancierP

Geen problemen

Goer

Prima en vriendelijke mensen, geven vakkundig advies.

Staan altijd klaar en zijn zeer behulpzaam bij het verstrekken van hulpmiddelen.

Alles wordt perfect en snel geleverd. Medewerkers zijn vriendelijk en denken mee.

Gewoon snelle en goede service.

Meteen geholpen met medische artikelen als een bed in de woonkamer, een rollator en een looprek.

Makkelijk en snel op medicura.nl

Bestellen was makkelijk, al kwam ik er via via pas achter dat je naast het totaalpakket ook losse hulpmiddelen kunt bestellen. Bestelproces liep verder vloeiend en levering was snel. Bezorger was wel wat opdringerig bij de deur. Zal wel druk schema hebben. Al met al erg tevreden.

Is heel goed bevallen ben blij dat dit op deze manier kan.

Het wordt thuis bezorgd en men plaats ook de w.c. bril en de klossen onder het bed. Goede service.

Slechte service…

1. Website en bestel proces zijn top 2. Levering en in elkaar zetten bed slecht. Missende onderdelen, bed wat daardoor niet functioneert, afhandeling van klacht ruim onvoldoende (drie dagen wachten op monteur als eerste voorstel…) 3. Ophalen materialen: beschadigde muren… 4. Afhandeling schade: een belediging … hoe we als klant weggezet worden en nog onderhandelen over het bedrag …

ik heb niet zoveel ervaring mij man kreeg onverwacht een herseninfarct Toen kwamen in een cirkel van zorg

Snel en correct

Goede aflevering en leuke persoon,peppels uit puth

Geweldig!

Bij Medicura is het online makkelijk om iets te reserveren en een bezorgmoment te kiezen. Ze komen netjes op de afgesproken tijden, zowel met het bezorgen als het ophalen. Ook als je iets wil overnemen verloopt het perfect. Er is een héle goede communicatie. Een GEWELDIGE SERVICE !! Dank jullie wel Medicura!

De bestelling door bezorger bezorgd en in elkaar gezet! Prima verzorgd

Zie hierboven. P.S. De bezorger was zeer vriendelijk en klantgericht. Kan Medicura bij iedereen aanraden!

erg behulpzaam

erg behulpzaam, kennis van zaken

Super snel

Prima service en zeer goed geholpen.

Mijn ervaring is positief zou dit iedereen aanraden.

Prima gegegeld

Levering werd 2 maal uitgesteld. Maar dat was geen probleem voor ons. Vriendelijk telefonisch contact.

Top!

Snelle levering Adequaat en vriendelijk personeel

Magnesiumstraat 7

6031 RV Nederweert